Benimde oğlum 1 ay erken doğdu. 51 cm 3800 gr doğdu. bu hafta 6 ay doldu.6900 gr 66 cm senin boyu kaç canım.6 aylık olduk 6550 gr kilomuz bizimde ondeydi kilosu ama risk vardı erken dogum bekliyorduk ciger geliştirici ignelerimi olmusdum neyseki diger bebelerime gore kıyaslayınca kesin minnagız
Sadece mukuslu kakaya alerji diyemeyiz bence özellikle salya arttığı zaman da kaka mukuslu oluyormus.
Tabii sen yine de doktorunla konuş kaka resmi çek göster falan :)
canım 64 cm boyuBenimde oğlum 1 ay erken doğdu. 51 cm 3800 gr doğdu. bu hafta 6 ay doldu.6900 gr 66 cm senin boyu kaç canım.
Calpol ver atesi yoksa bile agrisini hafifletir sakinlestirir. Uyudugu odayi bolca nemlendir agzi burnu kurumasin. Bide burnunu bol bol temizle. Su iciriosan bol bol emzir vr su icir. Baska da yapilabilecek bisi yok. Kimisi doktoruna sorup bebekler icin olan vickslerden de kullanioBebeğiniz grip olduğunda ilaç haricinde verdiğiniz yada yaptığınız bisey var mi kızlar?
Maalesef canım yaaa düzelmediDüzelmedi mi biraz canım
Tatlım dişıkarıyor bu da alt üst etti kuruyemiş diyeti devam yumurta denedim arada diş mi yoksa aşerjiden mi tam anlayamadık huysuz oldu ama kan yok kaka sayısı artmadı.buğday unu kesin var en çok buğday unu diyeti zorluyor beni .....süt diyetine devam ediyorum.bir sorum var alerjen gıdayı yedikten ne kadar süre sonra tepki verir sence bebektr sence bunu çözsem herşeyi çözerim L lilyum__
Geçmiş olsun canım bol bol emzir kıyamam yaBebeğiniz grip olduğunda ilaç haricinde verdiğiniz yada yaptığınız bisey var mi kızlar?
Aynı bizim evi tarif etmişsin canım çorapsız kızımın ayakları buz gibi oluyor çünkü bende nasıl yapacağımı bilmiyorumkizlar online olan varsa yazabilir mi?evimiz cok sicak olmadigi icin tam anlamiyla yazliklara gecmis degiliz.evde tayt uzun kollu zibin ve patik corap falan giydiriyorum.aksam ustune dogru biraz sicak oluyo o zamanda kisa kol giydiriyorum.yada alt acmasinda zibiniyla falan oynatiriyorum.kizimla carsiya gidecez ve sanirim asiri derecede sicak disarisi.kisa kol sort mu giydirsem.yoksa kisa kol tayt mi giydirsem bilemedim.siz nasil yapiyosunuz.bide disari ayakkabisi conwerse tarzi seyleri vardi onlari giydiriyodum.ayagina ne giydiricem onuda bilemedim
Tatlım dişıkarıyor bu da alt üst etti kuruyemiş diyeti devam yumurta denedim arada diş mi yoksa aşerjiden mi tam anlayamadık huysuz oldu ama kan yok kaka sayısı artmadı.buğday unu kesin var en çok buğday unu diyeti zorluyor beni .....süt diyetine devam ediyorum.bir sorum var alerjen gıdayı yedikten ne kadar süre sonra tepki verir sence bebektr sence bunu çözsem herşeyi çözerim L lilyum__
Kizlar sut pompasi kullanan ve memnun kalan varmi.ben cok fazla sagmiyorum.disari cikarken 60 ml kadar sagip yanima aliyordum emzirmek problem oluyor diye.lansinoh un manuel olanini almistim en basta.toplamda 20 30 sagim ancak yapmisimdir.son steril ettigimde herzamanki gibi hic pompalamaz oldu.hatta ilk kullandim gelmeyince sut cok panik oldum kesilmis diye.elimle sikinca gordum birazda rahatladim anca.simdi elektrikli tek memelik olanlardanmi alsam diyorum.bide ek gidaya az kaldi ihtiyacim olurmu bilemedimde.tavsiye edeceginiz bi marka model varsa cok sevinirim.
Canım yumurta yedim dün çıldırdı bebeğim. Aynı şekilde diyete devam bende de.Tatlım dişıkarıyor bu da alt üst etti kuruyemiş diyeti devam yumurta denedim arada diş mi yoksa aşerjiden mi tam anlayamadık huysuz oldu ama kan yok kaka sayısı artmadı.buğday unu kesin var en çok buğday unu diyeti zorluyor beni .....süt diyetine devam ediyorum.bir sorum var alerjen gıdayı yedikten ne kadar süre sonra tepki verir sence bebektr sence bunu çözsem herşeyi çözerim L lilyum__
Cnm nerde yaşıyorsun. Ben kolsuz zıbın üstüne yarim kollu yarim paçalı olan tulumlar var ya romper dedikleri onu giydiriyorum dışarı çıkarken. Çorap giydirmiyorum. Klimalı bir yere geçersek çorap giydiriyorum. Bu kadar. Havalar çok sıcak. Şort tshirt yeter artar.kizlar online olan varsa yazabilir mi?evimiz cok sicak olmadigi icin tam anlamiyla yazliklara gecmis degiliz.evde tayt uzun kollu zibin ve patik corap falan giydiriyorum.aksam ustune dogru biraz sicak oluyo o zamanda kisa kol giydiriyorum.yada alt acmasinda zibiniyla falan oynatiriyorum.kizimla carsiya gidecez ve sanirim asiri derecede sicak disarisi.kisa kol sort mu giydirsem.yoksa kisa kol tayt mi giydirsem bilemedim.siz nasil yapiyosunuz.bide disari ayakkabisi conwerse tarzi seyleri vardi onlari giydiriyodum.ayagina ne giydiricem onuda bilemedim
Tesekkurler.avent aldim :)Ameda purely yours una
Bebeğin karnında çok iyi büyümüş maşallah.Benimde oğlum 1 ay erken doğdu. 51 cm 3800 gr doğdu. bu hafta 6 ay doldu.6900 gr 66 cm senin boyu kaç canım.
adapazarinda yasiyoruz canim.ben corap giydirmeyim 2 saat sonra pirtlatmalr basliyo hemen bizim kizda ya.tshirt ince tayt ve convers ayakkabalrindan giydirdim.ince hirka almistim aksamda ince hirkasini giydirdim iyi oldu.Cnm nerde yaşıyorsun. Ben kolsuz zıbın üstüne yarim kollu yarim paçalı olan tulumlar var ya romper dedikleri onu giydiriyorum dışarı çıkarken. Çorap giydirmiyorum. Klimalı bir yere geçersek çorap giydiriyorum. Bu kadar. Havalar çok sıcak. Şort tshirt yeter artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?