Rahim ağzı incelme var yok bişey demediler mı?Kızlar ben de şimdi kontrolden geldim 40.haftama girdim.Nts de hiç sanci çıkmadı, vajinal muayene de oldum doktor bebeğin başı henüz yukarıda tam yerleşmemiş dedi. Cumartesi son bir kontrole daha gidicem hala bir değişiklik yoksa pazartesi sezeryan olucam kismetse... Öyle bir korku ve heyecan sardı ki anlatamam...
Doktorunuz suni sancı teklif etti mi acaba
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...Canım mecburi bir durum yok ise sıkıntı da yok ise sezeryan kurtarma operasyonu lütfen bunu unutma. Ilk doğumum sezeryan bunu normal yapmak için dua ediyorum. Çok pişmanım korkuttular beni sezeryan olduğum için. Neden 41 e kadar bekletmiyor ya da 42 ? Suni neden denemiyor sordun mu?
Aynen oyle cnm cok nazlı bebişlerimiz var saglıklı olsunlar daİstediğin zaman gelmiyor canım o kadar hafta doğdu doğacak dedik şimdi de bir nazlar bir havalar ayy şimdiden belli nasıl olacağı
Aksine iki kontrolde de yuksek cıktı 14.9 14.8Kızlar ya bişey sorucam . Şu son zamanlar tansiyonu düşen var mı ? Çok yorgun ve bitkinim sabahtan beri . Kollarım bile omuzuma ağır geliyor sanki
Doktorunuz suni sancı teklif etti mi acaba
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...Canım mecburi bir durum yok ise sıkıntı da yok ise sezeryan kurtarma operasyonu lütfen bunu unutma. Ilk doğumum sezeryan bunu normal yapmak için dua ediyorum. Çok pişmanım korkuttular beni sezeryan olduğum için. Neden 41 e kadar bekletmiyor ya da 42 ? Suni neden denemiyor sordun mu?
Ilk önce suni sanci deneyelim dedi ama vajinal muayenede bebeğin başının tam yerlesmedigini görünce suni sanci ise yaramaz dedi. Ben normal doğum yapmayı çok istediğimi söyleyince en fazla pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bebeği riske atmak istemiyormuş.. Bilemiyorum Allah'tan hayırlısı kızlar umarım ansızın gelir bebişim diye dua ediyorum artik...
Allah razi olsun cnmCanım sakin ol öncelik le bebeğine odaklan sadece ona kavuşacağın anı düşün be mutlu ol korkma çok çabuk olup bitiyor herşey
hayirlisiylaKızlar ben de pazartesi sabah 7 de sezeryan olacağım nasipse. Yarın da son kontrole gideceğim. Heyecan dorukta
0
Benim 20 21. Haftadan beri baş aşağı..sıkıntı yok :) ( sağolsun 1 hafta atraksiyon yapti ama sonra doğru yolu buldu)
Dikkat etmemiz gereken bir şeyler varmı acaba baş aşağı olunca
Dikkat etmemiz gereken bir şeyler varmı acaba baş aşağı olunca
Baş aşağı olması iyi bir şey, yani bebek normal doğum pozisyonunda demek. Bir çok hamile bebeği tersken bunu bekliyor. Dikkat edeceğin bir durum yok yani, rahatına bak
Yooo normali bu zaten
Asıl baş yukarıda olsaydı çok sıkıntı olurdu
Canım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyorPeramm canım ne oldu inşallah doğum olmuştur hayirlisiyla
Suni sancı verilmedi mi canım?? Normal olacak diye hatırlıyorum. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması tabiki. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Canım dogum oldu Allah razı olsun epidural sezeryan şimdi biraz ağrı hissediyorum bebek emiyor şükür ama sütüm az geliyor
Geçmiş olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım açılman var mıydı hiç? Kaç saat suni sancı çektin
Aaaaa meltem kaya Nerelerdesin sen. Hic yazmiyorsun :)