2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Slm arkadaşlar bişey soracaktım bebegimin gözü capaklanıyor çay la sil gecer diyorlar bilgisi olan var mı göz sonuçta korkuyorum bişey olur diye
Bu kadar denk gelir tam bnm bebeğimde de aybı sorun vardı hatta bi hafta netira kullandım biraz geçti gibi oldu şimdi yine biraz var dr unu aradım o da çay dedi antiseptiktir dedi

Bu kadar denk gelir tam bnm bebeğimde de aybı sorun vardı hatta bi hafta netira kullandım biraz geçti gibi oldu şimdi yine biraz var dr unu aradım o da çay dedi antiseptiktir dedi
Bende elimle alıyordum kızlar bu öneri banada iyi oldu bende çayla sileyim :)

Kızlar benden kanla karısık su geldi daha da gelıyo galiba oglum gelmeye karar verdi hakkınızı helal edin
allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah inşallah
güzel haberlerini bekloyiruz kardeşim duamda kalbimde seninle..
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin

kizlar kizimlz sonkez koyun koyuna uyuduk bütün uykusuzlugumuzu giderdik gece 3 den sonra tattim .. 6 da agrim vardi 5 dakika dolandim sonrasunda 1 buçuk da uyandim oyleye kadar uyumusum cok iyi geldi daha bugece uyuyamam heyecandan ..
rabbim dogum yapacaklara kolaylık versin inşallah.. allah'ım kurtarsin ..
rabbim dogum yapmislarada bakabilme bilme gucu versin saglikla huzurla sevdiklerinizle büyütmeyi nasip etsin inşallah ..

Hic kolay olmadi ya bekledigim gibi olmadi en son okadar sanciyi cektim sezeryanla oglumu kucagima dun aldim cok sukur hastanedeyiz simdilik anne olmak duygusu cok degiaik sezeryan da zor tabiki ama en azindan denedim normal dogumu da.. kolay dogum diye bisey yok bence
Aynen canım forumda bir kaç kişi olarak çok zorlandık ya önce nirmal olsun diye o kadar sancı neysede sonunda sezaryen olmak çok hayal kırıklığı yarattı bende ağrılar zor bebeğime kendime bakamıyorum ama çok şükür sağlıklıyız hepsi gececek inşallah canım sıkma canını hayırlı evlat olsunlar inşallah ❤️

Tatil mi :) aman boşver geç evine eşinle o zaman :)
Evet canım gezmeleri eksik bu kışta zaten kendim bakıyorum çocuğa altını falan değiştirirken çok zorlanıyorum onlar sadece oğlanın tuvaletiyle ilgileniyor biraz comelip kalkabilsem onu da hallederim inş

Evet canım gezmeleri eksik bu kışta zaten kendim bakıyorum çocuğa altını falan değiştirirken çok zorlanıyorum onlar sadece oğlanın tuvaletiyle ilgileniyor biraz comelip kalkabilsem onu da hallederim inş
böyle vurdum duymaz insanlarda varmis
sen buhalinle ugrasiyorsun rabbim sana sağlık versin cocuklarina bakabilme gücü versin inşallah..

Kızlar kaçıncı gün eğilip kalkabildiniz acaba bizde sırf klozet yok diye buraya geldim ama açlıktan ölücem zaten bir hayırları yok bana en iyisi eve gitmek ama normal tuvalete oturabilir miyim bilmiyorum

Öyle görünüyor ama bi anda sıkıştırıyor bebişler çıkmak için iki gün önce bir arkadaşım dogum yapti hiç bi belirti yokken gece uyurken kanaması başladı doğdu bebeği 3 günü kalmıştı 40 haftanın dolmasina canım :anne::KK48:

Darısı başıma inşallah. Bugün doktora gittim. Daha var dedi az biraz sancim cikardi simdi oda yok :KK43:
Korkuyorum artik geciktikce 3 gun kaldı bugunde bitiyor hic bisey yok

Kızlar kaçıncı gün eğilip kalkabildiniz acaba bizde sırf klozet yok diye buraya geldim ama açlıktan ölücem zaten bir hayırları yok bana en iyisi eve gitmek ama normal tuvalete oturabilir miyim bilmiyorum
ya bizim evdede klozet yoktu koyma yeride de yoktu cumartesi pazar günü kw dem evdeki normal tuvaleti iptal etti klozet koydurdu ..
yaptircam diyip duruyordu benim dogumum icin bu hafta yaptirdi rahatlik varmis zorla oturuyordum son haftam rahat gecti sık sık gitmeye basladim birde ..
kw den sen evine gitsen yardim degil tatile cikacak sonrada torunum diye hazir büyüttüğünü sever ...
ben yıllardır calisyim ama kw dem benden iyi baktığını biliyordum diyecek birsey yok

ya bizim evdede klozet yoktu koyma yeride de yoktu cumartesi pazar günü kw dem evdeki normal tuvaleti iptal etti klozet koydurdu ..
yaptircam diyip duruyordu benim dogumum icin bu hafta yaptirdi rahatlik varmis zorla oturuyordum son haftam rahat gecti sık sık gitmeye basladim birde ..
kw den sen evine gitsen yardim degil tatile cikacak sonrada torunum diye hazir büyüttüğünü sever ...
ben yıllardır calisyim ama kw dem benden iyi baktığını biliyordum diyecek birsey yok
Bizim ev kira olduğu için yok canım bizde koymadik zaten taşınacaz tekrar bakalım en geç cumartesi eve gececem olmazsa komşuya giderim tuvalete o kadar yani canım Allah yardımcımız olsun şifa versin kimseye muhtaç etmesin yeter

Darısı başıma inşallah. Bugün doktora gittim. Daha var dedi az biraz sancim cikardi simdi oda yok :KK43:
Korkuyorum artik geciktikce 3 gun kaldı bugunde bitiyor hic bisey yok
Sabır canım hayırlısını iste benimki tam gününde oldu

Kızlar dünden beri 1.5 saat kesintisiz uyumamışımdır sinirlerim çok hırpalandı. Eşim is seyahatinde anneminde işi olduğu için yok. Benimde belim tutuk kıpırdasam çığlık çığlığa ve bebeğim 1 saat bile uyumuyor nerdeyse:KK43: içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor ama başım ağrıyor daha da ağrıyacak diye aglayamıyorum bile. Formül mama alıp geceleri mama vereyim göğüslerimde de süt biriksin biraz diyorum ama duyan sacmalama diyor. Vicdan muhasebesi yapıyorum bende. Sizce mantıksız mı düşüncem. Geceleri bari en azindan 3e 4e kadar rahat uyurum. Süt stogum bitti bu yüzden mama takviyesi aklıma geldi en azindan 3 4 günlüğüne. Ne dersiniz :KK43:

X