Hey maşallah canım takvimi bitirdin :) çokça amin
İnşallah canım inşallah..Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah suniye olumlu cevap verir bebiş gelir hayır ile :)
Rabbim yardımcımız olsun canımGozun aydin canim benimde persembe olacak tosbikimin suyu azalmis ayni heyecan bendede var uyuyamiyorum bile kafamda deli sorular nasil olacak ne olacak bolbol dua edelim Rabbim yardimcimiz olsun
Dogum sancısı olsa kesilmez di ki canım ya uyuyamazdın hala devam ediyorsa bebek geliyor durÖnce düzenli olarak beş dakika aralıklarla geldi kasıklarım ve belime çok ağrı oldu. O esnada Bebek kasılıyor sonra hareket ediyor tekrar kasılıyor. Bu sıklıkla Bi saat sürdü sonra uyuyakalmışım gece tekrardan bu rutinde başladı. Yalancı sancı veya gaz sancısıdır diye düşünüp Hastaneye de gitmedim
Sürekli diyecektim yanlış yazmısımDüzenli olunca mi yalancı oluyor anlamadım
Aminn canimm.Rabbim yardımcımız olsun canım
Kolaylıkla olsun dogumlarimiz
geçmiş olsuncanım benim rabbim senide bebeğini de korusun sağlıkla kucagina almak nasip olsun..Ben kalbimde ağrı ile gittim delik var dediler sizde neydi sorun
Gözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinDurup dururken bı ağrı üstüne su gelmeye başlar ve 24 Ocak olan sezeryan tarihim 1ocak oluverir.cok stresliydi ama şükür 34+6 da acil sezeryanla doğdu oğlum. spinalin etkisi geçti şuan ağrı tavan yaptı ,biyandan emzirme çabamız dur durak bilmiyor...biz bu durumdayız...iyi geceler
Ben talibim perşembe yada cuma gününe hayırlı gün sonuçtaAminn canimm.
Kizlar medicanada dogum yapacak olan varmi persembe gunu
Benim halen devam ediyor ama bebek gelmiyorDogum sancısı olsa kesilmez di ki canım ya uyuyamazdın hala devam ediyorsa bebek geliyor dur
Sen beni bekliyorsun heral de canım önce ben mi doguracam neBenim halen devam ediyor ama bebek gelmiyorçok şiddetli bel ağrısı kasik ağrısı ve baskı var kasılmalar günde 30u geçiyor artık
Olsun yinede onlar kalsin yanimizda aile olmayi anlasinlar. Oh iyi olmus canim bende depend aldim 2 de buyuk camasir koydum baska ped koymadim 9 tane depend koydum bebegede 20 bez koydum 2 gun kalirsak yetermi
Gecmis olsun canim oglusuna. Senin bi can disarida bi can iceride aklin kalir tabi. Hemen iyilesir annesi kardesini gorunce merak etmeAmin inşallah canım dualarım hepinizle bol bol dua edecem tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin
Tamam canım hayırlısıyla senide eklerim akşam
Sağolasın canım düzenliyorum hemen
Öyle canım hayırlısı ben ilk alınan olacam birde oğlum rahatsız aklım onda kalacak heyecan tavan bendede zaman du gibi geçti
Yarın sabah hayırlısıyla canım
Insallah sezaryene hic gerek kalmaz kolaycacik bir dogumla alirsin canim kucagina.Arkadaşlar ben de 3 ocak annesi oluyorum inşallah. Sabah gidicez suni sanıyla doğumu başlatacaklar, olmazsa sezeryana dönecek.
Bir avazda kurtuluruz inşallah herkese hayırlı doğumlar diliyorum
geçmiş olsuncanım benim rabbim senide bebeğini de korusun sağlıkla kucagina almak nasip olsun..
benimde eklem romatizmasi kalbe vuruyor mitral kapak darlığı arti hamilelikte kalp ritim bozukluğu olmuş kalp hapina basladim inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza dogumdan sonra kalpde sorun cikma ihtimali ile kardiyoloji yoğun bakimi olan hastaneye yonlendirdiler inşallah sorunsuz atlaturiz dogumlarimizi
canim ben hamileyken kullanmaya baslamistim.duzenli kullanmadim ama en az 10 kere falan surmusumdur.dogumdan sonra her emzirmeden sonra surdum.hatta 40 ml olan krem bitmek uzere allaha sukur gogus uxlarim catlamadi.ama tabiki aci var.agladigim bile oldu.masaĺlah benim kizim fazla emici ondanda olabilir.ama catlak olsa hic dayanamazdim sanirim.Kizlar aranizda gogus ucu kremini önceden kullanip dogumda gogus yarasi sorunu yasayan oldumu
Epidural oldum canım ben hiç sknti cekmedim bel ağrım felan yok sezeryan yerimde biraz iste alcak yerlere otururken skinti oluo başka skntim kalmadı çok şükurCanım geçmiş olsun allah analı babalı buyutsun isallh
Epidural mi oldun ?acaba SPInal dedi bana da farkını hala kavryamadim
Sağolasın canım iyi Morel verdin ay heyecan basıyor sanki ilk çocuk gibiGecmis olsun canim oglusuna. Senin bi can disarida bi can iceride aklin kalir tabi. Hemen iyilesir annesi kardesini gorunce merak etme
Insallah sezaryene hic gerek kalmaz kolaycacik bir dogumla alirsin canim kucagina.
Hepimizin dogumlari cok guzel gecer, bebislerimiz sapasaglikli kucaklarimizda olur bizim de agrilarimiz sancilarimiz varsa tez zamanda biter insallahh