Canım suni sancı kötü bişey değil iyi düşün iyi olsun inşallah senin ve bebeğin için en sagliklisi olurselamlar,
uzun zamandır takip ediyorum. 37+4 le ocak annesiyim inşallah.
35. haftada kaşınmaya başladım. genleşmedendir diye önemsemedim. ama doktoruma söylediğimde karaciğer testleri istedi. alt değerim üst sınır 55 iken 58 çıktı. bu arada kaşıntılarım dayanılmaz hale geldi. gebelik kolestazı olabilir diye yakın takibe alıcaz dedi. 1 hafta sonraki kan değerim 62 ye yükseldi. ilaç kullanmaya başladım ama kaşıntılarıma hiç çare olmadı. göbeğmin üzerinde her yerimde yaralar olmaya başladıen on salı günü kontrolümde alt değerim 45e düştü ama kaşıntılarım hiç geçmediği için doktorum riske atamayız değerlerin düşük ama semptomların yüksek. gebelik kolestazının sebbei bilinmiyor ve bebeğe etkisi takip edilemiyor o yüzden riske atamam zaten 38 in içindesin cuma da gel bakalım pazartesi yatış verelim dedi.
ben bir yandan üzüldüm çünkü doğal yollarla gelmesini istiyorum kızımın ama dieğr yandan da vakit geçmiyor artık. sezaryen olmak istemiyorum dedim. sezeryan yapmıcam ki suni sancıyla normal doğum oalcak dedi.
bir yandan da okuyorum şimdi moda buymuş, doktorlar suniyle doğumu başlatıp aa gelmedi diip sezaryene alıyorlarmış.
o kadar sancı çekip sonra kesilmek de çok sinir bozucu olur. bakalım pazartesiye kadar inşallah kendi gelir kızımın.
İlk doğum mu olacak canım sanciya cevap verirsen sezaryne gerek kalmaz ki inşallah sağlıkla gelir doktoruna güven bence
Ins. Canim benim.Ne mutlu canım yarın cennet kokuluna kavuşacaksın Insallah
selamlar,
35. haftada kaşınmaya başladım. genleşmedendir diye önemsemedim. ama doktoruma söylediğimde karaciğer testleri istedi. alt değerim üst sınır 55 iken 58 çıktı. bu arada kaşıntılarım dayanılmaz hale geldi. gebelik kolestazı olabilir diye yakın takibe alıcaz dedi. 1 hafta sonraki kan değerim 62 ye yükseldi. ilaç kullanmaya başladım ama kaşıntılarıma hiç çare olmadı. göbeğmin üzerinde her yerimde yaralar olmaya başladıen on salı günü kontrolümde alt değerim 45e düştü ama kaşıntılarım hiç geçmediği için doktorum riske atamayız değerlerin düşük ama semptomların yüksek. gebelik kolestazının sebbei bilinmiyor ve bebeğe etkisi takip edilemiyor o yüzden riske atamam zaten 38 in içindesin cuma da gel bakalım pazartesi yatış verelim dedi.
ben bir yandan üzüldüm çünkü doğal yollarla gelmesini istiyorum kızımın ama dieğr yandan da vakit geçmiyor artık. sezaryen olmak istemiyorum dedim. sezeryan yapmıcam ki suni sancıyla normal doğum oalcak dedi.
bir yandan da okuyorum şimdi moda buymuş, doktorlar suniyle doğumu başlatıp aa gelmedi diip sezaryene alıyorlarmış.
o kadar sancı çekip sonra kesilmek de çok sinir bozucu olur. bakalım pazartesiye kadar inşallah kendi gelir kızımın.
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun canım benim nasıl olursa olsunda rabbim bebeğini de senide korusun inşallahselamlar,
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun güzel haberlerini alırız inşallahYarın bende inş sezaryene giricem varmıydı başka yarın sezaryen olacaklar?
canım benim yarin kacta hastane de olacaksin duamda kalbimde seninle minnak bebisinle..Kızlar yarın büyük gün. Hepimize dua edicem. Bugün ne yerdeyim ne gökte
Çok geçmiş olsun canım. Ben de sanırım aynı hastalığı taşıyorum. Çünkü son 2 haftadır kaşınmaya başladım ve son günlerde dayanılmaz bir hal aldı bu kaşıntılar. Baştan ben de çatlaklarla ilgilidir sandım ama artık vücudumun her yeri kaşınmaya başlayınca alerji falan mı diye düşünmeye başlamıştım. Allah’tan durumunu paylaşmışsın, şimdi hemen araştırmaya başladım, belirtiler uyuyor bana da, hemen doktoruma danışacağım.
Ama zaten ben ikiz bebek bekliyorum o yüzden önümüzdeki hafta için Doğuma gün verildi. Acaba 1 haftadan daha da öne çeker mi doğumu bu sebeple bilemedim.
Tekrar durumunu paylaştığın ve öğrenmeme vesile olduğun için çok teşekkür ediyorum. Allah acil şifalar versin, Sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Başka doktora gitseydin canım bir sor arastirHiç açılma olmadan suni sancı çok uzun sürüyor diyorlar, 8-9 saat yeterli açılma olmazsa da sezaryene alalım diyorlarmış. değerlerimin düşmesine rağmen neden ısrarla erken almak istiyor onu da anlayamıyorum hala
Bence lohusa depresyonu dedikleri şey uykusuzluk. Uykumu alınca melek gibiyimnasıl aşicaz bu durumu lohusa olmadan depresyonu mu geldi ki bize
Benim doktorum da susam yağı ve zeytinyagiyla göğüs ucuna masaj yap 3-5 dk kadar dedi hem uyarıp hemde süt üretimi tetiklensin dedi.gogus ucu kreminden güzel nemlendiriyo.Bizde bu gün 40 hafta olduk doktordan yeni geldik. Yine beklemedeyiz. Doktor egilip kalk yerleri sil hakeret et afedersiniz goguslerine masaj yap filan dedi. Cocuk uyarılsın sancılar baslasın dedi. Yani yine beklemedeyiz.
Canım yukselıyo benim de aynı oyle kuzenime soyledım yukselıyo dedı son iki kontrolde de yuksek cıktı ztn ayrıca tuzlu bsy yesem hemen ucusuyolar cok gıcık bsyArkadaşlar çömelip kalkınca veya hızlı kalkınca göz karıncalanması siyah siyah bişeyler uçuşuyomuş gibi oluyormu benim bu sıralar olmaya başladı bugun baya kötü oldu kötü bir durummu bu korktum tansiyon mu yukseliyor düşüyormu acaba bebeğe etkisi varmıdır.
Canım yukselıyo benim de aynı oyle kuzenime soyledım yukselıyo dedı son iki kontrolde de yuksek cıktı ztn ayrıca tuzlu bsy yesem hemen ucusuyolar cok gıcık bsy
Bende yarın gidecem canim bana geçen hafta 41e kadar da bekleyecez dedi bakalım yarın ne diyecek sancılarım baya var ama işaret yokBizde bu gün 40 hafta olduk doktordan yeni geldik. Yine beklemedeyiz. Doktor egilip kalk yerleri sil hakeret et afedersiniz goguslerine masaj yap filan dedi. Cocuk uyarılsın sancılar baslasın dedi. Yani yine beklemedeyiz.
Hangi anestezi ile olcaksın canım?genel mi epiduralmi spinalmiBen varim canimmmm. Heyecan dorukta
Saol canım benim insallah sağlıkla artık