Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanamıyorum ama benimki uyudu cnm. Bilmem kacinci kez emzirdikten sonra besigine yatirdim ve salladim. Acaba uyanacakmi diye bekliyorum. Emin olayim bende baliklama atliycam yataga. Oyyy kuzular ya ne yapsalarsa cok tatlilarrrr[/QUOTE]Aynen csnım ya hatta şu am bile kucağımda hala;( öyle bakıyo bana
Emzirmeden dolayı yağ yakıcı kürlerde uygulamak olmuyor herşeyi de yiyemiyoruz gaz yapıyor diye işimiz zor ...hamile iken 14 kilo aldım 5 kilo gitti gerisi kaldı görüntüde fazlalık yok gibi ama tartı öyle demiyor bu arada 2 gündür sütüm az diye başka şeyler yemeye çalışıyorum buda göbeğimi yeniden çıkardı sanki...
Olur canım dene bişey olmaz serum fizyolojik tuzlu su zararı olmaz 1 saat geçmiş burun aspiratörünüz varsa onlada çekin kabızlık için gaz ilacı varsa kullanın çok zor durumdaysa da halinden anlıyorsundur doktora götürün tabi ki boşa acı çekmesinArkadaşlar uyanık olanlar allah razası için yazın lütfen burun tıkanıklığı var fizyolojik yaptım bir saat once kadar şimdide elimde xlear diye bir sprey var doktor yazmıştı burun tıkanıklığı için şimdi fizyolojiğin üstüne sıksam olurmu
Canım fizyolojik yapıp aspiratör ile cektşn mi nu arada onu da sıkabilirsin zaten ikisi de aynı şeyArkadaşlar uyanık olanlar allah razası için yazın lütfen burun tıkanıklığı var fizyolojik yaptım bir saat once kadar şimdide elimde xlear diye bir sprey var doktor yazmıştı burun tıkanıklığı için şimdi fizyolojiğin üstüne sıksam olurmu
Canım kakası için poposunı zeytinyağı ve kulak çubuğu ile uyar o şekilde yapıyor hemenAcile götürsem burnu açarlarmı ki kakasını da yspamıyor bişey olmaz demi kızlar
Canım fizyolojik yapıp aspiratör ile cektşn mi nu arada onu da sıkabilirsin zaten ikisi de aynı şey
Olmaz canım aynı şey zaten onlarCanım cektim ama bişey gelmedi xlear sıksammıkı bişey olmaz demi
Kızlar Doğumdan sonra kilo verme durumlarınız nasıl ben Doğumda giden kilonun dışında hiç veremedim 28 kilo aldım sadece 10 kilosu gitti 1 aydır 1 kilo bile vermedim karnım midem şiş mi kilomu anlamadım beslenme uzmanı için erken mi acaba yoksa hemen gitmelimiyim bilemedim iskelet yapım alışkın olmadığı için kiloya heryerim çok ağrıyor yediklerime çok dikkat ediyorum yinede zayıflamıyorum ne zaman başlıyo bu kilo vermeler kendimi çok kötü hissediyorum
Hamile kaldigimda 60.7 ydim. Suan 58.4 olmusum emzirdkkce gidiyor sanirim .. Bol bol su iç o cok ise yariyorKızlar Doğumdan sonra kilo verme durumlarınız nasıl ben Doğumda giden kilonun dışında hiç veremedim 28 kilo aldım sadece 10 kilosu gitti 1 aydır 1 kilo bile vermedim karnım midem şiş mi kilomu anlamadım beslenme uzmanı için erken mi acaba yoksa hemen gitmelimiyim bilemedim iskelet yapım alışkın olmadığı için kiloya heryerim çok ağrıyor yediklerime çok dikkat ediyorum yinede zayıflamıyorum ne zaman başlıyo bu kilo vermeler kendimi çok kötü hissediyorum
Aynen csnım ya hatta şu am bile kucağımda hala;( öyle bakıyo bana[/QUOTE]Canim ayniyiz seninle. Memeye yapıştı resmen. Uyuymuyor ne yapsam uyumuyo. Nini açıyorum onu bile tınlamiyor. Yatagima hasretle bakiyorum...
Götür canım üşütmüş olabilir çok geçmiş olsunBen dayanamayıp bugün bebeği doktora götürüyorum burun tıkanıklığı öksürük uykusuzluk yavrucum ne hale geldi. İnşallah Bi sıkıntı çıkmaz ama emin olmak istiyorum
Nasıl nefessiz kaldı csnım anlamadımSıktım canlar biraz rahatladı ama öncesinde sanki çok nefessiz kaldı gibi bişey olmaz değilmi
Canım doktorumuz kesin reflü demedi benim bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyorGeçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda bebişine.reflü teşhisi nasıl konuldu bende şüpheleniyorum her emzirmeden sonra 3-4 defa kusuyor tedavisi için ne önerdi doktorunuz
aynı durum bende de var memeye yapışık yaşıyor çektiğim anda uyanıyor[/QUOTE]Syn
Aynen csnım ya hatta şu am bile kucağımda hala;( öyle bakıyo bana
Sağol canım inşallah Bi sıkıntı yoktur ama yine de tedbir almak istiyorumGötür canım üşütmüş olabilir çok geçmiş olsun
Bende veriyorum canım ama çok gsxlı bir bebek ise damla kullanmanı tavsiye ederim rezene ile çözülmez gaz problemiKızlar bebeğine gaz için rezene çayı içiten var mı?? Biz 20 günlüğüz çok gazımız var. Suan uykuda ama hep inliyor başını sağa sola çeviriyor. Ben de bir çay kaşıgı rezene çayı içirdim