- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
- 33
Boba 4g kullanıyorum, çok memnunum.
Boba 4 g nin kumaşı kalım geldi dokuma kumaş olan hugberyy tavsiye ediyorumBoba 4g kullanıyorum, çok memnunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boba 4g kullanıyorum, çok memnunum.
Boba 4 g nin kumaşı kalım geldi dokuma kumaş olan hugberyy tavsiye ediyorumBoba 4g kullanıyorum, çok memnunum.
Hugberry alın bence ya da dokuma kumaş olan bir şeyBoba 4g alabilirsin.
Eşyaları tanıtıyorum evi dolaşırken. Agu diyor sesli gülünce aynı şekilde gülüyorum taklit yetenekleri başladığı için artık. Çığlık atınca ben de atıyorum :) şimdi a ba a ba demeye başladım ben, bakalım o ne zaman diyecek :)Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Bebeğim 3 aylik oldu elhamdülillah
Gelişimi iyi kilosu boyu
Bana tepkide veriyor
Ama ben onunla vakİt geçirirken ya şarkı söylüyorum ya konuşuyorum
Tabi el yüz hareketi de yapıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz gelişi mi için
Ev
inevin içinde gezdirip anlatıyorum eşyalara dokunduruyorum aynaya bakıp değişik sesler çıkartıyorum
Yaptıklarımız hemen hemen aynıymış :)Eşyaları tanıtıyorum evi dolaşırken. Agu diyor sesli gülünce aynı şekilde gülüyorum taklit yetenekleri başladığı için artık. Çığlık atınca ben de atıyorum :) şimdi a ba a ba demeye başladım ben, bakalım o ne zaman diyecek :)
benim ilk cocugumda hep ole alistrmistim tecrubesizlikten simdi kizimda oyle yapmadim dogdugundan beri süt verip hep biraktim kucagimdan hic kucagima alistirmamaya calistim cok sukur basardim oglumdaki gibi olsun istemedim cunku cok zordu hep meme hep meme bikmistim ne yalan soyliyim allahim yardimcin olsun nasil alisiyorsa oyle gitti benim oglum kizimdada akillandim cok sukur ins sende birseyler yapip basarirsin cok zordu benimkiKızlar bebeğim hep kucakta veya memede uyuyor ne yapacağımı şaşırdım gece de gündüz de durum aynı
Size tavsiyem yok yere fitil vermeyin. Ben de geçen ay oğluma aşılarını yaptırdım ve zerre ateş çıkmadı. Ilk kızımda da çıkmamıştı. Çoğu bebek ateşsiz atlatiyor bu dönemi. Olur da ateşlenirse 1 çay kaşığı ateş düşürücü icirebilirsiniz. Fitil çok kısa sürede ateşi birden düşürüyor. Çok gerek kalmadıkça kullanılmaması taraftariyim. Ne yalan soylıyım sağlık ocagindaki hekimlere çok da güvenmiyorum bu tarz konularda.Merhaba kızlar. Bugün sağlık ocagına gittim 2. Aylık aşılar için verem cuma günleri yapılıyormuş yapmdılar. Doktor fitil verip gelin dedi. Ateşçıkmadan fitil veretim mi??? Sizler nasıl yaptınız??
Benim kızım oda değiştirince uyutabiliyorum 3er gün farklı farklı yerde deniyorumKızlar bebeğim hep kucakta veya memede uyuyor ne yapacağımı şaşırdım gece de gündüz de durum aynı
Ben zeka kartı aldım ama henüz başlamadım.2ay12 günlük benim kızımYaptıklarımız hemen hemen aynıymış :)
Ne bileyim zeka kartları felan kullanan var mı diye merak ediyorum aslında
Merhaba kızlar. Bugün sağlık ocagına gittim 2. Aylık aşılar için verem cuma günleri yapılıyormuş yapmdılar. Doktor fitil verip gelin dedi. Ateşçıkmadan fitil veretim mi??? Sizler nasıl yaptınız??
Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Bebeğim 3 aylik oldu elhamdülillah
Gelişimi iyi kilosu boyu
Bana tepkide veriyor
Ama ben onunla vakİt geçirirken ya şarkı söylüyorum ya konuşuyorum
Tabi el yüz hareketi de yapıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz gelişi mi için
Hayir alakasi yok deryali08 de momfort kullanio ama onda o sorun yok. sibel_ahmet solomom kullanio onda da yok. Biz @yesa1 ile uzerine dusup sorunu bi cozemedikArk
bayanlar bu durum kanguru kalitesinden kaynaklanıyor ergonomik yapısı ile alakalı . Bu sorun boba 4g ve hugberyy de yok .
Ben kullanıyorum henüz erken ama bebek arabasında bizim beyaz zeminde siyah yıldızlar var çok dikktli baktığını farkettim yani siyah beyaz objeler çok dikkatini çekiyor. Dr.zeka ‘dan çiftlik hayvanları serisini aldım, kartlar da siyah beyaz sadece. çok heyecanlanıyor kartları görünce, ben de hayvanları anlatıyorum seslerini çıkarıyorum hoşuna gidiyor. Bez kitabı var hışırtılı onu eline alıp ağzına götürmeye bayılıyor mesela, bi kaç tane de ses çıkaran oyuncağı var.Yaptıklarımız hemen hemen aynıymış :)
Ne bileyim zeka kartları felan kullanan var mı diye merak ediyorum aslında
Bırak orda uyusun desem kızmazsın umarım, çünkü ben kızımk hiç kucağımda uyutamıyorum. İyice kokusunu çek içineKızlar bebeğim hep kucakta veya memede uyuyor ne yapacağımı şaşırdım gece de gündüz de durum aynı
Kaç aylikken başlıyor kartlar canimBen zeka kartı aldım ama henüz başlamadım.2ay12 günlük benim kızım