• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet hep sağ tarafa yatıyor KV bu kızın boynu yamuk kalacak diyor haklida sürekli tek taraf ne kadar çevirsemde döndürüyor sürekli gündz uyku yok maalesef gece sadece dikkat edebiliyorum
Evet hep sağ tarafa yatıyor KV bu kızın boynu yamuk kalacak diyor haklida sürekli tek taraf ne kadar çevirsemde döndürüyor sürekli gündz uyku yok maalesef gece sadece dikkat edebiliyorum
Benim yeğenim de öyleydi şimdi bır yaşında duzelmedi bı kulağı kepçe kaldı.baska yeğenimde boyun yastığı ise yaradi.

Tam gun söluyemem tabi de biz 100 günlük olduk ...bi 2 haftdir nefesini düzeltti diyebilirim ...yavaş yavaş gectigini hissedersin sende artik.. bende senin gibi cok endişe ediyordum kalbi yoruluyo falan saniyodum o kadar hizli nefes aliyoduki :)
İnşallah bizim de en kısa Zamanda düzelir Çok üzülüyorum

Selam yesa, sen solomom kullanmaya başladın mı ? Memnun musun canim

Başladım canım. Memnunum sadece tek kol ayarını yapamadım o yüzden sırt ağrısı yapıyor ama benden kaynaklı

Bi de şu yenidogan aparatindan kurtulduğum an daha iyi olacak :)

ElifHilal size zahmet ayarını nasıl yaptınız .

Bel tam.Nerede hangi hizada

Sırt ayarı bayaa sıkı mi

Benim.biraz sırt ağrısı yapıyor givi ama kullanımdan kaynaklı
Bende momfortbaby de ayni sorunu yasiyorum
Bilen varsa berigelsin

Başladım canım. Memnunum sadece tek kol ayarını yapamadım o yüzden sırt ağrısı yapıyor ama benden kaynaklı

Bi de şu yenidogan aparatindan kurtulduğum an daha iyi olacak :)
Aaa yenidoğan aparatı mı kullaniyorsun bizim kız çok sıkıntılı wrap slingte bile durmuyor. Muhtemelen bu yenidoğan aparat ile de durmaz. Normal aparatsiz kullanmaya başlasak o zaman cok rahat edeceğiz. Oğlun nasıl kaç aylık oldunuz

Aaa yenidoğan aparatı mı kullaniyorsun bizim kız çok sıkıntılı wrap slingte bile durmuyor. Muhtemelen bu yenidoğan aparat ile de durmaz. Normal aparatsiz kullanmaya başlasak o zaman cok rahat edeceğiz. Oğlun nasıl kaç aylık oldunuz

Aynen canım 7 kiloya kadar mecbur aparatli

Oğlum da ellerinden öper :) 2 ay 9 gün olmuş bugün :) gaz sancisi hafiflese de hala devam az bi şey usutmeye gelmiyor bi de ben günlük kimyonlu su icmeliyim yoksa yine coşuyor onun dışında iyiyüz valla

Kızıni öp benim yerime:)

ElifHilal size zahmet ayarını nasıl yaptınız .

Bel tam.Nerede hangi hizada

Sırt ayarı bayaa sıkı mi

Benim.biraz sırt ağrısı yapıyor givi ama kullanımdan kaynaklı

Göbek hizasında takıyorum. İlk denemede sıkı yapmıştım bel ağrısı yaptı biraz gevşetince iyi oldu. İlk takarken kolları gevşek yapıyorum sonra kenardaki şeritlerden çekerek ayarlıyorum video var sitesinde bi bakın isterseniz.
Bir de benim kuzu yenidoğan aparatı hiç sevmedi ağlıyordu sıkılıyordu. Sayfalarına mesaj attım bana kilosunu sordular 5 deyince kılıfı takmayın sadece yastığını kullanıp deneyin dediler öyle yapınca rahat oldu çok sevdi bebeğim hiç ağlamıyor çok şükür

Kızlar Doğumdan bir süre sonra saçlar dökülmeye başlar sizlerde dökülmeler başladı mı yoksa daha erken mi acaba

Merhaba kızlar,
3 ay kontrolümüz vardı bugün, 5 gün gecikmeli olarak gitmiş olduk. 500 gram almış, tahmin ettiğim gibi. İlk 2 ay 1er kilo almıştı, bu ay epey düşüşteyiz. Bu az kilo alışını sürekli kusmalarına bağlıyorum ben. Doktor iyi dedi ama yine de. Kusmalarını sordum, bahar aylarında normal, polenden etkileniyordur, alerjisi var, damlaya devam edin dedi. Kakasını 4 günde bir yapıyor hala dedim. Normal bu ayda, ek gıdaya geçince düzene girecek, yumuşak bir kaka olduğu müddetçe sorun yok dedi. Ramazan'da siz de oruç tutarken ek gıdaya başlarsınız dedi. Aaa oruç tutayım mı yani, daha 5 aylık olmayacak dedim. Tabii ki tutun, Ramazan orucu tutulmaz mı, dedi doktor. Bol bol yatar dinlenirsin, öğleden sonra sütün azalır gibi olursa bebeğe ek gıdasını verirsin, sahurda iftarda güzelce beslenirsin, idare edersin dedi. Haydi bakalım inşaallah. Hahah, epey sevindim bu duruma. Ben oruç borçlarım iyice birikecek diye çok dert ediyordum. Başındaki konak için, banyodan önce zeytinyağı sür, banyodan sonra da güzelce tara dedi. Rotavirüsünü de oldu. Tadını beğenmez ağlar filan sanıyordum ama epey memnundu, yalandı durdu.

Günaydın kızlar..
Kanguru önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ergobaby’e baktık denedim de cok rahat ama 750drn başlıyo fiyatlar. Şöyle daha makül ama yine çok kullanışlı bişey arıyorum
Boba 4g kullanıyorum, çok memnunum.

Canım ben geceleri kundak yapıyorum. Kundak yaparsan daha uzun uyuyır

Ben ilk doğduğunda uzun bir süre kundak yaptım canım ama artık dönebildiği için yapmıyorum. Öyle kesinlikle çok daha uzun ve derin uyuyorlar, bu durum da geçicidir umarım çok fazla uyandırıyor kendini

Kızlar iyi geceler emzirirken ön dişleri sızlaysn varmı ya. En son hamilelikte olmustu bi haftadır da emzirirken oluyor

Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Bebeğim 3 aylik oldu elhamdülillah
Gelişimi iyi kilosu boyu
Bana tepkide veriyor
Ama ben onunla vakİt geçirirken ya şarkı söylüyorum ya konuşuyorum
Tabi el yüz hareketi de yapıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz gelişi mi için

Ev
Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Bebeğim 3 aylik oldu elhamdülillah
Gelişimi iyi kilosu boyu
Bana tepkide veriyor
Ama ben onunla vakİt geçirirken ya şarkı söylüyorum ya konuşuyorum
Tabi el yüz hareketi de yapıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz gelişi mi için
inevin içinde gezdirip anlatıyorum eşyalara dokunduruyorum aynaya bakıp değişik sesler çıkartıyorum

Back