bunu yapmayın forumdan atılırsınız..aralık anneleri bu yüzden hepsi çil yavrusu gibi atıldı bu sitedenBence buluşmak isteyenlerle bir WhatsApp grubu kurulmalı
Aynen burda gün saat belirleriz ve buluşuruz.bunu yapmayın forumdan atılırsınız..aralık anneleri bu yüzden hepsi çil yavrusu gibi atıldı bu siteden
Bende çok tanışmadık ama gelirim ama Avrupa yakasındayım :)Haydi o zaman yok mu arttırangörüşmek isteyenler nerede
Hepiniz avrupa tarafındasınız sanirimBende çok tanışmadık ama gelirim ama Avrupa yakasındayım :)
Ortayol buluruz canım karşıda neredesin Beşiktaş karsoya da yakinHepiniz avrupa tarafındasınız sanirimben kendi kendime kahve içmeye gideyim bir yerlere bari
Canım karşıya gelirim de ancak haftasonu olursa esim falan bırakır öyle. Bebisi bırakabilme ihtimalim yok onunla beraber gelmem de zor olurOrtayol buluruz canım karşıda neredesin Beşiktaş karsoya da yakin
İyi akşamlar arkadaşlar sze bi sorum olucakti bnm bebegim 6 ay 7 gunluk oldu iki hafta oldu ek gıdaya geceli uc gun kuralını uyguluyorum porincle kabak corbasi yaptim bugun 3 gunuydu bebegimin heryeri kıpkırmızı egzama gibi bsy oldu bu alerji oldugu anlaminami geliyor ? Ne yapmam herekiyor bilgisi olan yazarsa cok sevinirim
Evde bnden baska kimse yok ilk gunler bs yoktu bugun heryerinde deglde bi bacaginda karninda boynunda vardi esim sicaktandr diyo yarin saglik ocagna gidip gostereyim bncedd sicaktandr cevab icin cok teşekkür ederim hp yardımcı oluyorsunuz hic cvbsz birakmiyorsunuzGenelde ilk iki gün tepki verirdi aslında bi de pirinç de kabak da pek alerjik değildir
Sıcaktan falan olmuş olabilir ya
Ya da evde laf dinlemeyen sizden habersiz bi şeyler verecek biri var mı
Gerçekten alerji ise 10 15 gün ara verilip tekrar deneniyör diye biliyorum ama dr ye sorma lazim
Evde bnden baska kimse yok ilk gunler bs yoktu bugun heryerinde deglde bi bacaginda karninda boynunda vardi esim sicaktandr diyo yarin saglik ocagna gidip gostereyim bncedd sicaktandr cevab icin cok teşekkür ederim hp yardımcı oluyorsunuz hic cvbsz birakmiyorsunuz
Aaa o yüzden mi Yoklar artık iyi ki söyledinizbunu yapmayın forumdan atılırsınız..aralık anneleri bu yüzden hepsi çil yavrusu gibi atıldı bu siteden
Ben Montesserie yatak alıp durumu öyle kurtardım anne yanı gibi kullanıyorum Ben bebek olsam sanırım park beşikte boğulurdum sıcakta ne yapsınlarKızlar iyi geceler sizden bi konuda fikir alacaktım. Kzıım şuan altı aylık 3 aylık olduktan ve gaz sancıları basladıktan sonra mecbur yanımda yatırmaya başladı. Ogun bu gundur alıstı kızıö benle yatmaya. Ve gecw uykusunda genelde gunduz ogrendikşerini tekrarlamak istiyo surekli saga sola yuzüstu dönuyp. Gecen gece beşigine yani park yatağınq koymayı denedim 40 dk uyudu dönmek isteyince dönemedi ve hemen uyandı. Tabi park yatak bizim yqtaklar gibi büyük olmadıgı icin iatediği gibi hareker edemiyo. Sizce bebeğimi nasıl yatagına alıatırabilirim. Biliyorum biraz geç ama
bizimde park yatak canim cok memnun kaldim 70 cm genisliginde ve hersekil dönüyor yatakta alt katina gecti yatagin her halini görüyorum kizimin yatakta..Ben Montesserie yatak alıp durumu öyle kurtardım anne yanı gibi kullanıyorum Ben bebek olsam sanırım park beşikte boğulurdum sıcakta ne yapsınlar
Ne güzel keşke bende başta öyle yapsaymışım bir sürü para harcadım gereksiz yere . Sağlıcakla uyusun yavrularımız inşbizimde park yatak canim cok memnun kaldim 70 cm genisliginde ve hersekil dönüyor yatakta alt katina gecti yatagin her halini görüyorum kizimin yatakta..
etrafi file olduğu icin hava daha rahat aliyor..
uyandığı zaman fileye elini uzatiyor etrafa bakıyo
gizlice izliyorum bayabi kendi halinde kaliyor ..
benimki de 16 ocak doğumlu.. işe geri döneceğim için biz 3 hafta önce başladık. kilosunda bir problem yoktu işe dönmeyecek olsam doktorum başlatmaycaktı. o yüzden öncelikle doktorunla konuş bence başla derse onun önereceği kademeli menüler olacaktır. benim doktorumun önerileri şöyleydiarkadaslar bnm bebeğim ocak 15 2018 dogomlu ek gıdaya başladınız mı bnm ki mama alıyor nasıl baslıcamı bilemiyorum
Canım doktorun çok güzel tavsiyeler vermişbenimki de 16 ocak doğumlu.. işe geri döneceğim için biz 3 hafta önce başladık. kilosunda bir problem yoktu işe dönmeyecek olsam doktorum başlatmaycaktı. o yüzden öncelikle doktorunla konuş bence başla derse onun önereceği kademeli menüler olacaktır. benim doktorumun önerileri şöyleydi
1. hafta 1 öğün süzgeçten geçirilmiş sebze püresi (mevsim sebzeleriyle)
örn: patates havuç kabak ince bulgur pirinç ya da irmik süzgeçten geçtikten sonra çok az zeytin yağı
her bir sebze min. 3 gün
2. hafta 1 öğün sade ev yoğurdu 1 öğün sebze püresi
3. hafta 1 öğün yoğurt 1 öğün tarhana çorbası (severse içine sebze atmaya başlanacak) 1 öğün meyve püresi
4. hafta sabah yumurtanın sarısı+ tuzsuz peynir+pekmez
1 öğün sebzeli tarhana mercimek ya da şehriye çorbası yanına yoğurt
1 öğün meyve püresi
biz 4. haftadayız şuan. 2 hafta sonra tavuk suyu kıyma falan girmeye başlayacak çorbalara.
doktorumun verdiği tüyolardan bikaç tanesi şöyleydi
* önce sebzeyle başla meyveyi zaten seviyorlar
* blender kullanma kademeli olarak kıvamı arttır
* besinleri mümkün olduğunca karıştırmadan ver. ayrı ayrı tadını alsın
* yoğurdu sevdir. çünkü sevmediği sebzeleri yoğurda karıştırarak verip silah olarak kullanacağız. o yüzden ilk zaman yoğurdu hep sade yesin bişeyle karıştırma
* mevsim sebzeleri kullan turfanda alma
Anadolu canım
benimki de 16 ocak doğumlu.. işe geri döneceğim için biz 3 hafta önce başladık. kilosunda bir problem yoktu işe dönmeyecek olsam doktorum başlatmaycaktı. o yüzden öncelikle doktorunla konuş bence başla derse onun önereceği kademeli menüler olacaktır. benim doktorumun önerileri şöyleydi
1. hafta 1 öğün süzgeçten geçirilmiş sebze püresi (mevsim sebzeleriyle)
örn: patates havuç kabak ince bulgur pirinç ya da irmik süzgeçten geçtikten sonra çok az zeytin yağı
her bir sebze min. 3 gün
2. hafta 1 öğün sade ev yoğurdu 1 öğün sebze püresi
3. hafta 1 öğün yoğurt 1 öğün tarhana çorbası (severse içine sebze atmaya başlanacak) 1 öğün meyve püresi
4. hafta sabah yumurtanın sarısı+ tuzsuz peynir+pekmez
1 öğün sebzeli tarhana mercimek ya da şehriye çorbası yanına yoğurt
1 öğün meyve püresi
biz 4. haftadayız şuan. 2 hafta sonra tavuk suyu kıyma falan girmeye başlayacak çorbalara.
doktorumun verdiği tüyolardan bikaç tanesi şöyleydi
* önce sebzeyle başla meyveyi zaten seviyorlar
* blender kullanma kademeli olarak kıvamı arttır
* besinleri mümkün olduğunca karıştırmadan ver. ayrı ayrı tadını alsın
* yoğurdu sevdir. çünkü sevmediği sebzeleri yoğurda karıştırarak verip silah olarak kullanacağız. o yüzden ilk zaman yoğurdu hep sade yesin bişeyle karıştırma
* mevsim sebzeleri kullan turfanda alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?