2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canim ben yogurt yapmayi denedim kac kere basarisiz oldum bana detayli yazarmisin kutu sütle yogurdu nasil yaparim
tutmaz denmiş ama benim gayet tutuyor. Bulabilirsem günlük süt alıyorum. Mesela a101de torkunun oluyor genelde bulamazsam pastörize süt. Aynı şekilde sütü ısıtıp parmağımı sokup 7ye kadar sayıyorum parmağının o zaman yanması lazım. Sonra tabağa biraz maya koyup sütten yavaş yavaş mayaya ekliyorum ki yoğurdu direk sütün içine koyarsan kesilmesin. Yoğurdu ılıştırdıktan sonra sütün içine boşaltıp hafifçe karıştırıp kavanozlara koyuyorum. Kapakları kapamadan üzerine sofra bezi serip yaklaşık bi 5 saat bekletip dolaba kaldırıyorum. Ben çalıştığım için gece yatmadan mayalıyorum gece emzirmeye uyandığımda dolaba kaldırıyorum baya da afiyetle yiyor kuzum maşallah :)

tesekkur ederim canim nekadar maya koyuyorsun 1 ymk kasgi mi

Tatlım tesekkurler yesa bilgi verirsen sevinirim bir kaç kişiden tavsiye aldım yarın ariycam sende bilgi verirsen sevinirim.

Tobb etu çocuk cerrahina yaptirdik canım biz. Fiyat biraz tuzlu onun dışında memnun kaldık tek bi tane çocuk cerrahi var zaten hastanede çok geçmiş olsun

Canım üst üste geldi her şey çok geçmiş olsun şimdiden hayırlı olsun
1 kilosüte 1 yemek kaşığı
Teşekkürler arkadaşlar çok üst üste geldi kizim da hasta tatilde götürdüğüm doktorlar ikisininde rahatsızlığı teşhis edemedi ve ikisi de çok rahatsız kixda mikrobik ishal olmuş ama giresun ve orduda ne devlet ne özel ...doğru teşhis koymadin burada ki dr umuda götürdük hemen teşhis koydu tedaviye başladı iyi bir doktor canmis dün sarılıp opecektim Doktorumuzu. .....

Arkadaşlar anadolu yakasında oturanlardan bilgi almak istiyorum. 50 60 kişi olacak şekilde mevlut okutmak istiyorum kızıma. Maltepe pendik kartal tuzla civarlarında bildiğiniz bir mekan var mi. Bulduğum yerler çok pahalı daha makul fiyatlı çok özelliği olmayan bir yer arıyorum. Ikramliklar dağıtılıp okuma yapılacak sadece. 1 2 saat fln sürer heralde. Yani komplike birşey planlamıyorum sadece o kdr insanı eve davet edip hizmetiyle uğraşmak istemiyorum. Mekan önerisi olan var mi acaba bana

Canım nasıl fikir bilmiyorum ama cami de de yapabilirsin Cafeden se

Selam kızlar ben blw denemeye çalışıyorum ama başaramadım sanırım bir haftadır kabak havuç pattes sırayla pişirdim ama ağzına götürmedi ben püre yapıp kaşıkla bereyim dedim boğuluyordu az kalsın şimdi de ağzını kaşıga bile açmıyor. Bana ne önerirsiniz ne zormuş bu ek gıda

Canım nasıl fikir bilmiyorum ama cami de de yapabilirsin Cafeden se
hiç aklıma gelmedi nasıl olur ki. Aslında cafe degilde hani bazı otellerde küçük çaplı salonlar oluyor o şekilde düşünmüştüm ama cami de ikram yapılmaz sanırım değil mi ?

Cnm bebeğin kaç aylık. Yeni mi başlıyorsun?

Dernek tarzı yerler uygun oluyor ben Avrupa yakasında oturuyorum karşıyi çok iyi bilmiyorum

Pendik botanik park var canım aydınlı yolu üzerinde bi orayla görüs bide pencere die bi yer var fiyat bilgisi veremem ama makul yerler diper yerlere göre

Canım bebeğin oturabiliyor mu? Desteksiz oturamıyorsa Blwye başlanmıyor, henüz tadım aşamasındasın muhtemelen , önce 3 gün kuralına göre bebek olabildiğince dik pozisyondayken buharda pişirip sebzeleri çatalla ezip tek tek ver, ilk etapta çok az kaşığın ucuyla yedir, yavaş yavaş artırarak devam edersin.

Ben ek gıdaya geçeli 2 haftayı geçti sanırım ama henüz desteksiz oturamadığı için doktorumun da önerisiyle böyle yapıyorum oturunca başlamayı düşünüyorum ama Blw sabır işi, hiç yemeyebilir, hepsini dökebilir, hazırlıklı olmak gerek bunlara ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…