Merhaba,ne güzel aynı gün dogmuslar,saglikla buyusunler insallah.Ben gazi için günde 2-3 kez rezene cayi içiyorum, bugün aklima geldi belki de ondan bu kadar çabuk uyuyodur.Ben daha kontrole hic goturmedim,dikislerimi aldirmaya gidince sali günü onu da goturucem.Umarim kilo almıştır. Ama siz de takmayin,ilk ay kilo verebiliyolarmis.Bende 23 ocakta doğum yaptm canim. Kucagima aldigm gibi uyuyor uyudu mu uyanmiyor cok zayiflams bugun kontrolde oyle dedi doktor 220 gram vermis.
Mama kullancaz artik sürekli. Günde bi kez kakasini 2 kez çişini yapiyor sizde durumlar nasıl.
Merhaba,ne güzel aynı gün dogmuslar,saglikla buyusunler insallah.Ben gazi için günde 2-3 kez rezene cayi içiyorum, bugün aklima geldi belki de ondan bu kadar çabuk uyuyodur.Ben daha kontrole hic goturmedim,dikislerimi aldirmaya gidince sali günü onu da goturucem.Umarim kilo almıştır. Ama siz de takmayin,ilk ay kilo verebiliyolarmis.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)
Herkese çok teşekkürler :)
Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
Doğumum zor olduğu için 4günde ancak doğum yaptım ama hastanenin ilgilenmemesinden dolayı değil ağrısız sancısız acilmasiz gittiğim için hastaneden memnun kaldım iyi ilgilendiler yani artik bi daha düşünürsem sancim siklasmadan sadece gitmicem onu çok iyi anladım sen ankaya gittin değil mi dr nasıl di sen memnun kaldın miAnladım memnun kaldın mı
Merhaba,ne güzel aynı gün dogmuslar,saglikla buyusunler insallah.Ben gazi için günde 2-3 kez rezene cayi içiyorum, bugün aklima geldi belki de ondan bu kadar çabuk uyuyodur.Ben daha kontrole hic goturmedim,dikislerimi aldirmaya gidince sali günü onu da goturucem.Umarim kilo almıştır. Ama siz de takmayin,ilk ay kilo verebiliyolarmis.
Tam doymadigi icin uyuanitordur. Tıpkı benim prensesim gibiHemen uyumuyor ,5 dk kadar aktif emiyor ama sonra yavaşlıyor ve uykusu geldigi için uyiyor ama uyurken de tam dalana kadar ara ara emiyor,doyana kadar ememedigi icin diye galiba bazen cok sık uyanıyor yada gaz sancisindan,tekrar emziriyorum tekrar uyuyor
Ilk hafta cok zordu. Şimdi biraz daha iyiyim cok şükür. Ota mota agliyodum:)Lohusalik nasil gidiyor kizlar bazen cok mutluyum bazen cok hüzünlü bugun dogum ve studyo fotolari geldim epey bir agladim
Cnm öncelikle günlermuz ayni. Sorunumuzda ayni. Cok ıkınıyo. Memeyi bırakana kadar bekliyorum. Bide ayakta kucagima alip gazini cikarinca daha cabuk gaz cikariyoKizlar bebegim bugn 17 gunluk 2 gundur zor uyutuyorum ıkınmaları yüzünden normalde gazı çıkınca kalasını yapınca rahatlardı ama şimdi hep bi ıkınma hali.. bu şekilde bebeği olan ve çözüm bulan var mı aranızda ??
[/QUOTE]@dortyapraklipapatya
Saol canım daha çıkmadı kuvezde bugün görmeye gittim dun gitmemiştim bugün gördüm daha iyi oldum zaten hastaneden çıkarama kadar iyileşip bebeğime daha iyi bakmak istiyorum zira hala oturamıyorum dikişlerden dolayı çok kötüyüm
Aynı durumu ben de yaşadım sizinle kontrole gitmiştim 38 haftamda doktor bebek kilo almamış diye yatış verdi 10 ocakta 11 ocakta kater taktılar açılmam 4 cm ulaşınca 12 Ocak sabahı suni sancı verdiler 14.40 da Doğum yaptım suyum kendi kendine patladı ama çok zor oldu doğumum sancım açılmam yoktu gittiğimde toplam 30 saat sancı çektim ama en zoru suni sancıydı . Ben de kan pıhtılaşma bozukluğu vardı acaba o guDen mi benek büyüme di dedim doktora alakası Yok dedi ama sanırım sizde de pıhtılaşma var aynı şeyleri yaşamışız gibiDoğumum zor olduğu için 4günde ancak doğum yaptım ama hastanenin ilgilenmemesinden dolayı değil ağrısız sancısız acilmasiz gittiğim için hastaneden memnun kaldım iyi ilgilendiler yani artik bi daha düşünürsem sancim siklasmadan sadece gitmicem onu çok iyi anladım sen ankaya gittin değil mi dr nasıl di sen memnun kaldın mi
Anladım canım dogrudur hayırlısı ben hastaneden memnun kaldım doktor dogumda pek yoktu ara sıra gelip gıttı ama ebe de iyiydi suni sancı aldım ama rahat bı dogum yaptım hem de cok uygun fiyata yapmıs oldum sankodan sonraDoğumum zor olduğu için 4günde ancak doğum yaptım ama hastanenin ilgilenmemesinden dolayı değil ağrısız sancısız acilmasiz gittiğim için hastaneden memnun kaldım iyi ilgilendiler yani artik bi daha düşünürsem sancim siklasmadan sadece gitmicem onu çok iyi anladım sen ankaya gittin değil mi dr nasıl di sen memnun kaldın mi
Kızlar benim sezeryan yaramın bittiği uc kısımda çok az bir akıntı var tam olarak ne kan gibi nede iltihap gibi sanki karışık gibi
Sizce doktora gideyim mi?
Var mı böyle sıkıntısı olan
Çok çok az ama bir kaç gündür
Maşallah canım gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişiniKızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)
Herkese çok teşekkürler :)
Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
Canım benim başıma da bu geldi suni sanciyla normal denedik baş çevresinden ötürü iki gün suni sancı dan sonra zorunlu sezeryana girdim.allah senin yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardi. Bebegin kilosu 3,5 çok iri değil ama kafa capi 9.9 cm. Doktor 10 cm olursa sezatyan öneriyoruz tam sinirdasin önce normal deneyecegiz belki vakum kullanacağız veya gerekirse sezaryana döneceğiz dedi. Normal doğum yanlisi doktorum. Ama her halükarda zor bir doğum olacak hazirla kendini dedi biraz moralim bozuldu. Kafa capi büyük olup normal doğum yapan var mi aramizda veya vakum ile doğum yapmış olup tecrübesini paylasabilecek olan ?