2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben yedigime ictigime dikkat ediyorum diye çocuğu huysuzluk ediyor sanıyordum.doktora söyledim ısrarla gaz damlası verdi ilkinde almadım ısrar etti aldım nurse harveys dün gece 15 damla verdim huysuzlannca bebek yarım saat sonra gazını yaptı ve gece 11 de bı uyudu 4 de aç kalmasona dayanamayıp uyandırdım.hic durmaz uyutamazdim halbuki gazı varmış uykusunda bile gaz yaptı durdu.bence sende bı dene

Ben dayanamayıp bugün bebeği doktora götürüyorum burun tıkanıklığı öksürük uykusuzluk yavrucum ne hale geldi. İnşallah Bi sıkıntı çıkmaz ama emin olmak istiyorum

Bende sabah götürdüm canım dün gece hiç uyumadık burnu tıkalı dedi doktor kıloda az düşüklük var moralım bozuluyor kılosuna

ilk ay kontrolunde kilosu iyiydi.22sinde 2. ayimiz bitecek canim o zaman tekrar gidecez ve bence kilo alimi iyi.zayif bi bebek degil suan.gaz damlasino degistirdik
ayaginin altina zeytin yaginin icine adacayi yagi damlatip gunde 2 kez masaj yapiyorum be ayaklarini sicak tutmaya ozen gosteriyorum eskiye gore daha rahat simdi[/QUOTE]
adaçayı yağı erken değil mi cnm

Mamayi oldugu gibi neden kusar kizlar. Hani pütür pütür değil de ayni süt gibi cikartiyor ve cok siddetli kusuyor burnundan bile geliyor. Her zaman kusmasada kusunca böyle afedersiniz balgamli gibi uzuyor

Kızlar işe dönecek olan kimler var ben nasıl olacak bilmiyorum ücretsiz izni düşünmeye başladım bebeği kimseye emanet edemem gibi geliyor.. tam bakabilecek bir akraba da yok

Mamayi oldugu gibi neden kusar kizlar. Hani pütür pütür değil de ayni süt gibi cikartiyor ve cok siddetli kusuyor burnundan bile geliyor. Her zaman kusmasada kusunca böyle afedersiniz balgamli gibi uzuyor
benim de bazen böyle kusuyor cnm midesi çok dolu olunca yada gazı olunca oluyor sanırım

Surekli emmek isteyip fazla mama yediginde kusuyo olabilir mu eger cok yedigini dusunuosan ondan kusar. Ama yok cok yemiosa doktorlar siddetli kusmalari pek sevmiolar

Bende sabah götürdüm canım dün gece hiç uyumadık burnu tıkalı dedi doktor kıloda az düşüklük var moralım bozuluyor kılosuna
Burnu tıkalı olunca haliyle iyi beslenemiyorlar ki toparlar ama inşallah üzülme. Ben de doktora götürdüm öksürük başlamıştı burnumu temizlediler oksijen verdiler yavrum Nasıl ağladı yaaa içim gitti

Oktivus cerenkar kizlar sağolun gerçekten doymak bilmiyor bu cocuk 100 ml mama iciyor 3 saatte bir bide ben emziriyorum ama hala düşmüyor memeden. Surekli emzirmk zorunda kaliyorum sütüm az ama birakmiyor yinede fazla geliyo sanirim ikisi. Vermeyince de catlayasiya kadar ağlıyor yavrum

Kizlar aranızda normal Doğum yağışta dikişleri olan var mı ne kadar sürede geçti tamamen ?3. Hafta oldu Doğum yapalı bazen o bölgede bi çekilme hissediyorum özellikle idrardan sonra

Csnım reflulu bebekler o şekilde oluyor anıt reflü mamalar var onları dene kardeşimin oğlu da öyle idi bebelac ar diye bir mama var onunla çözim buldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…