- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
- 33
İpek hanımın çiftliğinden az az aldım bebeğe yetecek kadarKızlarrr selam bizde ek gıdaya başlıyoruz ama siz sebzelerinizi nerden alıyorsunuz? Organik olarak aldığınız bi yer var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İpek hanımın çiftliğinden az az aldım bebeğe yetecek kadarKızlarrr selam bizde ek gıdaya başlıyoruz ama siz sebzelerinizi nerden alıyorsunuz? Organik olarak aldığınız bi yer var mı?
Bende bundan aldım memnunun ama oğlum damağın ile ucunu yarmış
Hala beceremedim ben bir yiyor bir yemiyor zor işmişyesa cok tesekkurler ek gida macerasi basliyo ufaktan malum.sorular sorular kafada deli sorular malum :))
Ben aldım canım onda güzel uyuyor biz dede gece uyku yok mahvoldum attık annemle bakıyoruz bizde ve ben çalışıyorum senin de allahnyarfımcın oldunKızlar benim oğlum pek uyumuyor bir sürede annemle yaşamak zorundayım sonra işler ona kalıyor hep biraz surat yapıyor eşim de işten geç geliyor şakın bebeğimi yalnız büyütüyorum zorlanıyorum diyenler üzülmesin ben de öyle olmayı çok isterdim . Birilerinin işimi yapmak zorunda kalmasından annem bile olsa hoşlanmıyorum ama kader işte . Sorum şu ki evine ev tipi salıncak alan var mı tam yatandan oğlum belki onda Uyur
Merhaba kizlar,
Lohusaligimdan sonra 5 defa adet oldum. Cok duzensiz degildi 6-8 gun suren ve 30-33 gunde bir oldugum döngülerdi. Son adetimden önce tatile cikacagimiz icin doktor tavsiyesiyle adet geciktirici ilac kullanmistim, ilaci birakinca 2 gun sonra adet olmustum. Ama ondan sonra simdi nerdeyse 40 gun olacak tekrar adet olamadim. 2 defa gebelik testi yaptim negatif. Niye boyle gecikti anlayamiyorum. Acaba kullandigim ilacin etkisi mi? Gebelik testi hatali cikabilir mi acaba? Hamile miyim yoksa ya? Lutfen biri buna benzer bir durum yasadigini ve hamile olmadigini soylesin.
Nerdeyse 2 ay olcak baslayaliarkadaslar bnm bebeğim ocak 15 2018 dogomlu ek gıdaya başladınız mı bnm ki mama alıyor nasıl baslıcamı bilemiyorum
arkadaslar bnm bebeğim ocak 15 2018 dogomlu ek gıdaya başladınız mı bnm ki mama alıyor nasıl baslıcamı bilemiyorum
Bende doğumdan sonra 4 aylik kizim olunca 25 mayısta ilk adetimi gördüm dün kızım 6 aylık oldu ikinciyi gördüm iki ay gecikti iki defa test yaptım negatif çıktı çok şükür dün oldum emzirirken düzensiz olabiliyor muş seninkine ilaçlardan olmuştür benceMerhaba kizlar,
Lohusaligimdan sonra 5 defa adet oldum. Cok duzensiz degildi 6-8 gun suren ve 30-33 gunde bir oldugum döngülerdi. Son adetimden önce tatile cikacagimiz icin doktor tavsiyesiyle adet geciktirici ilac kullanmistim, ilaci birakinca 2 gun sonra adet olmustum. Ama ondan sonra simdi nerdeyse 40 gun olacak tekrar adet olamadim. 2 defa gebelik testi yaptim negatif. Niye boyle gecikti anlayamiyorum. Acaba kullandigim ilacin etkisi mi? Gebelik testi hatali cikabilir mi acaba? Hamile miyim yoksa ya? Lutfen biri buna benzer bir durum yasadigini ve hamile olmadigini soylesin.
Aynı gün doğmuş ben kilo alımı azligi sebebi ile 5. Ayda başladım yedikleri formül süt kaşık maması elma armut muz şeftali kabak patates kapya biber princ ve organik princ unu çorba si ve diğer öğünleri hep formül sutle hazirlaniom beni emio ayrıca bu arada alerjik bunyelı oglumarkadaslar bnm bebeğim ocak 15 2018 dogomlu ek gıdaya başladınız mı bnm ki mama alıyor nasıl baslıcamı bilemiyorum
Iyice haşladığın patatesi veya kabağı mama sandalyesine oturttuktan sonra tepsisine koy cnm merak edip ağzına alacaktır. Bir lokmada olsa ısırıp yer sanıyorum. Bir süre boyle denesen. Yeme çiğneme gibi şeylerin tadına vardıktan sonra yiyebilir.Benim kızım ek gıdaya yemek istemiyor direniyor resmen ağzını kitliiyo sofraya oturtuyorum herşeye elini atıyor napicam yaaa sütüm yetmez oldu gece boyunca beni kemiriyor
Patates havuc kabakyada balkabagi pirinc zeytinyagi sebzeleri tektek 3 er gun deneyip pisiriceksin sonra hepsini bir pisirebilirsinHayır vermedi
Patates havuc kabakyada balkabagi pirinc zeytinyagi sebzeleri tektek 3 er gun deneyip pisiriceksin sonra hepsini bir pisirebilirsin
Kup kup dogra minik bi tencereye koy 3 parmak geccek kadar su koy kaynasin altini kis bi tatli kasigi pirinc ekle hepsi iyice pissin ocaktan al zeytin yagi ekle catalla iyice ez yedir
Hergun taze mayalanmis yogurt yedir. 1 tatli kasigi miktar basla yavas yavas artir yine 3 gun dene
Elma armut kayisi seftali "muz karpuz" tirnak icindekileri benm doktorum verdi ama herkesinki vermio
Meyveleri cam rendeden gecir posasiyla birlikte yedir. Yine 3 gun kurali. Ilk ay boyle. Bi sonraki ay sebzelere ekyer elmasi ispanak pirasa kereviz ekleyebilirsin. Yine 3 gun kuraliyla. Bebek tarhanasi ve yayla cirbasi verebilirsin.
Kahvaltiya baslayabilirsin. Haslanmis yumurta sarisi 1 cay kasigi baslayip artiriosun 1 ay sonunda 1 yumurta sarisi yiyebilecek kivama gelmeli. Peynir evde lor yada labne yapabilirsin yada peyniri aksamdan suya koyup tuzunu cikarabilirsin. En kotu marketten labne alabilirsin. Tuzsuz zeytin. Istersen tuzsuz al istersen aksamdan suya koy. Kabugunu soyup catalla ezip yedir
Bunlara ek bebek biskuvisi pekmez ceviz bebek ekmegi kullanabilirsin
karpuzu denedin mi?hazir mevsimindeyken ben denemek istiyorum acikcasi ama bi cesaretlenemedim.Patates havuc kabakyada balkabagi pirinc zeytinyagi sebzeleri tektek 3 er gun deneyip pisiriceksin sonra hepsini bir pisirebilirsin
Kup kup dogra minik bi tencereye koy 3 parmak geccek kadar su koy kaynasin altini kis bi tatli kasigi pirinc ekle hepsi iyice pissin ocaktan al zeytin yagi ekle catalla iyice ez yedir
Hergun taze mayalanmis yogurt yedir. 1 tatli kasigi miktar basla yavas yavas artir yine 3 gun dene
Elma armut kayisi seftali "muz karpuz" tirnak icindekileri benm doktorum verdi ama herkesinki vermio
Meyveleri cam rendeden gecir posasiyla birlikte yedir. Yine 3 gun kurali. Ilk ay boyle. Bi sonraki ay sebzelere ekyer elmasi ispanak pirasa kereviz ekleyebilirsin. Yine 3 gun kuraliyla. Bebek tarhanasi ve yayla cirbasi verebilirsin.
Kahvaltiya baslayabilirsin. Haslanmis yumurta sarisi 1 cay kasigi baslayip artiriosun 1 ay sonunda 1 yumurta sarisi yiyebilecek kivama gelmeli. Peynir evde lor yada labne yapabilirsin yada peyniri aksamdan suya koyup tuzunu cikarabilirsin. En kotu marketten labne alabilirsin. Tuzsuz zeytin. Istersen tuzsuz al istersen aksamdan suya koy. Kabugunu soyup catalla ezip yedir
Bunlara ek bebek biskuvisi pekmez ceviz bebek ekmegi kullanabilirsin
Yazdiklarimdan bi tek pekmezi denemedm onu da bugun yarin denerim. Fileye koydum bayila bayila yedikarpuzu denedin mi?hazir mevsimindeyken ben denemek istiyorum acikcasi ama bi cesaretlenemedim.