Kızlar kontrolüm vardı bugün. Bebek haftasıyla uyumlu çok şükür. Pıhtılaşma sorunumun olması, 5.aya kadar sebepsiz kanamalarımın olması ve daha önce erken de olsa yaşadığım bebek kayıpları ve son haftalarda gerçekleşebilecek ani bebek kaybı sebebiyle sezaryen doğuma karar verdik. Şekli henüz belli değil. Yine pıhtı ihtimalinden dolayı genel olma ihtimali var, epidural olursa en azından görebilmiş olacağım için çok sevineceğim. Ama buna anestezi karar verecek, kanın uzama değerine bakarak dedi doktorum. Onun dışında Doğumdan bir gece önce iğneyi bırakıp doğum sonrası hemen başlayarak bir süre daha kullanacağım emboli riskinden dolayı. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Tam tarih belli değil ama 18/01/18 olabilir yine kesin tarih son hafta anestezi ile görüştükten sonra belli olacak. 3.seviyede plesenta yaşlanması var ama normal dedi. Suyu iyi. Bebek aktif. Şükürler olsun yeni yılı getirdik dedi doktorum ve beni öyle içten sarılarak uğurladı ki bugün gözlerim doldu.
Sağlıkla alalım kucağımıza ben iyice duygusal biri oldum
Herşey yolunda gider merak etme için rahat olsun bebeğin gayet sağlıklı ve sağlıkla da alırsın kucağına sonra da kızlar doğum yaptım bebeğim çok tatlı sağlıklı herşey yolunda diye yazarsın burada :)