- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 33
Neden memnun kalmadın canım bende gitsem mi diyordum.videolarini takip ediyordum onunBen de çoçuk dr arıyorum İstanbul’da Ali Fuat serpene gittim memnun kalmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden memnun kalmadın canım bende gitsem mi diyordum.videolarini takip ediyordum onunBen de çoçuk dr arıyorum İstanbul’da Ali Fuat serpene gittim memnun kalmadım
25 ocak doğumlu bir gun once dogum yapmışım :))Bence de sicaktan :)
Banyo yaptırın evde de zıbın yeter sadece
Ah bilsek de her şeye yorum yazabilşek
26 ocak doğumluysa aynı gün dogurduk:)
Eki Görüntüle 2175751 Arkadaslar gene soruyla geldim gecen gun de yazmistim oglum heryeri kıpkırmızı oldu pirinçten alerji olmus saglik ocagi krem yazdi cogalirsa hastaneye gotur dedi bnde dun aksam götürdüm gozle gorulur bsy yok suan diye alerji damlasi yazdi gonderdi cogalirsa poliklinik e gotur dedi bugunde poliklinik e goturdum onlarda gozle gorulur bsy yok alerji damlasini kullan dedi hic bi tahlil filan istemedi ama gitgide cogaliyo alerji boylemi olur alerji damlasiyle gecermi bilgisu olan varmi
Cok teşekkür canm ya cok üzülüyorum birde artik bu ek gida isinden korkmayi basladim nasil yapicam bn hic bdyi beceremiyorum ya bundan sonra ne yediricrm beni bi telas sardi yaOyyy kuzum ya pirinç alerjisi böyle bi şeymiş ha çoook geçmiş olsun
Canım yaaa bu baya fazla görünüyor.benim kizimda biraz kabarmisti kakasindan da sorun vardı bezmialem üniv hastanesi çocuk alerji bölümüne götürdüm baya ilgilendiler yalnis hatırlamıyorsam sende o civardaydin bı dene istersenEki Görüntüle 2175751 Arkadaslar gene soruyla geldim gecen gun de yazmistim oglum heryeri kıpkırmızı oldu pirinçten alerji olmus saglik ocagi krem yazdi cogalirsa hastaneye gotur dedi bnde dun aksam götürdüm gozle gorulur bsy yok suan diye alerji damlasi yazdi gonderdi cogalirsa poliklinik e gotur dedi bugunde poliklinik e goturdum onlarda gozle gorulur bsy yok alerji damlasini kullan dedi hic bi tahlil filan istemedi ama gitgide cogaliyo alerji boylemi olur alerji damlasiyle gecermi bilgisu olan varmi
Hiç videodaki gibi değil İnan hiç gitme ek gıdaya geçeceğim diye gittim ben menü vermiyorum netten videolarıma bakın dedi Ankara’daki doktorum pişigine kadar bakardı bu hiç bakmadı hemen yolladı Doğum kilosunu hikayesini bile sormadı popüler dr o kadar tabi bu benim görüşüm zaten çok yoğun bir dr değil randevusu boşNeden memnun kalmadın canım bende gitsem mi diyordum.videolarini takip ediyordum onun
Evet canm baya fazla yarinda artarsa ozel hastaneye goturucem Pazartesi de bezmialeme yakinim gotureyim ozmn insallah ozmna kadar gecer ya birde kakasinda ne gibi sorun vardi sizin buarada szede gecmis olsunCanım yaaa bu baya fazla görünüyor.benim kizimda biraz kabarmisti kakasindan da sorun vardı bezmialem üniv hastanesi çocuk alerji bölümüne götürdüm baya ilgilendiler yalnis hatırlamıyorsam sende o civardaydin bı dene istersen
Kanlı kakasi vardı besin alerjisi şüphesi vardiEvet canm baya fazla yarinda artarsa ozel hastaneye goturucem Pazartesi de bezmialeme yakinim gotureyim ozmn insallah ozmna kadar gecer ya birde kakasinda ne gibi sorun vardi sizin buarada szede gecmis olsun
Vayy bee doktorlarda yolunu bulmuş sosyal medya dan ben zannetmiştim ki çok iyi ilgilenirHiç videodaki gibi değil İnan hiç gitme ek gıdaya geçeceğim diye gittim ben menü vermiyorum netten videolarıma bakın dedi Ankara’daki doktorum pişigine kadar bakardı bu hiç bakmadı hemen yolladı Doğum kilosunu hikayesini bile sormadı popüler dr o kadar tabi bu benim görüşüm zaten çok yoğun bir dr değil randevusu boş
Mama mı annesutu mu alıyor bebeğiniz ona göre değişirKizlar 7 aylik bir bebek gunde kac gr ek gida alabilir doktorlariniz bununla ilgili birsey dedimi
Mama mı annesutu mu alıyor bebeğiniz ona göre değişir
Ben de bir ara instegramda takip ediyorum resmen showmen. Sürekli ürün reklamı yapıyor. Başka sayfaların reklamını yapıyor. Bir dokltra yakıştırmıyorum ticari başka şeyler yapmayı o yüzden takipten çıkmıştımBen de çoçuk dr arıyorum İstanbul’da Ali Fuat serpene gittim memnun kalmadım
Benimki de öyleydi 5gun hiç bişey vermedim kasokla unuttu kilitlemeyi şimdi açıyor ama tam acikincaKızlar sinirden ağladım 15 gündür ek gıda için savaş veriyorum. 5 aylıktan beri ara ara yoğurt beriyordum yiyordu ek gıda için sebze meyve püresi denemdipimden beri ağzını kaşıga açmıyor. Blw yapayım diyorum kopardığı parçayı ağzında bekletip atıyor. Sütüm yetmiyor artık bir şeyler yese en azımdan bir öğün diyorum. Ne yapacagımı bilmşyorum. Benim durumumda olup ağzını kaşıga kitleyen var mı??
Bizim doktorumuz bı öğün 7aylik bebek için 125 ml dir dedi.Anne sutu aliyo
Canım ıyice acıkınca yedirmeyi denedin mi. Mesela seni emdi diyelim emdikten 1.5 2 saat sonra yemeği yedirmeyi denersen daha iyi olabilir.Kızlar sinirden ağladım 15 gündür ek gıda için savaş veriyorum. 5 aylıktan beri ara ara yoğurt beriyordum yiyordu ek gıda için sebze meyve püresi denemdipimden beri ağzını kaşıga açmıyor. Blw yapayım diyorum kopardığı parçayı ağzında bekletip atıyor. Sütüm yetmiyor artık bir şeyler yese en azımdan bir öğün diyorum. Ne yapacagımı bilmşyorum. Benim durumumda olup ağzını kaşıga kitleyen var mı??
Bizim doktorumuz bı öğün 7aylik bebek için 125 ml dir dedi.
Annesutu alan bebek bı gün içinde 3kez ek gıda yiyebilir bıtanesi sadece ek gıda öğlen öğünü olursa iyi olur
Diğer ikisi annesutu+ek gıda bı öğün olacak şekilde sabah yumurta ve annesutu gibi veya akşam 60cc yoğurt ve üzerine annesutu gibi
9 aylık olana kadar %80 anne sütü sonra %70 annesutu olacak şekilde dedi
Denedim canım yemiyor. Tükenmek üzereyim artık 6 aydır emzirmek için her yolu denedim limdi de yemek sorunu. Allah eksikliğini göstermesin ama yoruldumCanım ıyice acıkınca yedirmeyi denedin mi. Mesela seni emdi diyelim emdikten 1.5 2 saat sonra yemeği yedirmeyi denersen daha iyi olabilir.