benimki de ayın 15indeBizde doktorumuzdan geliyoruz şükür hersey netlesti 3500 gr olmusuz pazartesi sezeryan için tarihimizi aldık baska kimler vardı pazartesi günü ayın 15 ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de ayın 15indeBizde doktorumuzdan geliyoruz şükür hersey netlesti 3500 gr olmusuz pazartesi sezeryan için tarihimizi aldık baska kimler vardı pazartesi günü ayın 15 ne ?
Cok saol canimcim. Bu hafta nasıl gecti anlamadim. Hele bugün. Aylar bitti haftalar bitti saatleri sayıyoruz. Allahim tüm isteyenlere nasip etsin. Kızımız bizim için bi mucizeydi. Buralara gelene kadar neler yaşadık aslinda. Sonuz şükür Rabbime...inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi..
duamda kalbimde seninle minnak bebisinle ilk haftayi atlattikmi gerisi inşallah çok guzel olacak..
bizde heyecanla o günü bekliyoruz..
aynen bizimde mucizemiz oldu 3 yıldır bekliyorduk rabbim nasip etti karnima kucagimiza almak nasip olsun..Cok saol canimcim. Bu hafta nasıl gecti anlamadim. Hele bugün. Aylar bitti haftalar bitti saatleri sayıyoruz. Allahim tüm isteyenlere nasip etsin. Kızımız bizim için bi mucizeydi. Buralara gelene kadar neler yaşadık aslinda. Sonuz şükür Rabbime...
Valla tahlilleri yaptı normal cıktı artık dogumda basıma ne gelir bilmem insallah normal yapabilirim dikkat etmeye calısıyo RumCok dikkat etmemiz laızm bebeğimize bir zararı varmıymış benim kontrolde cok var daha doktorun bişey dedimi canın
Benim göbek hala yukarda inmeye niyeti yokHanımlar merhaba
Beni görenler artık göbeğimin aşağıya indiğini doğumun yakın olduğunu söylüyorlar.
Sizde de böyle birşey oldu mu?
Ne kadar sonra doğum gerçekleşti
Amin cnm. Bütün isteyenlere umut ışığı olsun bu hikayen....aynen bizimde mucizemiz oldu 3 yıldır bekliyorduk rabbim nasip etti karnima kucagimiza almak nasip olsun..
benim hidroselpenk vardi sol tupte buda gebelige engelmis tüpün içinde enfeksiyon rahime aktığı icin
en sonunda laparoskopik amaliyat oldum sol tüpü rahimden ayirdilar sonrasinda sağ tüple hamilelik oldu onunda kalp atışı olmadigi icin kurtaj oldum.. doktora gidip gelirken sol tup sisti 7 santimlik genisleme oldu amaliyat olacaktim artik gebelik sansim kalmamisti doktor dediki 6 ay sonra kontrol amaliyat ...
veee rabbimin mucizesi oay hamile oldugumu öğrendim hamdolsun şükürler olsun
hep korkuyla gecirdim bugunlere gelene kadar halada korkum var enfeksiyon dan dolayı
son bir hafta kaldi inşallah sağlıkla kucagimiza nasıp olsun..
herzamanki duam rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
rabbim senide bebeginide korusun kardesim insallah kucagina almak nasip olsun guzel haberlerini alırız inşallah...
Hadi hayırlısı canım sağlıkla insallah 3 kişi olduk:)benimki de ayın 15inde
Ssol kuzum allahin izniyle kavuscaksin merak etmeooo hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
ay neguzel şimdi kollarinda minik minicik kizcen
inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak inşallah
Saol canim allah razi olsun ben 3 kilo belkydm pzartesi 3.288di 3.610 dogdu canmOy maşallah annesi çok güzel bir doğum hikayesi Allah analı babalı büyütsün kuzunu inşallah Son ölçüme göre kilosu nasıl çıktı merak ettim canım :) kardeşine alışacaktır oğlun çok güzel birlikte büyüyecekler inşallah
Amin canim darisi basina cok guzel duygu ilk olmadigi halde :)Canım çok sevindim gelmiyor gelmiyor diyerek getirdin sonunda kızçeni dünyaya :) Allah analı babalı büyütsün inşallah ördüklerini de güzel günlerde giydirmek nasip olsun
Saol cnm darsi basinaHayırlı evlat olsun inşallah geçmiş olsun
cbiri olmadi canim gece normal sanci vardi ben dedim bu sancida getirmez haftaya dogururum dedim yarini dogurdum :) ne yaparsak yapalim o zamanini biliyo canim hic onemseme kendi gelicekNe guzel masaallah, kizinla sana gecmis olsn cnm sancin baslamadan once nisan su bisey geldi mi yada oncesinde yarin artik dogururum gibi bisey hissettin mi :))) artik zaman gelip gectikce insan dogurmak icin napsam diye dusunuyor
Allahin izniyle kolay dogumun olup dogurursun korkma canimKızlae benim suyum geldi gazla birlikte yoldayız hastaneye gidiyoruz ne olur dualarinizı esirgemeyin
Hakkinda hayirlisi olsun cnm , kolaycacik atlatirsin insAllah illa normal olsun diye diretmek de cok dogru degil tabiBen
Benimkide bekleme taraftarıydı canım hatta 42 yi bile bende normal istiyordum yalan değil ama catı muayenem oldu ama acılma yumusama yokmus ve dar dedi bende sezeryan istedim artık dayanamadım ins doğru bi karar verdim annemin de ablamında normal dogumları oldu ve ikiside birbirinden kötüydü korktm plesanta genetik izler tasıyormus zaten hakkımız hayırlısı artık dualarınıza ihtiyacım olucak
Benimde oyle yalniz degilsin korkma :) inmeden doguranlarda varmis ama bakalim bizim nasil olacak benim bi gun asagida gibi oluyo az sonra bakiyorum yine midemdeBenim göbek hala yukarda inmeye niyeti yok
Mutlaka oyledir bazen insan sabirsizlaniyor iste sen nasilsin bebegin nasil eve ciktiniz mi ? Nasil bi duygu cok zormuHi
cbiri olmadi canim gece normal sanci vardi ben dedim bu sancida getirmez haftaya dogururum dedim yarini dogurdum :) ne yaparsak yapalim o zamanini biliyo canim hic onemseme kendi gelicek
La havle cek cnm son zamanlarda imzamizdada yazdigina gore gereksiz sinir stres olabiliyoruz sanirim bide ister istemez bi cok kisi dogum oldu mu diye soruyor uykularimiz kacik biyerlerimiz agriyor vs vs son zamanlar da zor bide kucahimiza alma istegi ama bence en cok etrafdan gelen baskilar sonucunda sanki dogurmak bizim elimizde de biz dogurmuyo gibi hissediyoruz bilinc altimizda ..Benim hic sabrim kalmadi artık o kadar acı çekeceğimi bildiğim halde yinede bi an önce doğsun istiyorum. Dayanamiyorum böyle belirsizlikle yaşamaya. Sürekli aklimda ne zaman doğacak sorusu. Yavrum doğmadan bunalima gireceğim bu gidişle. Sanki karnimda kaldıkça kötü birşey olacak korkusu beni yiyip bitiriyor. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Bi avazda kurtulalım.