2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben salonda yıkıyorum cnm küvetinde. Banyoda elimden düşürürüm Allah korusun diye
Benim ki aslında huysuzluk yapmıyo seviyo suyu ama bazen kakası beline kadar çıkıyo :) o zaman alıp kucağımda yıkıyorum çok da zor olmuyor ama yanında biri varken de deneyebilirsin, senden alacağı güven duygusuyla sakinleyebilir

Desteğin için cok tsk ederim cnm. Bu 2.bebegim ama ilkim herşeyiyle cok rahatti. Kızım cok cadı :)

al bir merak konumuzda bu bizim de:) benimde eşimin gözleri yeşil çocuğun gözleri puslu yeşil-siyah gibi. merakla bekliyoruz sonuç ne olacak diye. Kuzenimin kızının gözleri bildiğin çakır mavi ydi 1,5 yaşına kadar sonra elaya döndü. dönecek mi dönmeyecek mi diye bekliyoruz.

Puslu yeşil ise kesin açılır bence genelde mavi gözler dönüyor ela oluyor yeşiller ise kalıyor bizim kızın kahverengimsi koyu gri gözü renk ne olur göreceğim hiç koyudan açılan duymadım ama

Kizlar bebeklerinizin goz muayenesini yaptirdiniz mi? Astigmat olan var mi?
3.aylikken gitmiştik bizde cok sasirmistim minicik bebekte astigmat olurmu diye ..oluyomuş ileri düzeyde degil dedi bize gözlerinde kayma olursa takip et dedi 6ncı ayda bidaha gidicez bakalim..bu arada kayma falan olmuyor simdilik

Benimki de emiyor

tatlim kizim 3 yasina kadar emdi kreste biraktirdi ogretmenleri.tlsosyallestiklerinde birakiyorkar oglumda emiyor dra sirdum nasil biraktiririm diye imkani yok.isterse emer dedi ugrasmayin.kizim 8 yasinda cok mutlu ve basarili bi cocuk masallah sorun etmeyin....gudusel bisey ....

L Lilyumm_ önceki msjlarında okumuştum bebeginde alerji vardı diyet yapıodun. Belirtileri neydi? mukuslu kakadan başka belirti var mıydı acaba.bizimde mukuslu kaka var randevu alıp gidicez ama testi flan oluyo mu merak ediyorum.

Kuzular az önce çok kötü bir olay yaşadım hala kendime gelemedim basına böyle birşey gelen varsa allah rızası icin.bana cevap versin dün kueyi alıp Bursa’ya geldim bugün bütün gün yedi içti uyudu yedi içti uyudu saat 5:30 dan sonra hiç bir şey yemedi ve uyumadı saat 12 gibi muahhelbisini verdim yarısını bile içmedi neyse uyutmaya çalışıyorum hem burnundan hem ağzından aynı anda kusmaya başladı o kadar korktum. Ki size anlatamam Suan mama vermeye korkuyorum uyudu çocuğum kustuktan Sonra da

Canım yedi içti uyudu demişsin arada hiç aktivitede bulunmadı mı merak ettim. Eğer öyleyse mutlaka doktora gitmelisin çünkü artık bebeklerimiz yeni doğan değiller yani bütün gün uyumaları mümkün değil. Geçmiş olsun çok

Mukuslu kaka dışında huzursuzluğu ve kusmaları var kızımın. Değişkenlik gösteriyor alerji belirtileri. Mesela yeğenimde bunların hiçbiri yoktu ama yüzünde kırmızılıklar oluyordu. Testi var hem kaka hem kan hem cilt üzerinden bakılıyor fakat testte her zaman çıkmayabiliyor bizim testler negatif çıktı.

Canım en fazla 1.5 2 saat uyanık kaldı gene uyudu gece kabus gibi geçti benim icin 2 saat bile uyumadım o kadar kötüyüm ki oğlum İshal da oldu ve dıskısı çok kötü kokuyor ve mukuslu aklıma neden bilmiyorum süt alerjisi geldi direk bis pirinç unu muhallebisine geçtik çünkü ama yeni değil 10 günü geçti dokunsa ilk gün dokunmaz öıydı

Belki de bakteri fln vardır canim acile gitsen iyi olur sanki. Gün içinde 1.5 2 saat uyanık kalması normal gelmedi belli ki bir rahatsızlığı var yavrunun

3.aylikken gitmiştik bizde cok sasirmistim minicik bebekte astigmat olurmu diye ..oluyomuş ileri düzeyde degil dedi bize gözlerinde kayma olursa takip et dedi 6ncı ayda bidaha gidicez bakalim..bu arada kayma falan olmuyor simdilik
Biz de 4. ayda gittik dr astigmat normal her bebekte olur dedi. Sonra kafama takildi 5 gün sonra arayip kac derece diye sordum. Biri 0,50 digeri 1,25mis. Asimetrik olmasi normal midir acaba? Sizin kac dereceydi?

Belki de bakteri fln vardır canim acile gitsen iyi olur sanki. Gün içinde 1.5 2 saat uyanık kalması normal gelmedi belli ki bir rahatsızlığı var yavrunun
Birazdan gidiyorum lanet olsun ki İstanbul da da değilim bursadayım kayınpederimi bekliyorum gelsin gidicem hemen

Herseyde bir hayır vardır canim öyle deme Allah beterinden korusun kuzunu
Amin canım o kadar bunaldım ki sana anlatamam eşim de beni çok gerdi ona da çok hırslıyım Suan annesi ufak bir operasyon geçirdi tutturdu oğlum kalsın tanımda hasta çocuğum ile tek basıma hiç bilmediğim bir şehirde kaldım çok kötüyüm biran önce evime donmek istiyorum Suan

Gerildikçe gerginliğin bebeğe geçer. Evet sinir bozucu bir durum ama olmuş artık boyle boyle büyüyecekler. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…