Benim ki aslında huysuzluk yapmıyo seviyo suyu ama bazen kakası beline kadar çıkıyo :) o zaman alıp kucağımda yıkıyorum çok da zor olmuyor ama yanında biri varken de deneyebilirsin, senden alacağı güven duygusuyla sakinleyebilirBen salonda yıkıyorum cnm küvetinde. Banyoda elimden düşürürüm Allah korusun diye
Kucağınızda yıkayabilirsiniz denemediyseniz daha sakin oluyorlar
Desteğin için cok tsk ederim cnm. Bu 2.bebegim ama ilkim herşeyiyle cok rahatti. Kızım cok cadı :)Benim ki aslında huysuzluk yapmıyo seviyo suyu ama bazen kakası beline kadar çıkıyo :) o zaman alıp kucağımda yıkıyorum çok da zor olmuyor ama yanında biri varken de deneyebilirsin, senden alacağı güven duygusuyla sakinleyebilir
merhaba kızlar bebeklerinizin göz rengi tam oluştu mu benim bebeğimin gözleri ortası kahverengi kenarları koyu gri resmen kurşun kalem rengi büyük ihtimalle kahverengi olacak ama uzun zamandır böyle merak ediyorum o kurşuni renk öyle kalır mı yoksa değişir mi yarın 4 aylık olacak tecrübeli anneler veya bilgisi olan varsa sevinirim bu arada ben kahverengi eşim mavi gözlü
al bir merak konumuzda bu bizim de:) benimde eşimin gözleri yeşil çocuğun gözleri puslu yeşil-siyah gibi. merakla bekliyoruz sonuç ne olacak diye. Kuzenimin kızının gözleri bildiğin çakır mavi ydi 1,5 yaşına kadar sonra elaya döndü. dönecek mi dönmeyecek mi diye bekliyoruz.
3.aylikken gitmiştik bizde cok sasirmistim minicik bebekte astigmat olurmu diye ..oluyomuş ileri düzeyde degil dedi bize gözlerinde kayma olursa takip et dedi 6ncı ayda bidaha gidicez bakalim..bu arada kayma falan olmuyor simdilikKizlar bebeklerinizin goz muayenesini yaptirdiniz mi? Astigmat olan var mi?
Kızlar sağolun ama benim kızım emmeyi abarttı vazgeçmesi çok zor olacakmış gibi kendinden geçerek emiyor yoksunluk belirtisi ilgi azlığı diyenler olmuş alakası yok tüm gün severek ilgileniyorum sürekli dikkatini çekecek şeyler yapıyorum ama ne zamn iki dkika mutfağa banyoya gitsem geldiğimde parmağı ağzında
Ne yapsam bilemedim emmeyi reddediyor bazen parmağını arıyor
Yok mu bu şekilde olur 7 8 ay civarı bırakan halası 11 yaşına kadar emmiş ve şuan sorunları olan biri kendisi de söylüyor alıştırma ben çok zorluk çektim diye off yani böyle işte kızlar herkesin derdi kendine büyük belki de anartıyorum
tatlim kizim 3 yasina kadar emdi kreste biraktirdi ogretmenleri.tlsosyallestiklerinde birakiyorkar oglumda emiyor dra sirdum nasil biraktiririm diye imkani yok.isterse emer dedi ugrasmayin.kizim 8 yasinda cok mutlu ve basarili bi cocuk masallah sorun etmeyin....gudusel bisey ....Kızlar merhaba doğum için gün sayarken şimdi 3-4 aylık oldu bebekler
Benim kızım son bir haftadır aşırı derecede baş parmağını emmeye başladı müdahale etmiyorum ama vazgeçemeyecek diye de endişeleniyorum o kadar iştahla emiyor ki uyurken sürekli ağzında diş kaşıyıcı uyku arkadaşı işe yaramadı parmağı kıpkırmızı yara olacak diye korkuyorum sizin bebekler ne durumda
Kuzular az önce çok kötü bir olay yaşadım hala kendime gelemedim basına böyle birşey gelen varsa allah rızası icin.bana cevap versin dün kueyi alıp Bursa’ya geldim bugün bütün gün yedi içti uyudu yedi içti uyudu saat 5:30 dan sonra hiç bir şey yemedi ve uyumadı saat 12 gibi muahhelbisini verdim yarısını bile içmedi neyse uyutmaya çalışıyorum hem burnundan hem ağzından aynı anda kusmaya başladı o kadar korktum. Ki size anlatamam Suan mama vermeye korkuyorum uyudu çocuğum kustuktan Sonra da
Mukuslu kaka dışında huzursuzluğu ve kusmaları var kızımın. Değişkenlik gösteriyor alerji belirtileri. Mesela yeğenimde bunların hiçbiri yoktu ama yüzünde kırmızılıklar oluyordu. Testi var hem kaka hem kan hem cilt üzerinden bakılıyor fakat testte her zaman çıkmayabiliyor bizim testler negatif çıktı.
Canım en fazla 1.5 2 saat uyanık kaldı gene uyudu gece kabus gibi geçti benim icin 2 saat bile uyumadım o kadar kötüyüm ki oğlum İshal da oldu ve dıskısı çok kötü kokuyor ve mukuslu aklıma neden bilmiyorum süt alerjisi geldi direk bis pirinç unu muhallebisine geçtik çünkü ama yeni değil 10 günü geçti dokunsa ilk gün dokunmaz öıydıCanım yedi içti uyudu demişsin arada hiç aktivitede bulunmadı mı merak ettim. Eğer öyleyse mutlaka doktora gitmelisin çünkü artık bebeklerimiz yeni doğan değiller yani bütün gün uyumaları mümkün değil. Geçmiş olsun çok
Belki de bakteri fln vardır canim acile gitsen iyi olur sanki. Gün içinde 1.5 2 saat uyanık kalması normal gelmedi belli ki bir rahatsızlığı var yavrununCanım en fazla 1.5 2 saat uyanık kaldı gene uyudu gece kabus gibi geçti benim icin 2 saat bile uyumadım o kadar kötüyüm ki oğlum İshal da oldu ve dıskısı çok kötü kokuyor ve mukuslu aklıma neden bilmiyorum süt alerjisi geldi direk bis pirinç unu muhallebisine geçtik çünkü ama yeni değil 10 günü geçti dokunsa ilk gün dokunmaz öıydı
Biz de 4. ayda gittik dr astigmat normal her bebekte olur dedi. Sonra kafama takildi 5 gün sonra arayip kac derece diye sordum. Biri 0,50 digeri 1,25mis. Asimetrik olmasi normal midir acaba? Sizin kac dereceydi?3.aylikken gitmiştik bizde cok sasirmistim minicik bebekte astigmat olurmu diye ..oluyomuş ileri düzeyde degil dedi bize gözlerinde kayma olursa takip et dedi 6ncı ayda bidaha gidicez bakalim..bu arada kayma falan olmuyor simdilik
Birazdan gidiyorum lanet olsun ki İstanbul da da değilim bursadayım kayınpederimi bekliyorum gelsin gidicem hemenBelki de bakteri fln vardır canim acile gitsen iyi olur sanki. Gün içinde 1.5 2 saat uyanık kalması normal gelmedi belli ki bir rahatsızlığı var yavrunun
Herseyde bir hayır vardır canim öyle deme Allah beterinden korusun kuzunuBirazdan gidiyorum lanet olsun ki İstanbul da da değilim bursadayım kayınpederimi bekliyorum gelsin gidicem hemen
Amin canım o kadar bunaldım ki sana anlatamam eşim de beni çok gerdi ona da çok hırslıyım Suan annesi ufak bir operasyon geçirdi tutturdu oğlum kalsın tanımda hasta çocuğum ile tek basıma hiç bilmediğim bir şehirde kaldım çok kötüyüm biran önce evime donmek istiyorum SuanHerseyde bir hayır vardır canim öyle deme Allah beterinden korusun kuzunu
Gerildikçe gerginliğin bebeğe geçer. Evet sinir bozucu bir durum ama olmuş artık boyle boyle büyüyecekler. Çok geçmiş olsun.Amin canım o kadar bunaldım ki sana anlatamam eşim de beni çok gerdi ona da çok hırslıyım Suan annesi ufak bir operasyon geçirdi tutturdu oğlum kalsın tanımda hasta çocuğum ile tek basıma hiç bilmediğim bir şehirde kaldım çok kötüyüm biran önce evime donmek istiyorum Suan
Sağol canım kanında enfeksiyon çıktı iyi ki getirmişim şimdi ilaç kullanmaya başlayacağızGerildikçe gerginliğin bebeğe geçer. Evet sinir bozucu bir durum ama olmuş artık boyle boyle büyüyecekler. Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun acil şifalarSağol canım kanında enfeksiyon çıktı iyi ki getirmişim şimdi ilaç kullanmaya başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?