2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
A dogum icin ne olur ne olmaz erken cikman lazim o zaman. Insallah sancin trafik olmayan saate denk gelsin diye bir hayir dua benden sana o zaman :))

Benden degisik bi oneri gelsin o zaman. Ben de arkadas tavsiyesi uzerine sebamed bebek losyonu aldim onu kullanacagim. Bakalim insallah memnun kalirim ama bu bebek banyo malzemelerinin kokusuna bayiliyorum cikarip cikarip kokluyorum :)

Benim sabirsizligimdan 35 te tahmini bir sezaryen tarihi aldim. 37 haftadayken de tamnolarak hastane randevusunu olusturdu doktorum.
Sağol canım :dua: aslında hayalim sancımı evde çekip hastaneye öyle gitmek ama göze alamam yoldan dolayı sanırım..

Bizim dün son kontrolümüz vardı benim minnak bit kızçem olacak hayırlısıyla oğlum gibi besleyemedim kızımı nedense bilmiyoruz bunada çok şükür sağlıklı dışarda kilo aldırırım Allah ın izniyle son hazırlıklar tamamlanıyor artık son 5 gün heyecan başladı

Bu arada kişisel temiliğimi de yaptırdım çok şükür dün kuaföre gittim onun yüküde kalktı üstümden evin eksikleri tamamlandı birtek hastaneye ikramlıklar kaldı lokum çikolata şekerleme alacam sonra 3 ocağı bekleyecez heyecan dorukta

Hadi hayırlısı az kaldı artık :)

Bu arada kişisel temiliğimi de yaptırdım çok şükür dün kuaföre gittim onun yüküde kalktı üstümden evin eksikleri tamamlandı birtek hastaneye ikramlıklar kaldı lokum çikolata şekerleme alacam sonra 3 ocağı bekleyecez heyecan dorukta
Sağlıkla kızını da kucağına alırsın inşallah darısı bize :dua::KK200:

Doktor kontrolumuz vardi bugun. Bebekle alakali her sey yolundaymis, basini iyiiice yerlestirmis artik, bu son birkac gundur cektigim kasilmalar, kasigimda hissettigim agrilar hep bebegin kafasini yerlestirmesinin sebebiyleymis. Cati muayenesi oldum ilk defa, ama hiiiic de korkulacak bir sey degilmis, sadece soguk kremi hissettim o kadar. Sizler de korkmayin nolur kizlar. Yarim santim acilmam varmis, daha gelmesini bekleyecegiz gibi duruyor, her sey yolunda, bebek halinden memnun dedi doktor. Haftaya persembe tekrar cagirdi, yani 4 ocak'in sabahi. O zamana kadar su gelmesi ya da cok sancili bir durum olmazsa tabi. Son gunum de zaten 5 ocak. O yuzden belki de haftaya gidecegim zaman dogum da olur belli mi olur... Eger 5 ocak'a kadar olmazsa en fazla 12 ocak'a kadar bekleriz dedi. Eskiden 40'in ustune 2 hafta kadar bekleniyordu ama ölümler cok oluyordu onu artik riske atmiyoruz dedi. Peki 1 hafta bekledik ama yine de gelmedi ne yapacagiz suni sanciyla mi dogum olacak dedim. Hayir, suni sanciya kadar bir suru asama var, lavman, serum, ilac, vesaire onlari teker teker uygulariz eger hicbiri cevap vermezse o zaman en son suni sanci veririz dogumu baslatiriz dedi. Doktorumu seviyorum. Cok rahatlatan ve hep olumlu yaklasan biri, oyle guzel bilgilendirmeler yapiyor ki zihnimdeki korkularimi, endiselerimi ortadan kaldiriyor. Bakalim her seyin hayirlisi, bebegimizi bekliyoruz.
Gunlerimiz aynı çok sevindim senin adına. Anlattığım kadarıyla son günlerde bende de yaşadığın belirtiler var pazartesi kontrol inşallah bender biraz açılma vs vardır artık :KK49: doktorun çok güzel olumlu konuşmuş 41 e kadar beklemesi bence şahane hayırlısı olsun benimki de 42 ye kadar problem olmassa bekleriz dedi :KK76:

X