- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinAyni hastanadeyiz hala gece ateslendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinAyni hastanadeyiz hala gece ateslendi
Digerlerini pure olarak yedigi icin zorlanio. O yuzden doktorlar pure onermiyo. Zorlanir ama alismasi lazim hep pure besleyemezsin. Catalla iyiiiice ez yavas yavas alisir puturlu gidayaYemek istemiyor öyle çünkü diğer ek gıdaları püre olarak yiyiyor biz tadım ayını geçtik canım 4 aylıktan beri ek gıda alıyor
Denicem canım çok Teşekkür ederim dişler olmadığı icin korkuyorım pütürlü vermeyeDigerlerini pure olarak yedigi icin zorlanio. O yuzden doktorlar pure onermiyo. Zorlanir ama alismasi lazim hep pure besleyemezsin. Catalla iyiiiice ez yavas yavas alisir puturlu gidaya
Hic korkma ben yaklasik 20 gundur deniyorum. Hrp puturlu. Catalla iyice ezince hepsi yenecek kivamda oluyo korkmaDenicem canım çok Teşekkür ederim dişler olmadığı icin korkuyorım pütürlü vermeye
Butun tahliller temiz cok şükür sicak çarpmış yada hava degisimi diyorlarSebebiyle ilgili bilgi vermiolarmi
Amin cok teşekkür ederim canm Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Onunla gecmis olsun. Korkuttu annesini yaramaz:)Butun tahliller temiz cok şükür sicak çarpmış yada hava degisimi diyorlar
Evrt cok kokuttu mahvoldum ya hala hic emmiyo sadece ilacla besleniyo ama biraz oynuyo insallah istehside geri gelir destek oldugunuz icin cok teşekkür ederim Allah razi olsunOnunla gecmis olsun. Korkuttu annesini yaramaz:)
Hayirli olsun. Gobustekinden ne haber tahminler yapildi miDişimiz çıktı
ben pirinç unu veriyorum ama soyle veriyorumCok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bn alistirmalik pirinc unu vermeye baslamistim o agir gelmis bir daha vermicem cok zorladim yavrumu vicdan azabi cekiyorum
Gene bsy sorucam bebeginizin iştehsi emme sıklıgi nasil
hayırlı olsun canım yaa diş cıkınca rahatlamısdır kuzumDişimiz çıktı
telsiz motorola kullanıyorum tam 4 yıldır abisinde kullanıyordum derken yeni minnaka gecdi telsizKızlar bana telsiz ve ek gıda için suluk ve kaşık tavsiyesinde bulunabilir misimiz
gecmiş olsun canımEvrt cok kokuttu mahvoldum ya hala hic emmiyo sadece ilacla besleniyo ama biraz oynuyo insallah istehside geri gelir destek oldugunuz icin cok teşekkür ederim Allah razi olsun
Hayirli olsun. Gobustekinden ne haber tahminler yapildi mi
hayırlı olsun canım yaa diş cıkınca rahatlamısdır kuzum
Canm erkek bebeklere onermiolar doktorlar. Benm.doktor kesinlikle kullanmicaksin ilerde varikosel sorunu yaratio dedi.Bu arada bebeğime yürüteç aldim arkadaşlar. Size de tavsiye ederim. İlk bindiğinde sadece oturuyordu 3-5 gün de şimdi yürüyor her istediği tarafa gidiyor. Tabi hali uzerinde iyi değil o kadar parke de daha rahat