Teşekkür ederim cnm :) evde bebe buskivisi hazırlayıp içine peynir ekleyip sabahları vermek istiyorum azıcık süt ile ıslatıp. Aslında evde tuzsuz lor yapabiliriz ama önümüzdeki hafta tatildeyiz hazır peynir alacağım labne alabilirim o zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnm :) evde bebe buskivisi hazırlayıp içine peynir ekleyip sabahları vermek istiyorum azıcık süt ile ıslatıp. Aslında evde tuzsuz lor yapabiliriz ama önümüzdeki hafta tatildeyiz hazır peynir alacağım labne alabilirim o zaman :)
Bizde bugun gittik beni diyete soktu doktor daha oncede bi diyet yapip birakmistim ek gida zamani gelince doktor bu sekilde baslayamayiz drdi yumurta ve yogurt veremicem ek gida olarakYapildi kanda cikmadi deri de sut fistik gluten cikti ama dr sut ve fistik tam sinirda dedi sut 2 fistik 2 gluten 3 seklinde yaziyordu sonucta ...bi de biz 15 gun tatile gittik bol bol gunes aldi denize soktuk bi yazi okudum deniz bebeklerde alerjiye çok iyi geliyormus suan ben sut urunleri yumurta tuketiyorum masallah bi sorun olmadi yarinda devam sutu ile yogurt mayaliscam bugun cok az peynir verdim cok az yogurt verdim kaka da mukus deride dokuntu simdilik yok ....
Tatlim sizin sikayet ne alerjiden neden suphelendinizBizde bugun gittik beni diyete soktu doktor daha oncede bi diyet yapip birakmistim ek gida zamani gelince doktor bu sekilde baslayamayiz drdi yumurta ve yogurt veremicem ek gida olarak
Tatlim sizin sikayet ne alerjiden neden suphelendiniz
Denize goturme imksnin varsa mutlaka gotur ogluma çok iyi geldi....umarim gecici degildir senin evladina da şifa olur gluten alerjisi de en yaygin 3 alerjiden biriymis ben bi tek o diyeti yapiyorumEgzamadan dolayi
Denize goturme imksnin varsa mutlaka gotur ogluma çok iyi geldi....umarim gecici degildir senin evladina da şifa olur gluten alerjisi de en yaygin 3 alerjiden biriymis ben bi tek o diyeti yapiyorum
Kac cikti deri testi sonucu acaba gecmis olsun acil sifalar cok zor bir durum bu alerjiBugun deri testi yapildi yumurta fistik cilek avokado gibi kirmizilar domates patlican bunlara alerjisi cikti doktor sut urunleride dahil 15 gunluk bi diyet verdi denizi deniyim bende insallah
Kac cikti deri testi sonucu acaba gecmis olsun acil sifalar cok zor bir durum bu alerji
cok gecmis olsun,benim kizimda reflu hala devam ettigi icin kusmalara devam ediyor arada fiskirarakta kusar ama dogdugunda beri boyle doktor reflusunden demisti.ama sizin ki farli bi durum sanirim.tekrardan gecmis olsun.Merhaba Kizlar acil yardm bebegim 5 ay 1 haftalik oldu yurtdışındayiz annemlerde geleli 18 gun oldu hersey yolundaydi 5 gundur istehsiz hic mama emmiyo gunde iki kez zar zor 70 cc icirebiliyordum pirinç unu alip onuda da denedim begenmedi bugun ogle saat 12 de 100 cc mama zorla icirdim saat 13:45 te agzi burnundan fışkırarak kustu cok kotu kustu hmn hastaneye goturduk muayene ettiler durumu iyi dedi bi serum gibi icilen ilac yazdi onu icir iki saat sonra mama ver dedi bnde aynisi yaptim uyudu yarim saat sonra uyandi hp inliyor fışkırarak degilde biraz fazla kustu gene burdeki muayene cok farklıymış istanbulda olsaydi kan falan alir bakarlardi burda sadece muayene ettiler ne olabilir acaba zorla mama verdigim icinmi ? Yarin biletimi değiştirsem ucakta gene kotu olurmu acaba cok korkuyorum fiskirarak kusmayla ilgili bilgisi olan lütfen bilgilendirse sevinirim bu arada bebegim sadece mamayla besleniyor bir ay anne sutu aldi sonra birakti memeyi
Cok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bn alistirmalik pirinc unu vermeye baslamistim o agir gelmis bir daha vermicem cok zorladim yavrumu vicdan azabi cekiyorumcok gecmis olsun,benim kizimda reflu hala devam ettigi icin kusmalara devam ediyor arada fiskirarakta kusar ama dogdugunda beri boyle doktor reflusunden demisti.ama sizin ki farli bi durum sanirim.tekrardan gecmis olsun.
Pirinç unu verecekseniz tam pirinç unu var makarna Vitma sayfasında bir inceleyin dr laf onu tavsıye ediyorCok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bn alistirmalik pirinc unu vermeye baslamistim o agir gelmis bir daha vermicem cok zorladim yavrumu vicdan azabi cekiyorum
Gene bsy sorucam bebeginizin iştehsi emme sıklıgi nasil
ben 4 ay emzirebildim.4 aydan sonra tamamen mamaya gectik.suan ek gidaya gectik.gecmeden once 3 saatte bir 120 ml mama veriyodum.gece 1 kere besliyodum.suan ek gidaya basladigimiz icin gida aldigi vakitlerde aradaki zamani biraz daha uzatiyorum.ben.pirinc unu vermedim hic.sebze suyuyla basladik ek gidaya.sebze corbasi yogurt ve meyve olarak gidiyoruz.Cok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun bn alistirmalik pirinc unu vermeye baslamistim o agir gelmis bir daha vermicem cok zorladim yavrumu vicdan azabi cekiyorum
Gene bsy sorucam bebeginizin iştehsi emme sıklıgi nasil
Pirinç unu verecekseniz tam pirinç unu var makarna Vitma sayfasında bir inceleyin dr laf onu tavsıye ediyor
Hastaneye yatis yapildi cok kotu şelale gibi kustu hastaneye gelene kadar durmadi nefesi kesildi nedeni daha belli degl sabah belli olucakmis bizim icin dua edin ne olurben 4 ay emzirebildim.4 aydan sonra tamamen mamaya gectik.suan ek gidaya gectik.gecmeden once 3 saatte bir 120 ml mama veriyodum.gece 1 kere besliyodum.suan ek gidaya basladigimiz icin gida aldigi vakitlerde aradaki zamani biraz daha uzatiyorum.ben.pirinc unu vermedim hic.sebze suyuyla basladik ek gidaya.sebze corbasi yogurt ve meyve olarak gidiyoruz.
Ranbşm şifa versin inş basit bir şeydir inşHastaneye yatis yapildi cok kotu şelale gibi kustu hastaneye gelene kadar durmadi nefesi kesildi nedeni daha belli degl sabah belli olucakmis bizim icin dua edin ne olur
Amin insallah cok teşekkür ederim saolunRanbşm şifa versin inş basit bir şeydir inş
Telsiz avent kullaniorum. Tek ebeveyn uniteli olanlardan. Suluk nuk first choice alicam kullanan arkadasim cok en cok onerilen o. Kasik avent aldm ama sen almaKızlar bana telsiz ve ek gıda için suluk ve kaşık tavsiyesinde bulunabilir misimiz
Cok gecms olsun insallah onemli bisey diildir bol sifa versin allahHastaneye yatis yapildi cok kotu şelale gibi kustu hastaneye gelene kadar durmadi nefesi kesildi nedeni daha belli degl sabah belli olucakmis bizim icin dua edin ne olur