Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar rota virüs aşısını ne zamn yaptırdınız iki gün sonra 3 aylık olacak geç mi kaldım acaba
Yok tam zamanı 3ay ve 5. Ay yaptiracagiz
Oglum 3 ay bucuk aylik nerdeyse aaa uu ağuuu giiii gibinsesler cikario. Ismiyle seslenince decani isterse bakio cani istemezse bakmio.Bu arada sizin bebekler ne gıbı sesler cıkarıyo bu mesajı goren yazabilir mı rica etsem
Hepsini asi kartina islemiolar miBu aşılar canımı sıktı özel hastanede bazı aşılar olmadığı için sağlık ocağında yaptırdım karışıcak diye korkuyorum en başta tek bir yerde devam edemedim hepatit verem ve verem ile birlikte karma aşıları yapıldı üç ay aşısı yok dedi sağlık ocağı bilemiyorum yeni doktor buldum oraya devam edeceğim
İsmini bilmez canm daha teşekkür ederimOglum 3 ay bucuk aylik nerdeyse aaa uu ağuuu giiii gibinsesler cikario. Ismiyle seslenince decani isterse bakio cani istemezse bakmio.
Hayıe canım geç kalmadın ben 3.5 aylık yaptırdımArkadaşlar rota virüs aşısını ne zamn yaptırdınız iki gün sonra 3 aylık olacak geç mi kaldım acaba
Bu aşılar canımı sıktı özel hastanede bazı aşılar olmadığı için sağlık ocağında yaptırdım karışıcak diye korkuyorum en başta tek bir yerde devam edemedim hepatit verem ve verem ile birlikte karma aşıları yapıldı üç ay aşısı yok dedi sağlık ocağı bilemiyorum yeni doktor buldum oraya devam edeceğim
Canım anestezi ile mi oldu bebis sünnet ben çok kararsızım biraz daha beklesek mi diye benim bebis emmedigi icin 30 Nisa’n da 4. Ayı bittginde ek gıdaya başlıyoruz bende çok merak ediyorum neler verecek doktorumuz ben ise başladım iki hafta olacsk baya zorlanıyorumKizlar sunnetlerimiz de hayirli olsun iste yaptırmadan o.kadar korkuyorduk gecti gitti sukurler olsun bir gunluk bir ismis gercekten
Simdi sirada ise baslamak ve ek gidalar var
Neler verecegiz bebislere ya da neler verdiniz?
Ise baslayacaklar ozellikle ben 1 haziranda basliorum
Ne kadar erken o kadar iyi canım bizimki 1 buçuk yaşında oldu zorlandık baya emzirince rahatlıyordu sadece bir haftada iyileşti Allah yardımcın olsun valla çalışmak ayrı dertCanım anestezi ile mi oldu bebis sünnet ben çok kararsızım biraz daha beklesek mi diye benim bebis emmedigi icin 30 Nisa’n da 4. Ayı bittginde ek gıdaya başlıyoruz bende çok merak ediyorum neler verecek doktorumuz ben ise başladım iki hafta olacsk baya zorlanıyorum
cok sukur canim benim oglanda asiri kiskanc sanki o bebek o kadar nazli oldu ki cok agliyo kizla ilgilenmiyorum kizima doyamiyorum zor oluyo ama napalim cok sukur gecicek insallah bunlar zamanlaZ Zeynepaltug canım nasılsın cocuklar nasıl ben zor idare ediyorum oğlan çok kıskanç kız durmadan ağlıyor her gün yorgunluk ve bitkinlikle bitiyor inşallah düzelecek her şey
Amin canım sağol bakalım yaptırıcam ama sürekli erteliyorum kıyamıyorum sanırımNe kadar erken o kadar iyi canım bizimki 1 buçuk yaşında oldu zorlandık baya emzirince rahatlıyordu sadece bir haftada iyileşti Allah yardımcın olsun valla çalışmak ayrı dert
Amin canım sağol bakalım yaptırıcam ama sürekli erteliyorum kıyamıyorum sanırım
Bu aşının bir iki doz bir de üç doz olanı varmış piyasadaYok tam zamanı 3ay ve 5. Ay yaptiracagiz