2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım doğumun başlamasının hareketlerle olacağını düşünmüyorum squat hareketlerini deneyebilirsin suyunun artması için havuç suyu ve armut öneriliyor. Hem belki daha uzun süre yeter sen moralini yüksek tut. Bence salıya kadar güzel bir doğumun olacak inşallah

Kızlar acil cevap bekliyorum tuvalete gittiğimde idrardan sonra fark ettim sümüğümsü böyle cidden yumurta akı kıvamında parça gördüm bu nişan mıdır rengi şeffaftı ama cidden bahsedilen türden jel gibi bir yapısı vardı. Nişan illa ki renklİ mi olmalkdır ?

Kıvamı jöle gibi canım pembe turuncu beyaz kahverengi olabilir
Hadi gözün aydın dogurda arkandan geliyorum

Aynen kuzu şeffaftı ama böyle içinde belki bir parça beyazlık var gibiydi yani nasıl anlatılır bilmyşkrum da anladınız diye ümit ediyorum ama bildiğin böyle yapışkan gibi jel gibiydi B Belkibiumut

Seninle farklı sebeplerimiz canım. o yüzden surecimiz farklı ilerlemiş. Bana doğumdan sonra 6 ay dedi ama ben yanlış anladım sanırım çünkü 6 ay coooook uzun bir süre. Tekrardan konuşacağım bu durumu

Nişandır canım çünkü akıntıyı artık hepimiz biliyoruz hadi gözün aydın ağrın sancin olursa takip et ona göre doktora gidersin

Bu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.

Herkesin bir olmuyor en önmli belirti düzenli sancı ama senin bebişin de eli kulağında nişan geldiyse 1 haftaya kendide gelit

Canım dediğin tür alıntı aynı beyaz jel gibi olan o bende hep oluyor Hic nisan diye düşünmedim. Benim bildiğin pembemsi olması lazım ama yine arkadaşlarda yorumlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…