2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım suni sancı kötü bişey değil iyi düşün iyi olsun inşallah senin ve bebeğin için en sagliklisi olur

İlk doğum mu olacak canım sanciya cevap verirsen sezaryne gerek kalmaz ki inşallah sağlıkla gelir doktoruna güven bence

Hiç açılma olmadan suni sancı çok uzun sürüyor diyorlar, 8-9 saat yeterli açılma olmazsa da sezaryene alalım diyorlarmış. değerlerimin düşmesine rağmen neden ısrarla erken almak istiyor onu da anlayamıyorum hala

Çok geçmiş olsun canım. Ben de sanırım aynı hastalığı taşıyorum. Çünkü son 2 haftadır kaşınmaya başladım ve son günlerde dayanılmaz bir hal aldı bu kaşıntılar. Baştan ben de çatlaklarla ilgilidir sandım ama artık vücudumun her yeri kaşınmaya başlayınca alerji falan mı diye düşünmeye başlamıştım. Allah’tan durumunu paylaşmışsın, şimdi hemen araştırmaya başladım, belirtiler uyuyor bana da, hemen doktoruma danışacağım.
Ama zaten ben ikiz bebek bekliyorum o yüzden önümüzdeki hafta için Doğuma gün verildi. Acaba 1 haftadan daha da öne çeker mi doğumu bu sebeple bilemedim.
Tekrar durumunu paylaştığın ve öğrenmeme vesile olduğun için çok teşekkür ediyorum. Allah acil şifalar versin, Sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.

inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım benim nasıl olursa olsunda rabbim bebeğini de senide korusun inşallah

Kızlar yarın büyük gün. Hepimize dua edicem. Bugün ne yerdeyim ne gökte
canım benim yarin kacta hastane de olacaksin duamda kalbimde seninle minnak bebisinle..

inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun..

benim haftaya cuma günüyatış islemlerin yapilip 6 buçuk da dogumhanenin orda olmam yaziyor..

ben de çatlıyorum sandım da ciddiye almadım eşim kontrolde laf arasında söyleyince doktorum hemen alarma geçti gastroya gönderdi. o yüzden sen de mutlaka zaman kaybetmeden doktoruna söyle. son kontrolde kolestazı olan gebem olunca uykularım kaçıyor dedi. kontrollerimi 3 güne bir aldı. ve sürekli hareketleri takip etmemi söylüyor. eğer karaciğer değerlerinde yükselme varsa erkene alabilir doktorun. sağlıkla sorunsuz gelir inşallah bebeciklerin

Başka doktora gitseydin canım bir sor arastir

Arkadaşlar çömelip kalkınca veya hızlı kalkınca göz karıncalanması siyah siyah bişeyler uçuşuyomuş gibi oluyormu benim bu sıralar olmaya başladı bugun baya kötü oldu kötü bir durummu bu korktum tansiyon mu yukseliyor düşüyormu acaba bebeğe etkisi varmıdır.

Bizde bu gün 40 hafta olduk doktordan yeni geldik. Yine beklemedeyiz. Doktor egilip kalk yerleri sil hakeret et afedersiniz goguslerine masaj yap filan dedi. Cocuk uyarılsın sancılar baslasın dedi. Yani yine beklemedeyiz.
Benim doktorum da susam yağı ve zeytinyagiyla göğüs ucuna masaj yap 3-5 dk kadar dedi hem uyarıp hemde süt üretimi tetiklensin dedi.gogus ucu kreminden güzel nemlendiriyo.

Canım yukselıyo benim de aynı oyle kuzenime soyledım yukselıyo dedı son iki kontrolde de yuksek cıktı ztn ayrıca tuzlu bsy yesem hemen ucusuyolar cok gıcık bsy

Canım yukselıyo benim de aynı oyle kuzenime soyledım yukselıyo dedı son iki kontrolde de yuksek cıktı ztn ayrıca tuzlu bsy yesem hemen ucusuyolar cok gıcık bsy

Cok dikkat etmemiz laızm bebeğimize bir zararı varmıymış benim kontrolde cok var daha doktorun bişey dedimi canın

Bizde bu gün 40 hafta olduk doktordan yeni geldik. Yine beklemedeyiz. Doktor egilip kalk yerleri sil hakeret et afedersiniz goguslerine masaj yap filan dedi. Cocuk uyarılsın sancılar baslasın dedi. Yani yine beklemedeyiz.
Bende yarın gidecem canim bana geçen hafta 41e kadar da bekleyecez dedi bakalım yarın ne diyecek sancılarım baya var ama işaret yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…