• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ıyice acıkınca yedirmeyi denedin mi. Mesela seni emdi diyelim emdikten 1.5 2 saat sonra yemeği yedirmeyi denersen daha iyi olabilir.
Canım ne önereceğimi bilemedim başka ama şunu diyebilirim bu konuda kendini eksik yetersiz hissetme. Her insan farklı olduğu gibi bebeklerde farklı.

Kızlar sinirden ağladım:KK43: 15 gündür ek gıda için savaş veriyorum. 5 aylıktan beri ara ara yoğurt beriyordum yiyordu ek gıda için sebze meyve püresi denemdipimden beri ağzını kaşıga açmıyor. Blw yapayım diyorum kopardığı parçayı ağzında bekletip atıyor. Sütüm yetmiyor artık bir şeyler yese en azımdan bir öğün diyorum. Ne yapacagımı bilmşyorum. Benim durumumda olup ağzını kaşıga kitleyen var mı??
Canım seni öyle iyi anlıyormki benim de aglamışığım vardır ben ara verdim 1 hafta kasğa dair hiç bişi sokmadım agzına ilac bile vermedim hanı o derece bu süre zarfındada kasıgını tabagını oynasın die hep eline verdm baska oyunck vermedim ki görümce aglamaya baslıyordu önlük bile takamıyırdum sonra tekrar basladık yine acmadı tabi ağzını ama oyunla zararlı oldugunu bildğim halde tv ile yüksek ses müzikle bi iki kasıkla basladım en azından agzını ilk etapta kilt yapmıyor suan biraz yiyır sonra ek gıda cok zor bi sürec gerckten ben suan bile istemedğnde kilit yaptığı an veya kuscagını anladıgğım an bırakıyırım ki en basında yasadığım sei birdaha yasamayım bu ayda belki anne sütü yetersiz geliyordur ki zayıf bi bebeğim var zaten kilo alamıor öle cok ama benim içşn yemekle ilişkisı tüm bunlardan daha önemli sende sakın zorlama cnm rabbim sabır versin

Denedim canım yemiyor. Tükenmek üzereyim artık 6 aydır emzirmek için her yolu denedim limdi de yemek sorunu. Allah eksikliğini göstermesin ama yoruldum
Nekadad aynıyı seninle bende de emzirme sorunu vardır 4 ay boyunca sürekli ayakta savasarak zıplatarak uyku gecislerinde kandırarak emzirdim yoksa bırakacaktı belkide suan 6 bucuk aylık yeni yeni düzedldi cok sükür rabbim sanada yardım etsin canım cok zor yasamayan bilmez yemeyeb cocuk kadar yoran bişi yok

Nekadad aynıyı seninle bende de emzirme sorunu vardır 4 ay boyunca sürekli ayakta savasarak zıplatarak uyku gecislerinde kandırarak emzirdim yoksa bırakacaktı belkide suan 6 bucuk aylık yeni yeni düzedldi cok sükür rabbim sanada yardım etsin canım cok zor yasamayan bilmez yemeyeb cocuk kadar yoran bişi yok
benimki bir hafta iyi emse bir hafta burnumdan getirdi. İlk başlarda göğüs yaralarından 2 ay ağladım emzirdim. Şimdi de yemek yemiyor. Allah sabır versin ikimize de. İnşallah düzelirler

Kızlar sinirden ağladım:KK43: 15 gündür ek gıda için savaş veriyorum. 5 aylıktan beri ara ara yoğurt beriyordum yiyordu ek gıda için sebze meyve püresi denemdipimden beri ağzını kaşıga açmıyor. Blw yapayım diyorum kopardığı parçayı ağzında bekletip atıyor. Sütüm yetmiyor artık bir şeyler yese en azımdan bir öğün diyorum. Ne yapacagımı bilmşyorum. Benim durumumda olup ağzını kaşıga kitleyen var mı??
Benim oğlum da pek açmıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Ben de bir ara instegramda takip ediyorum resmen showmen. Sürekli ürün reklamı yapıyor. Başka sayfaların reklamını yapıyor. Bir dokltra yakıştırmıyorum ticari başka şeyler yapmayı o yüzden takipten çıkmıştım
Aynen öyle bir dr gidince gördüm hayatımda böyle dr ilk kez görüyorum İnanın aşı yaptığı yer bile 1 hafta şiş durdu nasıl yaptıysa

Kızlar sizin bebekler ek gıdayı isteyerek yiyor mu yoksa benimki i böyle sadece yada ne zaman gönüllü yiyecek işe gidiyorum gece habire emmek istiyor uykusuzluk, gündüz işe gidiyorum ,öğlen geliyorum evin işi bide kv kızıma bakmak için bizde kaliyor bıbebek de o tükendim yaaa.sanki herkes bana yardım ediyor gibi görünüyor ama tüm yuk sırtımda kızım hariç herşeyden nefret eder oldum.hayat sevincim eksildi yaaa.cocuklu kadınları neden mutsuz diye elestirirdim haklılarmis.sizlerde böyle mısınız.bebegimin en güzel zamanlarıni mutlulukla paylaşmak isterken bu saatte utu yapıyorum.:( :(

Kızlar sizin bebekler ek gıdayı isteyerek yiyor mu yoksa benimki i böyle sadece yada ne zaman gönüllü yiyecek işe gidiyorum gece habire emmek istiyor uykusuzluk, gündüz işe gidiyorum ,öğlen geliyorum evin işi bide kv kızıma bakmak için bizde kaliyor bıbebek de o tükendim yaaa.sanki herkes bana yardım ediyor gibi görünüyor ama tüm yuk sırtımda kızım hariç herşeyden nefret eder oldum.hayat sevincim eksildi yaaa.cocuklu kadınları neden mutsuz diye elestirirdim haklılarmis.sizlerde böyle mısınız.bebegimin en güzel zamanlarıni mutlulukla paylaşmak isterken bu saatte utu yapıyorum.:KK43: :KK43:

Calisan biri olarak ev isleri zorken calisan anne olmak daha daha zordur Allah yardimciniz olsun.Benim bebegim ek gidayi almadigi gibi memeyide istemiyo bende sizin aksinize gece gunduz yeterki emse diye gozunun icine bakiyorum :) heleki son gunlerde huysuzlukta eklendi ve zayifladi :( Donem donem hepimizin ayni seyleri hissettiginden eminim hayatin gercekleri bunlar bence oyle filmlerdeki instagramdaki gibi degil gercekler bu bi surec ve gecicek Allahin izniyle :)

Kızlar sizin bebekler ek gıdayı isteyerek yiyor mu yoksa benimki i böyle sadece yada ne zaman gönüllü yiyecek işe gidiyorum gece habire emmek istiyor uykusuzluk, gündüz işe gidiyorum ,öğlen geliyorum evin işi bide kv kızıma bakmak için bizde kaliyor bıbebek de o tükendim yaaa.sanki herkes bana yardım ediyor gibi görünüyor ama tüm yuk sırtımda kızım hariç herşeyden nefret eder oldum.hayat sevincim eksildi yaaa.cocuklu kadınları neden mutsuz diye elestirirdim haklılarmis.sizlerde böyle mısınız.bebegimin en güzel zamanlarıni mutlulukla paylaşmak isterken bu saatte utu yapıyorum.:KK43: :KK43:
20 günkü sonra halim sanki. Ise başlayacağım. Ve kontrol tamamen benden gidecek. Çocuğa kim bakıyorsa onun kuralları ve istekleri devreye girecek. Ise başlayan annelerde bebekler anneyi özledikleri için gece sık uyanırmış bebekler gündüz o ayrı kaldığı zamanı telafi ederlermiş ozlerlermis. Doktorum buna hazır ol dedi. Gece terörü diye birşey yaşarlarmış. Allah yardımcımız olsun ne diyim.

20 günkü sonra halim sanki. Ise başlayacağım. Ve kontrol tamamen benden gidecek. Çocuğa kim bakıyorsa onun kuralları ve istekleri devreye girecek. Ise başlayan annelerde bebekler anneyi özledikleri için gece sık uyanırmış bebekler gündüz o ayrı kaldığı zamanı telafi ederlermiş ozlerlermis. Doktorum buna hazır ol dedi. Gece terörü diye birşey yaşarlarmış. Allah yardımcımız olsun ne diyim.
bunları göze almıştım fakat kimsenin destek olmaması çok yipratici.kizim bu gece boyunca yatağında yatmak istemedi fare gibi kemirdi beni

bunları göze almıştım fakat kimsenin destek olmaması çok yipratici.kizim bu gece boyunca yatağında yatmak istemedi fare gibi kemirdi beni
Ah işte o sen isteyken seni ozlemesinden canim. Yapacagin birşey de yok. Bana doktorum buna hazırlan artık eski uyku düzeni kalmayacak gece seni uyandırıp durucak emmek isteyecek uyumayacak dedi. Ev işleri konusuna gelince imkânın varsa muhakkak yardımcı tutmak gerekiyor. Hem bakan insana kolaylık hem sana. Benimde annem bakacak ama yanına hem bakıcı tutucam hemde onun evine haftada bir yardımcı. Baştan söyledi bunların altından tek başına kalkamam dedi. Bütün kazandığım neredeyse bakıcı temizlikçi vs bunlara gidecek ama olsun. 2 3 yaşına kadar böyle napalim :/

bende aynı durumdayım. 2 ay oldu işe başlayalı ama bittim. Ne psikolojik olarak ne de fiziksel olarak gücüm yok sanki. Sabah bakıcıya bırakıp işe gidiyorum akşam alıp eve geliyorum. Haklı olarak oğlum uykuya geçene kadar kucağımdan inmek istemiyo. Gece 1589 kere uyanıp en son 6da tamamen kalkıyor gündüz hortlak gibi işe gidiyorum hiç kimseye hiçbir şeye tahammülüm yok. Böyle biri olmak istemiyorum ben

bende aynı durumdayım. 2 ay oldu işe başlayalı ama bittim. Ne psikolojik olarak ne de fiziksel olarak gücüm yok sanki. Sabah bakıcıya bırakıp işe gidiyorum akşam alıp eve geliyorum. Haklı olarak oğlum uykuya geçene kadar kucağımdan inmek istemiyo. Gece 1589 kere uyanıp en son 6da tamamen kalkıyor gündüz hortlak gibi işe gidiyorum hiç kimseye hiçbir şeye tahammülüm yok. Böyle biri olmak istemiyorum ben
Bende istemiyorum .mutlu bakımlı sevgi dolu olmak bı anneye en çok yakışan şeydir fakat tahamulum son sinirimdayim Allah size de sabır versin

İYİ geceler arkadaşlar
Epeydir yoktum umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Önemli bi soruyla geldim belki konuşuldu bilemiyorum menenjit aşısı vurulan var mı biraz konuşalım istiyorum

İyi geceler kızlar oğlum alerji oldu sanırım İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı

Eklentiler

• 035E0648-946F-41CE-8D09-5C82A5B0D879.jpeg
    035E0648-946F-41CE-8D09-5C82A5B0D879.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 92
  • E68947F0-F04C-4072-87DD-39A63189656F.jpeg
    E68947F0-F04C-4072-87DD-39A63189656F.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 90
Back