2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Dogum sancısı olsa kesilmez di ki canım ya uyuyamazdın hala devam ediyorsa bebek geliyor dur

Son günü bekleseydi benimde bebeğim yarın doğacaktı ve 3 Ocak annesi olacaktım ama benim oğluş takvimde 20 Aralık'ı tercih etti :) yarın doğum yapacak herkese Allah yardım etsin sağ salim kucağınıza alın. Yarın hamilelik takvimim kk tarafından kaldırılacak hayat çok hızlı akıyor oysaki daha dün gibiydi :)

Ben kalbimde ağrı ile gittim delik var dediler sizde neydi sorun
geçmiş olsuncanım benim rabbim senide bebeğini de korusun sağlıkla kucagina almak nasip olsun..
benimde eklem romatizmasi kalbe vuruyor mitral kapak darlığı arti hamilelikte kalp ritim bozukluğu olmuş kalp hapina basladim inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza dogumdan sonra kalpde sorun cikma ihtimali ile kardiyoloji yoğun bakimi olan hastaneye yonlendirdiler inşallah sorunsuz atlaturiz dogumlarimizi

Gözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Dogum sancısı olsa kesilmez di ki canım ya uyuyamazdın hala devam ediyorsa bebek geliyor dur
Benim halen devam ediyor ama bebek gelmiyor çok şiddetli bel ağrısı kasik ağrısı ve baskı var kasılmalar günde 30u geçiyor artık

Olsun yinede onlar kalsin yanimizda aile olmayi anlasinlar. Oh iyi olmus canim bende depend aldim 2 de buyuk camasir koydum baska ped koymadim 9 tane depend koydum bebegede 20 bez koydum 2 gun kalirsak yetermi

Bende 1 paket depend 2 büyük hamile camasırı koydum çamaşırları giymedim
Depend yetti
Yeter yani koydukların

Bencede eşin kalsın o da yaşasın görsün

Gecmis olsun canim oglusuna. Senin bi can disarida bi can iceride aklin kalir tabi. Hemen iyilesir annesi kardesini gorunce merak etme

Arkadaşlar ben de 3 ocak annesi oluyorum inşallah. Sabah gidicez suni sanıyla doğumu başlatacaklar, olmazsa sezeryana dönecek.

Bir avazda kurtuluruz inşallah herkese hayırlı doğumlar diliyorum
Insallah sezaryene hic gerek kalmaz kolaycacik bir dogumla alirsin canim kucagina.
Hepimizin dogumlari cok guzel gecer, bebislerimiz sapasaglikli kucaklarimizda olur bizim de agrilarimiz sancilarimiz varsa tez zamanda biter insallahh

Canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua edicem senin için inşallah güzel haberlerini alırım hepimiz için kolay doğumlar diliyorum

Kizlar aranizda gogus ucu kremini önceden kullanip dogumda gogus yarasi sorunu yasayan oldumu
canim ben hamileyken kullanmaya baslamistim.duzenli kullanmadim ama en az 10 kere falan surmusumdur.dogumdan sonra her emzirmeden sonra surdum.hatta 40 ml olan krem bitmek uzere allaha sukur gogus uxlarim catlamadi.ama tabiki aci var.agladigim bile oldu.masaĺlah benim kizim fazla emici ondanda olabilir.ama catlak olsa hic dayanamazdim sanirim.

Sağolasın canım iyi Morel verdin ay heyecan basıyor sanki ilk çocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…