- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
Ya sorma nasıl şişti sağıyorum sıcak su tutuyorum inşallah operasyon geçirmem bu yüzden. Benim yapıştırma canımın acımadığı her pozisyon da yatıyorum doğru mu bilmiyorumCanım yapıştırma senin nasıl csnım o düğümler için kendini bol bol sağman lazım göğüslerine masaj yapa yapa benim de şişiyor sağıyorum hemen yoksa çok kötü ateş yapıyor yan yatmakta sıkıntı Yok yanı dimi csnım bu gece deneyeceğim
Sağol canımpirayegibi
Doğum hikayen çok hoş özellikle gelen giden şnsanların yani kv yorumları çok iyi maşalalh.
Neyseki etkilememiş sağlıkla doğmuş boyu kg gayet iyi önemli olan sağlıklı olması kg denilen şey alınacak bir şey insanların bu kadar takılmasına sinir oluyorum.
Gğzel günlerde bol sütle büyüt
Sağol canım Allah razı olsun darısı senin başınaCanımmmm öncelikle gözün aydın, kendim doğurmuş kadar sevindim. Birkaç sorum var sana. Belden vurulan iğne acıttı mı? Bir de ağrın oldu çok sonrasında ?
Evet benim için en güzeli ve en önemlisi oydupirayegibi Canım doğum hikayeni keyifle okudum en güzel her şey yolunda gitti ve meleğini kucağına aldın. Darısı bizlere inşallah. Doktorun da vedasını güzel bir doğumla yapmış oldu :)
Sen ve bebeğin iyiyseniz geri kalan herkes sadece detay. Detaylara takılma bu günlerin keyfini çıkarsağlıkla büyüt bebeğini
İnşaallah canımpirayegibi canım gözün aydın iyi olmana çok sevindim hepimize kısmet olur insallah böyle rahat ve guzel bi doğum hikayesi mis kokulunu bol bol kokla bizim yerimizede
Sağol canım inşaallah hepimizGeçmiş olsun sağlıkli sıhhatli buyutursun inşallah bebeğini :)
Çok güzel canım senin adına çok sevindim inş hepimizin doğumu senin gibi güzel geçer.Canım hiç korkma
İşin açıkçası bende çok korkuyordum
Ama o kadar rahattı ki anlatamam
Sürekli doktorunla ve orada ki insanlarla muhabbet ediyorsun
Biz bebeğin isminden tut eşimin mesleğine hepsini konuştuk :)
Sadece biraz tansiyonun düşebilir derin derin nefes al
Veeeee mutlu son
Zaten bebeği 5 dakika bile sürmüyor alıyorlar
Sonrasında öyle kocaMan bir yaran yok merak etme
Ben çok memnun kaldım
İnşaallah senin doktorunda bu işin ilmini biliyordur
Benim doktorum çok iyi bu konuda
Ben o yüzden rahat atlattım
Ben çok korkuyorum o yüzden yatamıyorumYa sorma nasıl şişti sağıyorum sıcak su tutuyorum inşallah operasyon geçirmem bu yüzden. Benim yapıştırma canımın acımadığı her pozisyon da yatıyorum doğru mu bilmiyorum
Csnım sanırım Doğum ruhsal olarak hepimizi etkiledi lohusalık süreci hamilelik den daha zormuş onu anladım ben bende herseye takar herseye ağlar oldum Umarım çok çabuk atlatırız bu süreciBende anneme sinirleniyorum cidden güya yardıma geldi ne zaman bebek aglasa basımda ne oldu diyor? Daha yeni dogum yaptım sütüm haliyle ytmiyor yok bu cocugun gazı var anne yok aç ondan diyorum yok gazı var. Sonra bu kadar gergin olursan cocuk ağlar ya bu şaka mı ya? Ben mi deliriyorum yoksa
Hoşbulduk canım özlemişim sizleriOooooo topigi eski kızları gelmiş önce meltem kaya sonra Valentinus. Hosgeldiniz kizlar :)
Kızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Maşallah harika bi doğum hikayesi, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
Canım çok teşekkür ederim, aminnn Allah ım hayırlısıyla size de nasip etsin, gerçekten çok hızlı oldu ve çok hazırlıksız yakalandim. Allah tan okuduklarim ve duyduklarima uyup ta evde zaman kaybetmedim, yoksa ya evde ya da yolda doguracaktim :)Hayatımin en hızlı normal ilk doğum hikayesi Allahim bana da ver bundan:)
Maşallah maşallah maşallah. Nazarlardan korusun Allahim
Canım çok teşekkür ederim, aminnn Allah ım hayırlısıyla size de nasip etsin, gerçekten çok hızlı oldu ve çok hazırlıksız yakalandim. Allah tan okuduklarim ve duyduklarima uyup ta evde zaman kaybetmedim, yoksa ya evde ya da yolda doguracaktim :)
gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ne güzel hersey cok cabuk ve saglikli gelişmiş ve miss kokulunu kucagina almissin ...Kızlar bir türlü yazamadim size, 16 aralıkta 36+6 da kızım dünyaya geldi. Bir gün önce ishal oldum. Gece de adet sancısı gibi 3 veya 5 kere kasılmam oldu. Sabah 10 da kasılma şiddetli adet sancısı ile birlikte geldi. Lavaboya gittim, nişanim gelmişti. Doktorumu aradım, hastaneye gidiyorum dedim. Hastane 15dk mesafede, gidene kadar 5 kere kasilmam oldu. 11 gibi hastanedeydik, saat 1 gibi 2cm acilmam vardı, 1 saat sonra 5cm oldu, buarada sancılarım 80e 90a cikiyordu. Çiğlik çığlığa :) cok hızlı ilerledi acilmam, 20dk sonra da 10cm e cıktı. Dogumhaneyi hazırladılar o arada. Bana da epidural yaptılar ancak sadece 10dk rahatlattı. Dogumhaneye girdikten 10 dk sonra doğurdum. 1 aydır bebegimin boynunda 3 tur kordon vardı. Ona rağmen doktorum normal doğum yaptırdı, bende sezeryan istemiyordum zaten. Çok şükür sağlıkla geldi fıstığım. Sizler de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın arkadaslar. Çok opuyorummm
âmin inşallah,Hayatımin en hızlı normal ilk doğum hikayesi Allahim bana da ver bundan:)
Maşallah maşallah maşallah. Nazarlardan korusun Allahim