2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağol canım kanında enfeksiyon çıktı iyi ki getirmişim şimdi ilaç kullanmaya başlayacağız
Kuzey dogdugunda da kaninda enfeksyon vardi crp 39 du. Hic emmedi dogumdan 5 saat sonra mama vermek zorunda kaldilar puskurterek cikarinca yogunbakima aldilar. Degerler hemen dusuyo merak etme

Kuzey dogdugunda da kaninda enfeksyon vardi crp 39 du. Hic emmedi dogumdan 5 saat sonra mama vermek zorunda kaldilar puskurterek cikarinca yogunbakima aldilar. Degerler hemen dusuyo merak etme
Çok sağol canım ishali geçmedi geçse hayırlısı ile insallah gerçi daha ilaçlara Bugun başladık

5 gun once dorduncu ay asilarimizi olduk.birde saglik ocaginda kandamlasi verdiler.o gunden bugune bebegimin huyu degisti resmen.uykusunda aglayarak uyaniyor.uyudugu zaman surekli kipirdanip mikirdiyor.uyuturken cok zorve aglayarak uyuyor.gun icinde birden aglamaya basliyor.sanki cok cani acimis gibi.kakasini hep ayni saatlerde yapardi gunde 2 3kez simdi 1 defa zor yapiyor.cok huysuz ve mutsuz bi bebek oldu cikdi.asidanmi yoksa damladanmi anlayamiyorum.sizdede boyle degisiklik oldumu.ben damlayi birhafya kadar birakip deniycem.duzelirsede birdaha vermem buyuk ihtimal.yeni dogan doneminde yada gaz krizlerinde bile boyle olmamistik.resmen bebegim gitti baska bebek geldi.

Asıdan sonra ki 10 gün bizde kabus yaşadık canım düzelecek merak etme

Asiyla atak haftasi cakisiyo o yuzden cildirio bebekler. Atak haftasindan cikar cikmaz duzelir

Anlattıklarını birebir yaşadık canim. Damla ile alakalı değil. Arkadaslarin dediği gibi. Geçici merak etme.

Aynı problemler bizde de oldu, biraz sabır geçicek. Bi 10-15 gün kadar sürdü bizde, damla ile ilgili olacağını sanmam.

Hepinize Cok tesekkurler.o atak haftalarini duymustum ama hic inanmamistim. gecici oldugunu bilmek guzel. sabirli ve sakin davranmaya calisiyorum hep ama cok yoruyor manen ve bedenen.gececegi gunu iple cekiyorum.tekrar cok tesekkurler hepinize.

O damlayi vermemi istedi bizim doktorumuzicinde paraben varmis kan damlasina 6. Ayinda baslanilcak dedi.asidan sonra benim oglumda cok huysuzdu

Bize de verdiler kan damlası. Ben kullanmiyorum kullanmicam. Doktora da sordum %100 kullanmak zorunda degilsin dedi. Zaten 2 ay sonra ek gidaya gecince yedigine ictigine dikkat ederim kan yapici seylerle beslerim sorun olmaz dedim. Siz bilirsiniz dedi. Zorunlu degil dedi. Yan etkileri varmiş cunku

ne testleri yapılıyor alerji üzerine mi? Biraz aydınlatırsan sevinirim. Benim bebektede zaman zaman mukus ishal veya koyu yeşil kaka oluyor. ozamanlar cok huzursuzlaşıyorda.
iki kere test yaptık ama temiz çıktı. yapılan testler Kültür-mikroskopi-adenovirüs-rotavirus-noravirüs-amip antijeni. bu alerji ile ilgili testler farklıdır heralde.

Merhaba.. bende 2 ocakta doğum yaptım sizi sürekli takip ediyorum ancak yazmaya fırsatım oldu.. kızlar oğlum hem mama yiyor hem de emiyor. Ancak son 3 gündür mama yerken de emerkende sürekli ikiniyor sadece yerken yapıyor bunu kıpkırmızı oluyor kabızlık ta yok önceden günde 1 kere yaparken 2 gündür 2 kere yapmaya başladı acaba diş çıkartacak ondan mi ?

Kızlar merhaba bebeğimin boynunda kızarıklık vardı travazol ile gecti ama tekrarlıyor alerjik değilmiş böyle bir sey yasayıp da çözüm bulan var mı? Ben bulamadım

Huysuzlugu hakkinda bi fikrim yok ama bizede kan damlasini verirken kabızlik yaoabilir demişti ebe

Ben de aynı durumu yaşadım ve damlayı vermeyi bıraktım. Ardından çocuk doktoruna gidince yaşadığımız durumdan bahsettim emzirdikten yarım saat sonra önce bir çay kaşığı zeytinyağı ardından damlayı verdiğim takdirde bu sorunların sona ereceğini söyledi ve öyle oldu. Damlayı veriyorum ve bebeğim şu an çok rahat

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizin uyku düzenleri Nasıl benimki hala 2/3 saatte Bi uyanıp emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…