- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
Canim her acmadami yagliyorsun ben arada 1 yagliyorum oda yan etki yaparsa diyeTuh en başta çok almanın dejavantaji
Ben yalnızca bir paket almıştım
Zeytinyağı denedin mi bebegine
Ben krem kullanmadım daha heo yagliyorum
Canim bence kisa surede cok sey denemissin bi muddet kullan dene belki yaptigin bisey etki eder gozlemle zrytinyagi en saglijljsi bence biraz dene gozlemle cildi nasil tepki verecek birde annesi sakin ol senjn stresin onada gecerBu konuda bana yardımcı olacak kimse var mı?
Zeytinyağı na devam mı etsem kremleri bırakıp. ..?
Kimyon çayı ilk defa dün gece ictim.
Bi kuralı var mı? Yemek öncesi sonrası ?
Rezene kimyon anason karışımı çay vardı.
Onu kullanıyordum ilk zamanlar.ama sonra ihmal ettim.
Yemeklerden 15 dk önce içilmesi gerekiyor.
Ve ben buna riayet etmiyorum.
Ya yemekle birlikte ya yedikten sonra ya da hiç almayarak devam ediyordum.
Minnosum ilk zamanlar kesintisiz derin uykuya dalardi. Şimdi uykusu çok hafif ve sürekli bölünerek uyumaya çalışıyor. :/
Simdi emiyo az dik tutuyorum koluma yatirip yerine koyuyorum iki memeyi bazrn aliyo bazen tek emip uyuyo ama saat basi uyanip emmeye alisti bak yine saati geldiSağ ol canım inşallah hepimizin olur emzir bol bol süt olur inşallah canım valla bak emzir bırak alışmasın sonra çok çekersin ben oglanla yatıp kalkıyordum çok bağımlıydı memeye ek mama bile yemiyordu
Mama verebilirsin doymuyorsa ben bol bol emziriyorum bu hafta sağlık ocağına gidince kilosuna bakarım azsa takviye yaparım
Nee okadar gelen varmi valla esim tepki koydu annesinede soledi aricam soracam milleti toplama eve diye 40 ciksin kim gormek istiosa gorsunkis gunu hasta olsa biz napariz dedi o degil millet sevmeye gelmeye basladi maaile iyiki uyudu kuzum alamadilar yoksa bakiyorumda alicaklar eline gidecekler. Bide akrabalardan biri ben emzirirken demezmi ya verde bi seveyim ben sok.o sevecek diye ben memeyi kesip ona verecekmisim sanki biz millete oyuncak dogurdukBiz15 günlük olduk teyzeleri. Kızım tam bir memeci. Meme istediğinde yoksa deli gibi parmak emiyor resmen vicdan azabı yaşatıyor bana :) hani sende meme var esirgiyorsun bende parmağını emiyim bari diyor gibi hemen meme veriyorum tabi napiyim minicik parmağını emiyor. Emzik asla tutmuyor. Aldığım kitaplar doğumdan sonra geldi malesef o emerken deli gibi kitap okuyorum şuan rutin oluşturamamak normal yeni doğanda telaş yok :) Alisamadigim tek şey misafirler. Gelen 3 saatten aşağı oturmuyor anlamıyorum insanları.. Bol bol okuyorum kuzuma rahatlasın diye :) Hayatim kızım oldu ona göre yaşıyoruz artık :) Ha uyku ne alemde derseniz onu unutali çok oldu :)
Gozun aydin canim bebis aglamaya basladi kactim brnKizlarrr dogum yaptim epidural anestezi ile oglumu kucagima aldim 3500 dogdu olcumde de 3500 cikmisti .......dr.tolga ecemis sayesinde muhtesem bir dogum yaptim sukurler olsun darisi bekleyen tum annelerimize ...........desteginiz arkadasliginiz icin hepinize cok tesekkurker benim ve ailem icin cok zorlu ve stresli bir 9 ay oldu sukur hep sukur bin sukur