tutmaz denmiş ama benim gayet tutuyor. Bulabilirsem günlük süt alıyorum. Mesela a101de torkunun oluyor genelde bulamazsam pastörize süt. Aynı şekilde sütü ısıtıp parmağımı sokup 7ye kadar sayıyorum parmağının o zaman yanması lazım. Sonra tabağa biraz maya koyup sütten yavaş yavaş mayaya ekliyorum ki yoğurdu direk sütün içine koyarsan kesilmesin. Yoğurdu ılıştırdıktan sonra sütün içine boşaltıp hafifçe karıştırıp kavanozlara koyuyorum. Kapakları kapamadan üzerine sofra bezi serip yaklaşık bi 5 saat bekletip dolaba kaldırıyorum. Ben çalıştığım için gece yatmadan mayalıyorum gece emzirmeye uyandığımda dolaba kaldırıyorum baya da afiyetle yiyor kuzum maşallah :)canim ben yogurt yapmayi denedim kac kere basarisiz oldum bana detayli yazarmisin kutu sütle yogurdu nasil yaparim
Kızlar acil oğlum ağır derece idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktor acillll sünnet dedi ankara sunnet için önerisi olan var mı ?
Tatlım tesekkurleryesa bilgi verirsen sevinirim bir kaç kişiden tavsiye aldım yarın ariycam sende bilgi verirsen sevinirim.
tesekkur ederim canim nekadar maya koyuyorsun 1 ymk kasgi mitutmaz denmiş ama benim gayet tutuyor. Bulabilirsem günlük süt alıyorum. Mesela a101de torkunun oluyor genelde bulamazsam pastörize süt. Aynı şekilde sütü ısıtıp parmağımı sokup 7ye kadar sayıyorum parmağının o zaman yanması lazım. Sonra tabağa biraz maya koyup sütten yavaş yavaş mayaya ekliyorum ki yoğurdu direk sütün içine koyarsan kesilmesin. Yoğurdu ılıştırdıktan sonra sütün içine boşaltıp hafifçe karıştırıp kavanozlara koyuyorum. Kapakları kapamadan üzerine sofra bezi serip yaklaşık bi 5 saat bekletip dolaba kaldırıyorum. Ben çalıştığım için gece yatmadan mayalıyorum gece emzirmeye uyandığımda dolaba kaldırıyorum baya da afiyetle yiyor kuzum maşallah :)
Tatlım tesekkurleryesa bilgi verirsen sevinirim bir kaç kişiden tavsiye aldım yarın ariycam sende bilgi verirsen sevinirim.
tesekkur ederim canim nekadar maya koyuyorsun 1 ymk kasgi mi
Canım üst üste geldi her şey çok geçmiş olsun şimdiden hayırlı olsun
Teşekkürler arkadaşlar çok üst üste geldi kizim da hasta tatilde götürdüğüm doktorlar ikisininde rahatsızlığı teşhis edemedi ve ikisi de çok rahatsız kixda mikrobik ishal olmuş ama giresun ve orduda ne devlet ne özel ...doğru teşhis koymadin burada ki dr umuda götürdük hemen teşhis koydu tedaviye başladı iyi bir doktor canmis dün sarılıp opecektim Doktorumuzu. .....1 kilosüte 1 yemek kaşığı
tesekkur ederim1 kilosüte 1 yemek kaşığı
Canım nasıl fikir bilmiyorum ama cami de de yapabilirsin Cafeden seArkadaşlar anadolu yakasında oturanlardan bilgi almak istiyorum. 50 60 kişi olacak şekilde mevlut okutmak istiyorum kızıma. Maltepe pendik kartal tuzla civarlarında bildiğiniz bir mekan var mi. Bulduğum yerler çok pahalı daha makul fiyatlı çok özelliği olmayan bir yer arıyorum. Ikramliklar dağıtılıp okuma yapılacak sadece. 1 2 saat fln sürer heralde. Yani komplike birşey planlamıyorum sadece o kdr insanı eve davet edip hizmetiyle uğraşmak istemiyorum. Mekan önerisi olan var mi acaba bana
yesa demiş ama 1 kg süte 1 yemek kaşığı koyuyorum :)tesekkur ederim canim nekadar maya koyuyorsun 1 ymk kasgi mi
Canım nasıl fikir bilmiyorum ama cami de de yapabilirsin Cafeden se
Cnm bebeğin kaç aylık. Yeni mi başlıyorsun?Selam kızlar ben blw denemeye çalışıyorum ama başaramadım sanırımbir haftadır kabak havuç pattes sırayla pişirdim ama ağzına götürmedi ben püre yapıp kaşıkla bereyim dedim boğuluyordu az kalsın şimdi de ağzını kaşıga bile açmıyor. Bana ne önerirsiniz ne zormuş bu ek gıda
6 aylık canım. Bir haftadır başladık ama yemedi hiç. Çiğnemiyor çıkarıyor ağzındanCnm bebeğin kaç aylık. Yeni mi başlıyorsun?
Sincan lokman hekimde prf yaptırdık çok memnun kaldım Ersin çimentepe hem de çok uygundu fiyatKızlar acil oğlum ağır derece idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktor acillll sünnet dedi ankara sunnet için önerisi olan var mı ?
Dernek tarzı yerler uygun oluyor ben Avrupa yakasında oturuyorum karşıyi çok iyi bilmiyorumArkadaşlar anadolu yakasında oturanlardan bilgi almak istiyorum. 50 60 kişi olacak şekilde mevlut okutmak istiyorum kızıma. Maltepe pendik kartal tuzla civarlarında bildiğiniz bir mekan var mi. Bulduğum yerler çok pahalı daha makul fiyatlı çok özelliği olmayan bir yer arıyorum. Ikramliklar dağıtılıp okuma yapılacak sadece. 1 2 saat fln sürer heralde. Yani komplike birşey planlamıyorum sadece o kdr insanı eve davet edip hizmetiyle uğraşmak istemiyorum. Mekan önerisi olan var mi acaba bana
Pendik botanik park var canım aydınlı yolu üzerinde bi orayla görüs bide pencere die bi yer var fiyat bilgisi veremem ama makul yerler diper yerlere göreArkadaşlar anadolu yakasında oturanlardan bilgi almak istiyorum. 50 60 kişi olacak şekilde mevlut okutmak istiyorum kızıma. Maltepe pendik kartal tuzla civarlarında bildiğiniz bir mekan var mi. Bulduğum yerler çok pahalı daha makul fiyatlı çok özelliği olmayan bir yer arıyorum. Ikramliklar dağıtılıp okuma yapılacak sadece. 1 2 saat fln sürer heralde. Yani komplike birşey planlamıyorum sadece o kdr insanı eve davet edip hizmetiyle uğraşmak istemiyorum. Mekan önerisi olan var mi acaba bana
Selam kızlar ben blw denemeye çalışıyorum ama başaramadım sanırımbir haftadır kabak havuç pattes sırayla pişirdim ama ağzına götürmedi ben püre yapıp kaşıkla bereyim dedim boğuluyordu az kalsın şimdi de ağzını kaşıga bile açmıyor. Bana ne önerirsiniz ne zormuş bu ek gıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?