• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu arada bebeğime yürüteç aldim arkadaşlar. Size de tavsiye ederim. İlk bindiğinde sadece oturuyordu 3-5 gün de şimdi yürüyor her istediği tarafa gidiyor. Tabi hali uzerinde iyi değil o kadar parke de daha rahat
Canım yürüteç kızım oldugu halde de önermedi kaldı ki erkek cocuguna hiç önermiyorlar testise baskı yaptıgı için.

İyigeceler tatlı anneler tesadüfen 2019 ocak ayı anneleri forumuna baktım geçen seneki konuşmalarımız heyecanımız aklıma geldi zaman nasıl geçecek derken bebeklerimiz 6 aylık oldu bile şimdide ek gıda telaşımız başladı galiba hiç bitmeyecek bu telaşlar hep tatlısından olsun inşallah..Yazlık uyku tulumu kullanıyormusunuz ben kullanıyorum terleyip hasta olur hava sıcak diye düşünerekten bir gece kullanmadım o gün midesini üşüttü emin değilim sebebinden ama ben tulumu kullanmadım üstünü açtı hasta oldu diye düşünüyorum inçe battaniyesini örttüğüm anda üstünü açıyor sizler ne yapıyorsunuz ben bu sıcaklarda tulum konusunda kararsızım
Bence alışkanlık yapmış nasıl alıştırırsak öyle oluyor bazı bebekler hiç üzerini örttürmüyor . Rastlantı değil gibi

Kızlar gece boyu uyutmadı bizimki saat başı uyandı azcık meme emdi uyduu tekrar uyandı. Gündüz ise meme emmiyor . Dün nerdeyse 12 saat emmedi. Memeyi ağzına zorla veriyorum ama dalıyor güçlü emmiyor yavaş yavaş emiyor süt gitmiyor ağzına haliyle. Ben ne yapacağımı şaşırdım direnmeli miyim yoksa kaşıkla vereyim mi sütü?? Öncesinde kaşıkla verdim günde bir iki kez sanırkm o yüzden memeden soğudu

Kızlar merhaba ek gıdaya geçen anneler sabah kahvaltısını nasıl veriyor sunuz ben çok zorlanıyorum doktor püre hakinde değil herşeyi ezerek yedirmemi söyledi ama dişleri olmadığı için çok zorlanıyorum

Canım ben de ezerek yediriyorum herşeyi, püreye alıştırma.
Sabah kahvaltısında 1/2 yumurta sarısı, 2 çay kaşığı avokado, 2 çay kaşığı lor ve anne sütünü karıştırıp veriyorum.
Hepsini ayrı ayrı 3'er gün denedim alerji riskine karşılık ve tabiki doktorum bu şekilde vermemi söylediği için veriyorum.
Sen de doktorun ne derse onu yap mutlaka.

Kızlar bana telsiz ve ek gıda için suluk ve kaşık tavsiyesinde bulunabilir misimiz
suluk ben nuk marka alistirma bardagi bardagi aldim gayet rahat kendi tutuyo akitmiyo damlatmiyo kasikta alel acele weebaby aldim o da guzel ama cok yumusak

Kızlar bebeğimle uzun uzun göz teması kuramiyorum bi an bakiyor sonra kafasını ceviriyor. Neden boyledir sizce bi sorun olabilir mi. 5 buçuk aylık oğlum suan
canim bence buyudukleri icin onceden kuruyomuydun çunkü bendr omcedrn uzun sure kurardım şımdi kurduklarım daha kisa sürelı oluyor

Kızlar 2 gündür bebeğim cok değişti. Ne gece ne gündüz uyuyor. Meme emmek istemiyor. Süreli kucak istiyor. Dün gece dk başı kalkti. Memeyi alinca uyuyor. Besige yatirnca tekrar uyaniyor. Bugün cok huzursuzdu cok ağladı. Acaba dişmi çıkaracak? Diş çıkaran arkadaşlar öncesini yazarmisiniz ltfn

Ay
Kızlar 2 gündür bebeğim cok değişti. Ne gece ne gündüz uyuyor. Meme emmek istemiyor. Süreli kucak istiyor. Dün gece dk başı kalkti. Memeyi alinca uyuyor. Besige yatirnca tekrar uyaniyor. Bugün cok huzursuzdu cok ağladı. Acaba dişmi çıkaracak? Diş çıkaran arkadaşlar öncesini yazarmisiniz ltfn
Nen tarif ettigin gibi oldu canimm nurse harveys dis jeli al en dogal icerik bu markaninmis

Benim oğlum her zaman cok ağladığı için huysuzluk yaptığını hic farkedemedim canım. Ama disin çıkmasına yakin damaginin ucu bembeyaz oldu. Ağızda cikan beyaz yaralar gibiydi hatta. Ağzı zaten 2 aydir akiyordu ellerde ayni sekilde hep agizdaydi. Benim tek farkedebildigim damagin beyazlamasi oldu. Kac aylik oldu bebeğin canım

Benim oğlum her zaman cok ağladığı için huysuzluk yaptığını hic farkedemedim canım. Ama disin çıkmasına yakin damaginin ucu bembeyaz oldu. Ağızda cikan beyaz yaralar gibiydi hatta. Ağzı zaten 2 aydir akiyordu ellerde ayni sekilde hep agizdaydi. Benim tek farkedebildigim damagin beyazlamasi oldu. Kac aylik oldu bebeğin canım
Cnm bebeğim 3 gün sonra 6 aylik olucak. Dun birden ateşi çıkınca hastaneye gittik. Boronjit başlangıcı varmış :( diş değilmiş cnm ya

selam anneler bebeğim 6 ayı doldurdu çok şükür iyiz..benim gibi emzirip de hala adet olmayan var mı acaba ne zaman adet olucam ben yaa :KK3:

Back