2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu arada kizlar merak eden olursa nişan ve su gelmesi adet ya da lohusa gibi namaza engel degil. Eger agriniz sanciniz dayanamayacak gibi degilse namazlar kiliniyor, Kur'an okunabiliyor.

Canım. Senin nisan nasıldi

Jel gibi yumurta akı gibi diyorlar öyle mi

Rengi nasıldı beyaz şeffaf pembe kırmızı

Canım gözün aydın öncelikle. Benim de kan pıhtılaşma sorunum var hamileligimin basında iğne kullandım ama faktör 5 heterozigot olması sebebiyle birden fazla doktorun önerisiyle iğneyi ilk haftalarda kestik. Doktorum bana doğumdan sonra tekrar iğne başlamamız gerektiğini söyledi emboli atmaması için. Ama bana dediği süre uzun geldi açıkçası. Sen doğumdan sonra ne kadar daha devam ediceksin ?
Canım protein s sebebiyle kullanıyorum birden fazla dr iğneye hep devam dedi (önceki kayıpları da baz alarak). Yine tahlillere göre karar verecek doktorum ama 10-15 gün kadar kullanabilirim sana kaç gün dedi? Olsun canım bugüne kadar 220 iğne falan oldum doğumdan sonra da gerektiği kadar kullanırım ne yapalım. Yeter ki sağlıkla evimize gelelim ❤️

Tam tuvaletteydim nişan geldi kizlar. Bakalim ne olacak. Eşim simdi Cumada ciksin hemen doktora gidecegiz insaallah. Burada okuyordum nisani gelince bazen 10 gune kadar suruyor dogum diye. Bakalim benimki nasil olacak. Cuma saati hurmetine dua bekliyorum insaallah vaktinde saglikla sihhatle kucagimiza alalim bebegimizi.
Güzel haberlerle gel inşallah canım

Selam kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Moralim bozuk. Bebegimin suyu surekli azaliyor. Sali gününe kadar normal doğum olursa diye bekliyoruz. Olmazsa sali sezeryan karari verilebilir. Sali gunune kadar yetermis suyu. Acaba ben biseyler yaparak normal dogumu baslatabilir miyim. Gebelik boyunca pilatese gittim. Yürüyüş yaptim offf. Çok aklim karisik duanizi esirgemeyin olur mu?
Canım doğumun başlamasının hareketlerle olacağını düşünmüyorum squat hareketlerini deneyebilirsin suyunun artması için havuç suyu ve armut öneriliyor. Hem belki daha uzun süre yeter sen moralini yüksek tut. Bence salıya kadar güzel bir doğumun olacak inşallah

Kızlar acil cevap bekliyorum tuvalete gittiğimde idrardan sonra fark ettim sümüğümsü böyle cidden yumurta akı kıvamında parça gördüm bu nişan mıdır rengi şeffaftı ama cidden bahsedilen türden jel gibi bir yapısı vardı. Nişan illa ki renklİ mi olmalkdır ?

X