- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Amin canim. İnşaallahİnşallah canim. İyileşir sen merak etme. Sandigimizdan çok daha güçlüler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim. İnşaallahİnşallah canim. İyileşir sen merak etme. Sandigimizdan çok daha güçlüler
Benim oğlumda 3 aylikken oldu doktorun verdiği ilaclari düzenli kullan hiç korkma çabuk geçiyor. Solunum yolları çok kısa olduğu için virüsü aldıktan 1 2 saat sonra bile bronşité cevirebiliyormus bebeklerde çok geçmiş olsunTsk ederim canim benim adima cvp yazdığın ve @Dns90 arkadasımızı aydınlattığın icin. Kızım cok hasta umarim biran önce iyilesir
Cnm çok tsk ederim. Içim biraz rahatladi. Allah razi olsun...Benim oğlumda 3 aylikken oldu doktorun verdiği ilaclari düzenli kullan hiç korkma çabuk geçiyor. Solunum yolları çok kısa olduğu için virüsü aldıktan 1 2 saat sonra bile bronşité cevirebiliyormus bebeklerde çok geçmiş olsun
Alaracıgım çok tsk ederim. Amin...Canım çok ama çok geçmiş olsun insallah biran önce düzelir bebegin bebekler hiç hasta olmasın
Canım ben tarif isterim açken vermeyi dene suyu benim oğlum gece bile suya kalkıyor artık kuzeyde ilk başta öğürerek içiyordu suyu şimdi alıştıSelam kızlar. Ek gıda serüveniniz nasıl geciyor. Ben henüz tahıllara başlayamadım. Sebzelerden ve yumurtadan devam ediyoruz. Meyveye de başlamadım. Bir kaç sayfa önce konuşulmuş. Asla blendrdan çekmiyorum. Çatalla iyice pişmiş sebzeyi eziyirum. Bayağı da büyük bırakıyorum parçaları artık. Orta boy 1 taze fasulyeyi 13 civari parçaya ayırıyorum örneğin. Yani parça şeklinde veriyorum. 1 aydır sorunsuz yiyen bebeğim bugünlerde öğürüyor red etmeye başladı asla ısrar etmiyorum yediği kadar. Ama pes edip pütürsüz de yapmıyorum. Sonucta onların çiğneme becerisi kazanması için yapiyoruz. Dün bebek buskivisi yaptım evde. Biraz sert geldi yiyemedi. Sanırım 1 ay sonra daha rahat yer. Evde yaptığınız yumuşacık bebek bisküvi tarifleriniz varsa sizden de alabilirim. Bende yaptığım tarifi isteyene verebilirim. Bu arada kızıma en zorlandığım şey şu içirmek. Tam bir eziyet ne suluktan ne biberondan alıyor. Sadece kaşıkla içiyor yarışı dökülerek. Susuz kalıyor çok fazla idrar rengide koyulasti. Sütünü sulandirip veriyorum sıvı ihtiyacını gidersin diye. Öneriniz varsa su içirme taktiği alirim :)
Cnm 2 çay bardağı siyez unu ( siyez unu bebeklere veriliyor mu bilmiyorum o yüzden doktorunuza sormadan asla vermeyin siz, bu benim kişisel tercihimdi ) 2 çay bardağı yulaf unu yarin cay bardagi irmik 4 y.kaşık tereyağ 4 y. kaşık yoğurt 2 y.kaşık su. Pişirdikten sonra blendrdan çekip veya elinle ufalayıp ıslatabilirsin yumuşaması için . Cnm ben 2 aylıktan beri su veriyorum yani alışkın. Kaşıkla içiyor ama döke saca içiyor o yüzden tam içemiyor. Şaştım kaldim. Sulukla mi veriyorsun cnm senCanım ben tarif isterim açken vermeyi dene suyu benim oğlum gece bile suya kalkıyor artık kuzeyde ilk başta öğürerek içiyordu suyu şimdi alıştı
Elhamdülillah sıkıntısız ateşsiz geçti canim darısı butun bebeklereKızlar 6.ay aşınız nasil geçti? Bizim yarın, of yine telaş sardı beni
Amin cok tsk ederim...Elhamdülillah sıkıntısız ateşsiz geçti canim darısı butun bebeklere
Biberon ile veriyorm canım benCnm 2 çay bardağı siyez unu ( siyez unu bebeklere veriliyor mu bilmiyorum o yüzden doktorunuza sormadan asla vermeyin siz, bu benim kişisel tercihimdi ) 2 çay bardağı yulaf unu yarin cay bardagi irmik 4 y.kaşık tereyağ 4 y. kaşık yoğurt 2 y.kaşık su. Pişirdikten sonra blendrdan çekip veya elinle ufalayıp ıslatabilirsin yumuşaması için . Cnm ben 2 aylıktan beri su veriyorum yani alışkın. Kaşıkla içiyor ama döke saca içiyor o yüzden tam içemiyor. Şaştım kaldim. Sulukla mi veriyorsun cnm sen
Csnım iyi geçiyor bir sıkıntı olmadı ama senin bebegin hasta değil mi canım hasta iken aşı yapmazlarKızlar 6.ay aşınız nasil geçti? Bizim yarın, of yine telaş sardı beni
Valla şanslısın cnm bizimkisi süt diye ağzına alıyor su tadı alınca iyk diyor itiyor :) sütüne su katıyorum sıvı ihtiyacını karşılasın diye ama nereye kadar alışması lazımBiberon ile veriyorm canım ben
Aaa öylemi? Evwt cnm ilaclara devam ediyoruz. Peki iyilesincemi yapiyorlar? Yarin gitmeden arıycam ozaman. Saol cnm...Csnım iyi geçiyor bir sıkıntı olmadı ama senin bebegin hasta değil mi canım hasta iken aşı yapmazlar
Evet csnım iyileşinceye yapıyorlarAaa öylemi? Evwt cnm ilaclara devam ediyoruz. Peki iyilesincemi yapiyorlar? Yarin gitmeden arıycam ozaman. Saol cnm...
Canım muhallebi falan verdikten Sonra denedin mi hiç birde öyle dene istersen tatlı şeylerim üzerine yerValla şanslısın cnm bizimkisi süt diye ağzına alıyor su tadı alınca iyk diyor itiyor :) sütüne su katıyorum sıvı ihtiyacını karşılasın diye ama nereye kadar alışması lazım
Bizimki tatlıyı hiç sevmiyor. Muhalebiden nefret ediyor yani düşmanı olsa bu kadar anlaşamazlar :) kaşık Kaşık zorla kaçırıyorum artık bakalim ne zaman bırakırCanım muhallebi falan verdikten Sonra denedin mi hiç birde öyle dene istersen tatlı şeylerim üzerine yer
Brnim ki de sebze çorbasını savaşarak yiyiyor canım senin bebis desteksiz oturuyor mu Benimki oturmuyor halaBizimki tatlıyı hiç sevmiyor. Muhalebiden nefret ediyor yani düşmanı olsa bu kadar anlaşamazlar :) kaşık Kaşık zorla kaçırıyorum artık bakalim ne zaman bırakır