Merhaba kızlar,
3 ay kontrolümüz vardı bugün, 5 gün gecikmeli olarak gitmiş olduk. 500 gram almış, tahmin ettiğim gibi. İlk 2 ay 1er kilo almıştı, bu ay epey düşüşteyiz. Bu az kilo alışını sürekli kusmalarına bağlıyorum ben. Doktor iyi dedi ama yine de. Kusmalarını sordum, bahar aylarında normal, polenden etkileniyordur, alerjisi var, damlaya devam edin dedi. Kakasını 4 günde bir yapıyor hala dedim. Normal bu ayda, ek gıdaya geçince düzene girecek, yumuşak bir kaka olduğu müddetçe sorun yok dedi. Ramazan'da siz de oruç tutarken ek gıdaya başlarsınız dedi. Aaa oruç tutayım mı yani, daha 5 aylık olmayacak dedim. Tabii ki tutun, Ramazan orucu tutulmaz mı, dedi doktor. Bol bol yatar dinlenirsin, öğleden sonra sütün azalır gibi olursa bebeğe ek gıdasını verirsin, sahurda iftarda güzelce beslenirsin, idare edersin dedi. Haydi bakalım inşaallah. Hahah, epey sevindim bu duruma. Ben oruç borçlarım iyice birikecek diye çok dert ediyordum. Başındaki konak için, banyodan önce zeytinyağı sür, banyodan sonra da güzelce tara dedi. Rotavirüsünü de oldu. Tadını beğenmez ağlar filan sanıyordum ama epey memnundu, yalandı durdu.