Bu arada kizlar merak eden olursa nişan ve su gelmesi adet ya da lohusa gibi namaza engel degil. Eger agriniz sanciniz dayanamayacak gibi degilse namazlar kiliniyor, Kur'an okunabiliyor.
Canım protein s sebebiyle kullanıyorum birden fazla dr iğneye hep devam dedi (önceki kayıpları da baz alarak). Yine tahlillere göre karar verecek doktorum ama 10-15 gün kadar kullanabilirim sana kaç gün dedi? Olsun canım bugüne kadar 220 iğne falan oldum doğumdan sonra da gerektiği kadar kullanırım ne yapalım. Yeter ki sağlıkla evimize gelelimCanım gözün aydın öncelikle. Benim de kan pıhtılaşma sorunum var hamileligimin basında iğne kullandım ama faktör 5 heterozigot olması sebebiyle birden fazla doktorun önerisiyle iğneyi ilk haftalarda kestik. Doktorum bana doğumdan sonra tekrar iğne başlamamız gerektiğini söyledi emboli atmaması için. Ama bana dediği süre uzun geldi açıkçası. Sen doğumdan sonra ne kadar daha devam ediceksin ?
Aynen yumurta aki kivaminda yogun ama kirmiziydi benimki, sonra ardindan kahve kahve parcalar da geldi.Canım. Senin nisan nasıldi
Jel gibi yumurta akı gibi diyorlar öyle mi
Rengi nasıldı beyaz şeffaf pembe kırmızı
Güzel haberlerle gel inşallah canımTam tuvaletteydim nişan geldi kizlar. Bakalim ne olacak. Eşim simdi Cumada ciksin hemen doktora gidecegiz insaallah. Burada okuyordum nisani gelince bazen 10 gune kadar suruyor dogum diye. Bakalim benimki nasil olacak. Cuma saati hurmetine dua bekliyorum insaallah vaktinde saglikla sihhatle kucagimiza alalim bebegimizi.
Kızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Masaallah subhanallah. Rabbim hayirla buyutmenizi nasip etsin yavrunuzu. Arkanizdan duaci evlat eylesin. Guzel gunler gorun hep insaallah. Gozunuz aydin.Kızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallahKızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Ayyyy masallahhhhhhhhhh
Bebeğin iyi mi. Ağrin sancin yok değil. Mi
Allahim şükür
Darısı hepimize :)[/QUOT
Çok şükür iyiyiz ikimizde biraz agrım var canım
Bu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.
Benimde kesilmiştiBu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.
Gozun aydin saglikla buyut bebegni canmKızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Canım doğumun başlamasının hareketlerle olacağını düşünmüyorum squat hareketlerini deneyebilirsin suyunun artması için havuç suyu ve armut öneriliyor. Hem belki daha uzun süre yeter sen moralini yüksek tut. Bence salıya kadar güzel bir doğumun olacak inşallahSelam kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Moralim bozuk. Bebegimin suyu surekli azaliyor. Sali gününe kadar normal doğum olursa diye bekliyoruz. Olmazsa sali sezeryan karari verilebilir. Sali gunune kadar yetermis suyu. Acaba ben biseyler yaparak normal dogumu baslatabilir miyim. Gebelik boyunca pilatese gittim. Yürüyüş yaptim offf. Çok aklim karisik duanizi esirgemeyin olur mu?
Bu arada nisan geldikten sonra sancilarim agrilarim kesildi.
Oy yılın son bebeklerinden mi olduKızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür
Gozun aydin canim masallaah :)Kızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür