- 27 Ocak 2010
- 614
- 604
Gunaydin kizlar iki gun once rutin kontrole gittim daha 9 gun vardı takvim dolmasina.6 haftta olmuştu dr gitmeyeli.nst hafif sancilar cikti ama benim iki aydir erken dogum riskim vardi 2 cm acilmam oldugu icin hastanede yatmistim.dr dikkat et diyordu. Alttan muane istedi ve 5.5 cmvm acilman var dogum baslamis eve gitmiyorsun dedimtabi izin istedim ev 3 dk uzak.esimle geri geldik 6 cm dediler hemem damar yolu acip sunni verdiler.o saat e kadar sancim yok.hafif kadik agrilari.7cm oldu dedi ebe ve damardan rahim agzini inceltecek bir igne yapti kadin suyumu da kendisi 6 cm iken patlatmisti.arkasini döndü ben nst ye bagliyim.bir anda bebegin hizla geldigini ve canimin ciktigini hissettim bagirdim bebek geliyo diyenesim guluyo sancilari hissediyorsun igneden dolayi hayir cabuk ebenyi cagir ben oldum deiyorum ebe hemen geldi vensakin ikinma diye beni sandalyeye zar zor aldi.bedenim yikardan asagi titriyor.masaya zorla oturdum ikinma hissibgeliyo dr um telasla
Iceri girdi ne oluyo ebe ye daha zaman vardi eldiven cabuk batikon vs bana da ijinma derin nefes al diyo.sonra ikin bir ve ikinci de bebek dunyayay geldi kucagima verdiler ama soktayiz hep beraber.bacaklarim zangir zangir titriyor migdem bulaniyor gozlerim bulanik goruyordu.o titreme ile dikis zar zor atti.sukur iyiyim ama bana fazla sunni verildi soka soktular bir anda.3. Dogumum ama en zoru buydu.ve en cok kanama bunda oldu.ancak şükür ki iyiyiz.ve evimiDeyiz darisi bekleyenlere amanvizim drlar gercekten erken mudaeleyi risk almamayi seviyolar.bekleae acele etmese acilmam zaten oluyordu belki 5 saat sonra doguracaktim ama.asamali ilerleyecek vucut alisacakti.yarin ilk kontrolun var bakalim ne diyecek
Iceri girdi ne oluyo ebe ye daha zaman vardi eldiven cabuk batikon vs bana da ijinma derin nefes al diyo.sonra ikin bir ve ikinci de bebek dunyayay geldi kucagima verdiler ama soktayiz hep beraber.bacaklarim zangir zangir titriyor migdem bulaniyor gozlerim bulanik goruyordu.o titreme ile dikis zar zor atti.sukur iyiyim ama bana fazla sunni verildi soka soktular bir anda.3. Dogumum ama en zoru buydu.ve en cok kanama bunda oldu.ancak şükür ki iyiyiz.ve evimiDeyiz darisi bekleyenlere amanvizim drlar gercekten erken mudaeleyi risk almamayi seviyolar.bekleae acele etmese acilmam zaten oluyordu belki 5 saat sonra doguracaktim ama.asamali ilerleyecek vucut alisacakti.yarin ilk kontrolun var bakalim ne diyecek