2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
C.tesi gecesi sezaryan oldum kızlar , ama çok ağrım var , sezaryan yerim çok ağrıyor ve diklesemiyorum dik yuriyemiyorum sizinde öyle miydi ?
Goguslerim yara oldu krem kullaniyorim sizin onerebileceginiz başka birseu var mı ?
Cnm cok gecmis olsun. Bebeginde hahirli olsun. Dikis yerin daha cok yeni agrilar normal. Benimde gögus uçlarim yara olmustu. Krem felan fayda etmedi. Ayva cekirdegini (8-10 adet) aksamdan az bi suya ısla(türk kahvesi fincani kadar) ve her emzirmeden sonra sür. Yaranin çamasira degip kabugunun kalkmamasi icin buzdolabi posetlerinden küçük parca kesip koy. Bana dua ediceksin. Benimki anca öyle iylesti

Benim ne açılmam var ne de bebeğim kanala indi. Doktor artık beklemek tehlikeli dedi . Yarın sabah gidip yatış yapacakmışım. Suni sancı ile normal doğumu deneyecek olmazsa bana da sezeryan yolu gözüküyor.
Düzensiz ağrıları ve bebeğin aşağıya baskı yaptığını hisusediyorum ama nst de herşey normal gözüküyor ve hiç açılma olmuyor. Çok zor bi durum ya :KK43: Yarın 40 +2 olacağız ve muhtemelen aynı vücutta son günümüz olacak ..
Cnm hangi dogum şekli hakkinda bayirlisa o olsun. Normal yada sezaryan diye ısrar etme. Inanki drlar ona göre yönlendiriyolar. Yarin bu saatlerde melegin kollarinda olur inş.

Benim ne açılmam var ne de bebeğim kanala indi. Doktor artık beklemek tehlikeli dedi . Yarın sabah gidip yatış yapacakmışım. Suni sancı ile normal doğumu deneyecek olmazsa bana da sezeryan yolu gözüküyor.
Düzensiz ağrıları ve bebeğin aşağıya baskı yaptığını hisusediyorum ama nst de herşey normal gözüküyor ve hiç açılma olmuyor. Çok zor bi durum ya :KK43: Yarın 40 +2 olacağız ve muhtemelen aynı vücutta son günümüz olacak ..
Bugün yaşadığın her şeyi harfi harfine yaşadım. Ben de yarın 40+2 oluyorum. Bugün dokotrum izinliymiş başka bir dokotra gttim bebek kanala inmemiş çok yukarıda dedi. Alttan muayene etti açılma yok ama yumuşama var dedi. Sabahtan beri de karnım ol serleşiyor. Bana yarın sabah aç gel suni sancı berelim olmazsa sezaryan olacak dedi.

Cnm hangi dogum şekli hakkinda bayirlisa o olsun. Normal yada sezaryan diye ısrar etme. Inanki drlar ona göre yönlendiriyolar. Yarin bu saatlerde melegin kollarinda olur inş.
Bebek gelmezse ve vakum kullanmak isterlerse sezeryan olmayı tercih edeceğim sadece. Zararlı olacağını düşünüyorum. Inşaallah hakkımızda hayırlısı olan olur. Çok teşekkür ederim duan için.. Inşaallah yarın yanımızda olacak

Kızlar bebeğinize aşı yaptırdınız mı Bugun ilk aşımız vardı Aşıdan sonrada yarım çay kaşığı calpol verdik ama bebeğim sürekli uyuyor sizce bu durum normal mi mamaya kaldırıyorum sonra tekrar uyuyor çok tedirgin oldum

Bugün yaşadığın her şeyi harfi harfine yaşadım. Ben de yarın 40+2 oluyorum. Bugün dokotrum izinliymiş başka bir dokotra gttim bebek kanala inmemiş çok yukarıda dedi. Alttan muayene etti açılma yok ama yumuşama var dedi. Sabahtan beri de karnım ol serleşiyor. Bana yarın sabah aç gel suni sancı berelim olmazsa sezaryan olacak dedi.
Benim doktorum 4 haftadır her gittiğimde müdahale ediyor ona rağmen böyle.O kadar acı çekiyorum hep bir santim. Acaba diyorum suyu fazla da o mu engel oluyor. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.. Galiba içimizde yaşayacak olsa bebeği 4 yaşına kadar taşıyabilecek kapasitedeyiz :/

rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah canım benim allah kurtarsin bir avazda inşallah inşallah

Kızlar bebeğinize aşı yaptırdınız mı Bugun ilk aşımız vardı Aşıdan sonrada yarım çay kaşığı calpol verdik ama bebeğim sürekli uyuyor sizce bu durum normal mi mamaya kaldırıyorum sonra tekrar uyuyor çok tedirgin oldum

Benim kızım bugün 20 günlük oldu, henüz aşısı yok.Sizinki ne aşısı? Bu arada neden calpol verdiniz? Bildiğim kadarıyla calpol çok uyku yapıyor bebeklerde, yeğenim kullanıyor 6 yaşında, ona bile uyku yapıyor

Kızlar benim bebeğim gündüz güzel güzel uyuyor akşam bu saatlerde memeden ayrılınca çıldırıyor 6saat uyanık kalıyor ve uyumak istemiyor sürekli ağlıyor yalancı memeyi de itiyor böyle olan var mı Allah aşkına bı çaresi olan var mı uykusuzluktan sütüm çekilecek diye korkuyorum.

Canım benim başıma da bu geldi suni sanciyla normal denedik baş çevresinden ötürü iki gün suni sancı dan sonra zorunlu sezeryana girdim.allah senin yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun canim zor olmuş ama sağ salim bebisin kucaginda ya çok sükur. Bebegin kafa capi kaç cmdi hatirliyor musun ?

Benim doktorum 4 haftadır her gittiğimde müdahale ediyor ona rağmen böyle.O kadar acı çekiyorum hep bir santim. Acaba diyorum suyu fazla da o mu engel oluyor. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.. Galiba içimizde yaşayacak olsa bebeği 4 yaşına kadar taşıyabilecek kapasitedeyiz :/
Doktorun suni sancıyla inebileceğini söyledi mi canım? Benimki pek umutlu değil inmez diyor

Benim kızım bugün 20 günlük oldu, henüz aşısı yok.Sizinki ne aşısı? Bu arada neden calpol verdiniz? Bildiğim kadarıyla calpol çok uyku yapıyor bebeklerde, yeğenim kullanıyor 6 yaşında, ona bile uyku yapıyor
1. Ay asısı csnım hepatit b ateşi bardı biraz ondan verdim

Kızlar benim bebeğim gündüz güzel güzel uyuyor akşam bu saatlerde memeden ayrılınca çıldırıyor 6saat uyanık kalıyor ve uyumak istemiyor sürekli ağlıyor yalancı memeyi de itiyor böyle olan var mı Allah aşkına bı çaresi olan var mı uykusuzluktan sütüm çekilecek diye korkuyorum.
Canım benim ki de 8 de uyanıp gece 2 ye kadar bağırıyor doktor doymuyor olabilir dedi mama ver o zaman dedi mama verince susuyor

Ben de şu an 40+3 üm, bebeğim aşırı hareketli şu anda, hiç sancı ağrı yok, doktorum son tarih olarak Cumartesi yi verdi, o zamana kadar bekleyeceğiz , bu kadar hareketli olması da düşündürüyor beni ama hep iyi şeyler okudum nette, baskı dediğin , hareket halinde mi seninki de sürekli ?

Canım benim ki de 8 de uyanıp gece 2 ye kadar bağırıyor doktor doymuyor olabilir dedi mama ver o zaman dedi mama verince susuyor
Bugün Dr a gittik dogali 6. Gününde 280gr almış sarılığı da olmadı Kusana kadar da emiyor aç değil eminim gazını da çıkartabiliyor ağzından

Çok geçmiş olsun canim zor olmuş ama sağ salim bebisin kucaginda ya çok sükur. Bebegin kafa capi kaç cmdi hatirliyor musun ?
Çapı şakaklar arası mesafe 10cm in altındaydı sınırda bı değerdi fakat kafa geriye doğru büyük olduğundan kafa çevresi 35cmdi. Doğum raporumda da şu yazıyor suni sancı miktarı ve dozu verilmis olup bebek baş çevresi 35 cm ve büyük olduğundan 9/10 baş pelvis uyumsuzluğundan acil sezeryan yapılmıştır.

Asidan sonra ateşi oldumu? Calpolun etkisiyle uyuyo olkabilir

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardi. Bebegin kilosu 3,5 çok iri değil ama kafa capi 9.9 cm. Doktor 10 cm olursa sezatyan öneriyoruz tam sinirdasin önce normal deneyecegiz belki vakum kullanacağız veya gerekirse sezaryana döneceğiz dedi. Normal doğum yanlisi doktorum. Ama her halükarda zor bir doğum olacak hazirla kendini dedi biraz moralim bozuldu. Kafa capi büyük olup normal doğum yapan var mi aramizda veya vakum ile doğum yapmış olup tecrübesini paylasabilecek olan ?
Canım benim bebeğimin de kafa çapı büyüktü, kendi doktorum ne kadar normal doğum yanlısı olsa da ben ne kadar normal doğum istesem de kısmet olmadı. O kadar sıkıntı yaşadıktan sonra sezeryana dönmek biraz yorucu olmaz mı? Tabi yine en doğru kararı siz vericeksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bugün Dr a gittik dogali 6. Gününde 280gr almış sarılığı da olmadı Kusana kadar da emiyor aç değil eminim gazını da çıkartabiliyor ağzından
benim kizim 39 gunluk ve dogdugundan beri sadece 2 gece 2 saatte bir uyanip emzirdim.baslama saati degisebiliyo 9 -10 gibi en erken gece 3 te zor uyutuoyorum.hep memede olmak istiyor.meme olayini mamayla cozduk ama genede o saatler arasi uyumasi mumkub degil.

X