- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Arabayla gezdirdik gece yarılarına kadar bizimki 2 yaşında bitti çok zorlu bir süreçti ilaç damla süt sallamak bile fayda etmediKolik bebek çok zor arkadaşımdan biliyorum. Sen nasıl çare buldun bebeğini sakinleştirmeye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arabayla gezdirdik gece yarılarına kadar bizimki 2 yaşında bitti çok zorlu bir süreçti ilaç damla süt sallamak bile fayda etmediKolik bebek çok zor arkadaşımdan biliyorum. Sen nasıl çare buldun bebeğini sakinleştirmeye?
O zaman senin kilo vermen çok normal :) anladığım kadarıyla kolikse kabullen çünkü başka bir şey yapamazsın modu var o bebeklerde.Arabayla gezdirdik gece yarılarına kadar bizimki 2 yaşında bitti çok zorlu bir süreçti ilaç damla süt sallamak bile fayda etmedi
Aynen canım 42 kiloyu gördüğüm oldu çocuk değil canavar derdi kv artık kime çektiyse inşallah bu öyle olmaz nstde bile çok uslu masallah kizimaO zaman senin kilo vermen çok normal :) anladığım kadarıyla kolikse kabullen çünkü başka bir şey yapamazsın modu var o bebeklerde.
inşallah canım benim inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..Merhaba Ocak anneleri..Tahmini Doğum tarihimiz 28 Aralıktı ama bizim oğlan gelmedi hala; içerisi rahatsa demekkive hala ses seda yok.nasipse yarın sabah sezaryen olacağım..başından beri hep aralık ayı anneleri sayfasını takip ettim ama ocak annesi olacağım kısmetse Dua bekliyorum..İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..
artik almazsin canım benim kilo bende 14 kiloyu ayda 3 kilo olarak aldimBen 23 kilo aldım heral de 25 le giderim doguma
Evet canım kasılmalar normal hepimizde oluyor bir dakika sürüyorkızlar 37 haftama az kaldı bebeğim geceleri taş gibi oluyor karnım sertrleşiyor hareketleri azalıyor sızde de oluyır mu
bu kasılma yani canım bebeğim benim yerlerini Allah genişlletsin inş onu o halde görünce cok üzülüyorumEvet canım kasılmalar normal hepimizde oluyor bir dakika sürüyor
Üzülme canım kasılmalar bebeğe giden kan akımını hızlandırıyor diyorlar faydalı onun içinbu kasılma yani canım bebeğim benim yerlerini Allah genişlletsin inş onu o halde görünce cok üzülüyorum
Ben iki üç gündür aynı şeyi yaşıyordum hareket azalması da vardı dün gece gittim acile endiselendim nst ye sokarlar belki diye herşey yolunda biraz suyum azalmış.kızlar 37 haftama az kaldı bebeğim geceleri taş gibi oluyor karnım sertrleşiyor hareketleri azalıyor sızde de oluyır mu
Günümüzde aynı bendede aynı şey var suyum azalmıs doktorun suyun azalmasına yorumu ne ?Ben iki üç gündür aynı şeyi yaşıyordum hareket azalması da vardı dün gece gittim acile endiselendim nst ye sokarlar belki diye herşey yolunda biraz suyum azalmış.
Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Maşallah size canım :) sağlıkla analı babalı büyüsün bebeğin.Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Maşallah canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar bi doğum haberide Benden
30.12.2017 de kendi sancimla normal doğum yaptım kızımı kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza.
Bende oluyorkızlar 37 haftama az kaldı bebeğim geceleri taş gibi oluyor karnım sertrleşiyor hareketleri azalıyor sızde de oluyır mu