2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu arada kizlar merak eden olursa nişan ve su gelmesi adet ya da lohusa gibi namaza engel degil. Eger agriniz sanciniz dayanamayacak gibi degilse namazlar kiliniyor, Kur'an okunabiliyor.

Canım. Senin nisan nasıldi

Jel gibi yumurta akı gibi diyorlar öyle mi

Rengi nasıldı beyaz şeffaf pembe kırmızı

Canım protein s sebebiyle kullanıyorum birden fazla dr iğneye hep devam dedi (önceki kayıpları da baz alarak). Yine tahlillere göre karar verecek doktorum ama 10-15 gün kadar kullanabilirim sana kaç gün dedi? Olsun canım bugüne kadar 220 iğne falan oldum doğumdan sonra da gerektiği kadar kullanırım ne yapalım. Yeter ki sağlıkla evimize gelelim

Güzel haberlerle gel inşallah canım

Canım doğumun başlamasının hareketlerle olacağını düşünmüyorum squat hareketlerini deneyebilirsin suyunun artması için havuç suyu ve armut öneriliyor. Hem belki daha uzun süre yeter sen moralini yüksek tut. Bence salıya kadar güzel bir doğumun olacak inşallah

Kızlar acil cevap bekliyorum tuvalete gittiğimde idrardan sonra fark ettim sümüğümsü böyle cidden yumurta akı kıvamında parça gördüm bu nişan mıdır rengi şeffaftı ama cidden bahsedilen türden jel gibi bir yapısı vardı. Nişan illa ki renklİ mi olmalkdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…