2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende vatoz diyorum oğluma dişleri olduğunu düşünemedim gerçekten çok can yakıyorlar

Kızlar size bişey sorcam bebeğinizle birlikte mi uyuyosunuz yoksa beşiğine mi yatırıyosunuz bebeğim kustuğu için korkup yanımda yatırıyorum yani eşimle ayrı yatıyoruz simdilik sorun yok ama alışırda beşiğinde yatmaz diye korkuyorum eşimle de cok fazla ayrı yatmak evliliği yıpratır mı diye korkuyorum siz ne düşünüyosunuz ne zman beşiğe alıştırmalıyız

İyiymiş gene sizinki insallah burda da oyledır yoksa kendimi unutup para dusunuyom

sonra hep yanina alisir kokuna zor olur
yan yatir canım benim

Csnım ben beşiğine yatırıyorum alışmasın diye mama mı veriyorsun meme mi yan yatır canım arkasını da yâstık ile destekle kussa da birşey olmaz yan yattığı zaman Eger mama veriyorsan ve kusuyorsa anti reflü mama dene kardeşimin oğlu da çok kusuyor idi öyle çözüm buldular

Canım gğndğz emziriyorum gece mama veriyorum ama gece de emzirmeye alıştırmak istiyorum emince daha az kusuyo aslında beşik tam yanımda yüz yüze bakıyoruz bebekle ama sanırım cok endişeleniyorum (

Canım gğndğz emziriyorum gece mama veriyorum ama gece de emzirmeye alıştırmak istiyorum emince daha az kusuyo aslında beşik tam yanımda yüz yüze bakıyoruz bebekle ama sanırım cok endişeleniyorum (
Csnım birde dediğim gibi anti reflü mama dene Emin’im daha rahat edeceksin o zaman sem beşiğine yatırmayı dene canım yada en kötü anne yanı yatağı al birtane Esin’den ayrı uyuma csnım

Csnım birde dediğim gibi anti reflü mama dene Emin’im daha rahat edeceksin o zaman sem beşiğine yatırmayı dene canım yada en kötü anne yanı yatağı al birtane Esin’den ayrı uyuma csnım
Cok saolasın canım bende esinşe ayrı yatmak istemiyorum mamayı denicem canım cok saol tavsiyelerin için :)

Bende de yok yuruyorum okadar merdiveninip cikiyorum nst de hic sanci cikmadi gecen hafta 3.5. Kg yu da gecmistir artik cati gecen yapariz demisti unuttumu gerek mi gormedi bende hatirlatmadim cuma kontrol benimde 39 oluyoz
Günlerimz aynı bu bebikler uslu uslu duruyor bende hareket halindeyim yer bile siliyorum eğilip ama yok nts de sancı erken haflarda daha coktu şimi hıc cıkmıuor bende anlamadım

Arkadaşla hepimize şifa diliyorum zor hamile kalmış biri olarak nice tedaviler görerek uyuşturulmadan rahmine kamera ile bakılmış biri olarak

Canım bebekler çabuk alışıyor rutine ve sonra değiştirmek gerçekten zor oluyor. Benim çevremden üç aile sayabilirim yanında alıştırdığı için sonradan çok zorlanan. Ki bunlardan biri 2yaşında çocuğu ağlama krizlerine gire gire bıraktı diğeri 1,5 hala anne memesiyle uyuyor kadın resmen emzik görevinde. O yüzden alıştırma bırak yatağını yerini bilsin,sevsin. Evet şimdi sürekli emzirmek için kalkıp tekrar yatırmak zor geliyordur ama öteki türlüsü daha zor oluyor sonradan.

Kızlar 38.haftamdayım ve bugünkü kontrol sonucu Doğum için yattım hastaneye bebek kilo akmamış bir haftadır karaciğer enzimlerinde yüksek çıkınca sabah Rahmi’den ilaç atacaklar normal Doğum için çatıdan baktılar 2 cm miş açılma daha duanızı bekliyorum inş bir avazda kurtulurum normal gelir yavrum

Çok sağol canımm depend bir paket koydum valize ama emin olamıyordum yeter mi diye hastanede yetsin de eve gelince alınır zaten. Kızını ve seni çok öpüyorum dünyaya alışmaya çalışmak hiç kolay değil annesi

Allah öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Karaciğer enzimleri bazen son haftalarda yükselebiliyor üzülme. Stres yapma. Yarın kollarında minik bir yavru olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…