2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bugün Başka hastaneye gittim orada 3 hafta gerilik ten dolayı perinatolojiye gönderdi orada tekrar baktı ve gebeliği sonlandıralım dedi bugün yatış verdi suni sanciyla doğum yapma mi önerdi olmasa normal sezeryan dedi normali deniyelim dedi hazır olmadigim için kabul etmedim pazartesiye gidicem yatisim yapilacak doğum başlatılacak dua edin kızlar bebegimin durumu riskliymis perinatolog karninda kalmasının bir anlamı yok alalım dedi vakti gelmeden moralim çok bozuk
Uzme kendini canim allahin izniyle bebegini kucagina alip mutlu sekilde buyuteceksin ♡

İyi akşamlar kızlar.. bende perşembe günü oğluma kavuştum çok şükür siteye de giremedim.. Nasılsını< bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun.. ben çok fazla yürüyemedim evde ondan mı bilmiyorum ayaklarımda ödem var geçmedi hala benzer durum yaşayan var mı?

İyi akşamlar kızlar.. bende perşembe günü oğluma kavuştum çok şükür siteye de giremedim.. Nasılsını< bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun.. ben çok fazla yürüyemedim evde ondan mı bilmiyorum ayaklarımda ödem var geçmedi hala benzer durum yaşayan var mı?
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim sağlıkla sevdiklerinizle mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu

Kızlar cidden yorgunum ya her aksam biri var. Kv ile altlı üstlü oturuyorum cok da severim annem sehir dısından geldi yardıma. Ya bütün gün kv gelmiyor bir sey var mı falan diye akşam oluyor oturmaya geliyor dizisini izliuor ya tam 1-2 saat uyuyacagım yok çay koyma kalkıyorum e kalktıgı yok mecbur cay koy ya bnm annem yemek yap evi süpür kadın balkona cıkarmıyor beni üşütürüm diye ancak sevmeye bakmaya geliyorlar bnde sinir oluyorum haliyla ya bu nedir bu kızda annesi de yorgun mu diyen yok ya. Dedim ama bugun bütün gün yoksunuz hep akşamları geliyorsunuz diye sinir oldum çünkü lohusa halimle bi de hizmet ediyorum ya.

cali supurgesi haric saydiklarin var bende.bide eve et alinca bebegi ustune bastiriyoruz.he bide altin taktik baslarda bebegin tenine degerse sarilik olmazmis.yari kirkinda bebekten artan kovadaki suyla bende yikandim ki o kovada neler neler yoktu :))
Evet bende ole bi suyla yıkadım çocuğu balik gibi tuzladik günlerce sarilik olmasın die sarı örtüye baktirdik oysaki garibim henüz görmüyor

Canım gaz sancılarımız bizim de var simdi ondan yatıramıyom eşim bes bucukta kalkıyo ama gündüz yatırıp alıstırmaya basladım bakalım nasıl olacak reflü yastığından memnunmusın canım ona göre alacam bende bide hangi marka kullanıyosun
Ben çok memnunum canım heryere götürüyorum onla kusma durumlarinda aklım daha rahat oluyor en azından internetten almıştım ben paketi de attım marka hiç hatırlamıyorum canım ya:KK43:

Bugün Başka hastaneye gittim orada 3 hafta gerilik ten dolayı perinatolojiye gönderdi orada tekrar baktı ve gebeliği sonlandıralım dedi bugün yatış verdi suni sanciyla doğum yapma mi önerdi olmasa normal sezeryan dedi normali deniyelim dedi hazır olmadigim için kabul etmedim pazartesiye gidicem yatisim yapilacak doğum başlatılacak dua edin kızlar bebegimin durumu riskliymis perinatolog karninda kalmasının bir anlamı yok alalım dedi vakti gelmeden moralim çok bozuk

Canim zaten günün gelmiş sen bilirsin ama bence de doğumu baslatsinlar hic riske girme yavrunu kucagina al. Senin sutunle mamalarla daha iyi beslenir gelişir tabi yine karar senin. Hem böyle karnindayken daha da stres olursun

Dualarınız iyi dilekleriniz ıcın cok teşekkür ederim kızlar giderken sıze yazmasam olmazdı daha hamile degılken buradaydık hepimiz bugun 18.01.2018 oglum kucagımda cok sukur ikimizde iyiyiz maşallah darısı kalanların basına hepsine saglıklı hayırlı dogumlar dilerim

Dualarınız iyi dilekleriniz ıcın cok teşekkür ederim kızlar giderken sıze yazmasam olmazdı daha hamile degılken buradaydık hepimiz bugun 18.01.2018 oglum kucagımda cok sukur ikimizde iyiyiz maşallah darısı kalanların basına hepsine saglıklı hayırlı dogumlar dilerim
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu ..
allah'ım nasip ederse yarin bizde kucagimiza alacagiz acayip stres heyecan var inşallah biz bekleyenlerde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza

Canim zaten günün gelmiş sen bilirsin ama bence de doğumu baslatsinlar hic riske girme yavrunu kucagina al. Senin sutunle mamalarla daha iyi beslenir gelişir tabi yine karar senin. Hem böyle karnindayken daha da stres olursun
Bi kaç eksiğim oldugu için hazırlıksız olduğum için pazartesiye erteledim dr sorumluluk senin dedi imza attım allahın izniyle pazartesi gidicem doğumu başlatacak dr karnimdayken bugün stres olduğum kadar hic olmadım zaten dr gidene kadar rahattim oysaki

Amin canım darısı biz bekleyen annelere seninde gözün aydın rabbim analı babalı buyutsun inşallah oğlunu :dua:

Merhaba,
Bende 04.01 de doğum yaptm bayadır takip edemedim. Benimde ayaklarımda baya ödem ldu süt oldukça gçeti. Normal diyor doktorlar..

X