2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar selam herkese,
Sali günü 38+0 da kontrole gittim. Bir önceki gece ara ara belimde ve kasiklarimda agri oluyordu ama düzenli bi zamanlamasi olduğu icin ertesi günkü kontrolü bekledim. Kontrolde nst.de sancilarim cok az cikti 40lara ancak vuruyordu dr muayene edince 4 cm açıklığın var yatisini yapalım dedi. O an sadece aklima gelen 2 yaşındaki oglumla sabah vedalasmadan ciktigimdi oglen 1 gibi yatisim yapıldı aksam ezaniyla saat 6da epidural normal dogumla 4kg 55 cm oglumu aldim kucagima cok şükür. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. Bekleyen arkadaslarima da saglikli kolay doğumlar diliyorum. Insallah hepimiz gönlümüzce güzel sekilde büyütürüz yavrularımızı. 2.ve fazlasi dogumu olan arkadaslarim büyük çocuklarınızın tepkisi nasil oldu kardeslerine? Ben büyük oğluma karşı çok vicdan azabı çekiyorum sanki ihmal ediyomusuz onu gibi hissediyorum aslında keyfi yerinde ananesi babasi gönlünü yapiyor ama gelde bunu ana yüreğine dinlet

Slm kzlar gece sancim basladi hafif sabh 4 te siddetlendi 10 da 5 dakkada 1 geldi hastaneye geldim samcim vardi acilmam yoktu cik disari 1 saat sonra gel dedi gittim 3 cm acilmam vardi sonra yatirdilar dogumhanede sancimla acilmam oldu 15.30da kizim dogdu sancimla dogurdum 2 dikis atildi oda kizimin basi cikarken yirtildi diye cok sukur aldim kizimi kucagima darisi doguramayanlarin basina :)

Sanada hayirli olsun canim bende oglumla vedalasamadim ama gorcez ewladimizi cikinca allahin izniyle

Biliyordum doğum yaptığını içime doğdu gözün aydın canım artık sıra bende sağlıkla büyüsün kız

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..

simdi sen lohusa oldugun icin duygusalliklarin cok olur ben ikinci dogumu yaptigimda gelen bebegin basina gelirdi bende buyuk kizima aglardim
kiskandigini hiç belirtmedi oyle severdi ama benim luhusalik duygusallığı onun icin aglardim

Merhaba kizlar. Son anda kanala kaffasini yerlestiren oglum sayesinde 40+1de kendi sancimla epidural normal dogum yaptm. Gece 11 bucukta dogdu oglum. Minnacik ufacik bisey. 2700 gr 49 cm. Allah herkese yavrusunu hayirla kucagina almayi nasip etsin
Gozun aydin cnm gecmis olsun oglunla sana nice guzel gunler hastaneden ciktiniz mi ? Suni mi verildi

ooo hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
ay neguzel şimdi kollarinda minik minicik kizcen
inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak inşallah

Oy maşallah annesi çok güzel bir doğum hikayesi Allah analı babalı büyütsün kuzunu inşallah Son ölçüme göre kilosu nasıl çıktı merak ettim canım :) kardeşine alışacaktır oğlun çok güzel birlikte büyüyecekler inşallah

Canım çok sevindim gelmiyor gelmiyor diyerek getirdin sonunda kızçeni dünyaya :) Allah analı babalı büyütsün inşallah ördüklerini de güzel günlerde giydirmek nasip olsun

Bizde doktorumuzdan geliyoruz şükür hersey netlesti 3500 gr olmusuz pazartesi sezeryan için tarihimizi aldık baska kimler vardı pazartesi günü ayın 15 ne ?
Aa oyle mi sen normal beklemiyormuydun hayirlisi ile saglicakla kucagina al insAllah benimde yarin kontrol bakalim ne diyecek 41 e kadar bekleme taraftari sanirim doktor

Hayırlı evlat olsun inşallah geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…