2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Insallah alerji diildir. Simdiden gecmis olsun

Israrla aptamil comformil oneriorum. Bizimkide yapamiodu kakasini bi iki mudahale ettik bu mamaya basladim.baslayali duzenli yapio
Sesli kaka yapınca ne oluyor acaba biz mama kullanmıyoruz ama gaz sıkıntısı cok var genelde kaka yaparken zorlanıyo ve sesli yspıyo oyzden ama

Biz bugün aşımızı olduk. Asi olurken bakamıyorum diyen annelere şaşırırdım. Neden ki yani altı üstü asi diye. Ben ne yaptım dersiniz. Hüngür hüngür ağladım. Kendime inanamadım. Odada 5 kişi vardı ellerini kollarını tutarlarken o herkesin içinde beni seçip gözünün içine baka baka ağlaması beni çok üzdü. Evladı hastalıkla mücadele edenler ne yapıyordur Allah güç kuvvet versin. Velasilkelam bizim asi günümüz boyle geçti inşallah atesi çıkmaz yavrumun

Sesli kaka yapınca ne oluyor acaba biz mama kullanmıyoruz ama gaz sıkıntısı cok var genelde kaka yaparken zorlanıyo ve sesli yspıyo oyzden ama
Sesli yapmasi tek basina belirti.diil elbette. Ama gecmeyen pisik ve patlayan kaka doktorlarda ilk laktoz intoleransi suphesi doguruomus. Bende trt de cikan.cocuk.doktorunun yalancisiyim

Of cnm ya gözümde canlandi yazdiklarin. Bizimkide 13ünde ben ne yapcam bilmiyorum. Geceleri uykum kaçıyor. Geçmiş olsun

Of cnm ya gözümde canlandi yazdiklarin. Bizimkide 13ünde ben ne yapcam bilmiyorum. Geceleri uykum kaçıyor. Geçmiş olsun
Çok sağol canim bir dahakine odadan çıkmayı düşünüyorum asi yapılırken. Gerçekten çok etkilendim. Bugüne kadar kaç çeşit ağlama sesini duydum kızımın ama can acısı ile ağlama sesi farkliymiş. Ama herşey onlarin sağlığı için nihayetinde :)

Geçmiş olsun canım, atlatmışsınız, umarım sonrası da sıkıntısız geçer. Kan alınırken çok kötü olmuştum ben de, damarını bulamayınca zorladılar, kucağımda bakamıyordum, eşim dayanamayıp çıkmıştı. Sakinleştirmek için doktor ameliyat eldivenlerinden balon gibi şişirdi, onu emdirdi kızıma, bizimki emzik almadığından. Şimdi kan alınacak diye ödümüz kopuyor. Aşı zamanı da yaklaşıyor bakalım

Kızlar hastaneye gittik geldik biz mamamızı aptamil comformil olarak değiştirdi çok fazla bir bebek olduğu icin sap simpleks nurse Harvey’s ve bio gaiya yı üçünü birlikte kullanmamı söyledi nurse Harvey’s günde 4 kes bir tatlı kaşığı hem kakasını da rahat yaparmış kaka tahlili verdik laktoz alerjisi olup olmadığını öğrenmek icin 15 gün Sonra gelecek sonuçları şimdilik bizde durum bu insallah ise yarar benegim rahatlar birAzcık

Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bebeğimin poposunda boynunda koltukaltı dirseğini on tarafi kıpkırmızi pisikti bı turlu geçmiyordu doğduğundan beri herşey denedim geçip yenilemisti. Aynı sorunu olan arkadaşlar vardı sudokrem diye bı krem aldım 3kez sürdüm hepsini geçirdi çok şükür.tavsiye ederim

Canim doğumdan bağımsız bel kemiğinde iltihaplanma ve bir kist oluştu. Haliyle eğilmem doğrulmam çok etkilendi ama şükür daha iyiyim sagolasin :) sen nasılsın gunlerin nasil geçiyor ?

Canım arada giriyorum ama denk gelmedim sanırım çok geçmiş olsun. Benim de ellerimde hissizlik ve bileklerimde sinir sıkışması oldu, ameliyatlık dediler. Çok zor günler geçirdim, hala tam çözülmüş değil, atelle dolaşıyorum ve bebekle baya zor oluyor, bana doktor doğum sonrası hormonlardaki ani değişimler yüzünden bu tarz rahatsızlıkların daha kolay olabildiğini söylemişti.

geçmiş olsun canım. Benim de belim zonkluyor tam geçti diyorum farklı bir yerden tekrar başlıyor. Ve gerçekten bebekle zor oluyor

Kızlar bebeğine reflü teşhisi konulan var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz bu duruma? Doktor ilaç vermedi ama günde 5-6 kere kusuyor emdiğini. Reflü yatağı var ama o da fayda etmiyor. Emdikten sonra 25-30 dk dik tutuyorum kusacağı varsa yine kusuyor

Canım kardesmin bebegi reflü idi bir gece öyle bir kustu ki hem ağzından hem burnundan annem hastaneye koşarak götürdü evimize çok yakın bebelac ar diye bir mama var onunla çözüm buldular başka markalarında anti reflü mamaları var onlardan kullanman gerekebilir

Canım benim bebeğim reflü
Motillum diye ilaç kullanıyorum
2 veya 2.5 saatte bir emziriyorum
Emdikten sonra 20 dakika dik bir şekilde tutuyorum
Yüksek yastıkta yatıyorum

Bide emdikten sonra ar mama veriyorum canım ama onu çok sık değil

Geçmiş olsun canım bu ay hangi aşılar oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…