2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar kontrolüm vardı bugün. Bebek haftasıyla uyumlu çok şükür. Pıhtılaşma sorunumun olması, 5.aya kadar sebepsiz kanamalarımın olması ve daha önce erken de olsa yaşadığım bebek kayıpları ve son haftalarda gerçekleşebilecek ani bebek kaybı sebebiyle sezaryen doğuma karar verdik. Şekli henüz belli değil. Yine pıhtı ihtimalinden dolayı genel olma ihtimali var, epidural olursa en azından görebilmiş olacağım için çok sevineceğim. Ama buna anestezi karar verecek, kanın uzama değerine bakarak dedi doktorum. Onun dışında Doğumdan bir gece önce iğneyi bırakıp doğum sonrası hemen başlayarak bir süre daha kullanacağım emboli riskinden dolayı. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Tam tarih belli değil ama 18/01/18 olabilir yine kesin tarih son hafta anestezi ile görüştükten sonra belli olacak. 3.seviyede plesenta yaşlanması var ama normal dedi. Suyu iyi. Bebek aktif. Şükürler olsun yeni yılı getirdik dedi doktorum ve beni öyle içten sarılarak uğurladı ki bugün gözlerim doldu.
Sağlıkla alalım kucağımıza ben iyice duygusal biri oldum.

Kızlar kontrolüm vardı bugün. Bebek haftasıyla uyumlu çok şükür. Pıhtılaşma sorunumun olması, 5.aya kadar sebepsiz kanamalarımın olması ve daha önce erken de olsa yaşadığım bebek kayıpları ve son haftalarda gerçekleşebilecek ani bebek kaybı sebebiyle sezaryen doğuma karar verdik. Şekli henüz belli değil. Yine pıhtı ihtimalinden dolayı genel olma ihtimali var, epidural olursa en azından görebilmiş olacağım için çok sevineceğim. Ama buna anestezi karar verecek, kanın uzama değerine bakarak dedi doktorum. Onun dışında Doğumdan bir gece önce iğneyi bırakıp doğum sonrası hemen başlayarak bir süre daha kullanacağım emboli riskinden dolayı. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Tam tarih belli değil ama 18/01/18 olabilir yine kesin tarih son hafta anestezi ile görüştükten sonra belli olacak. 3.seviyede plesenta yaşlanması var ama normal dedi. Suyu iyi. Bebek aktif. Şükürler olsun yeni yılı getirdik dedi doktorum ve beni öyle içten sarılarak uğurladı ki bugün gözlerim doldu.
Sağlıkla alalım kucağımıza ben iyice duygusal biri oldum.
Canım gözün aydın öncelikle. Benim de kan pıhtılaşma sorunum var hamileligimin basında iğne kullandım ama faktör 5 heterozigot olması sebebiyle birden fazla doktorun önerisiyle iğneyi ilk haftalarda kestik. Doktorum bana doğumdan sonra tekrar iğne başlamamız gerektiğini söyledi emboli atmaması için. Ama bana dediği süre uzun geldi açıkçası. Sen doğumdan sonra ne kadar daha devam ediceksin ?

Evet canım az kaldı hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımızda görelim inşallah

Evet canım karın çevresi geride
Bir şey olmaz canım sen emzirdikce gelişir inşallah benim oglanda karın çevresi 1 ay geride doğdu hiç bir sorunumuz yoktu zayıflık dışında

Bence de kendi doktorunu ara canım bu arada da ılık bir duş al istersen sana da iyi gelir. Şimdi nasılsın

Muhtemelen yalancı doğum sancısı olabilir gerçek olsa idi hiç geçmez artarak devam ederdi ama belli de olmaz herkesin farklı oluyor hayırlısı olsun canım arttı mı şuan ne durumdasın?

Agrilar 5-6 sn kadar surdugu icin dayanilmayacak gibi degil, o yuzden evde rahatim. Bir ara yine 20 dk da birlere cikmisti simdi yine 10 dk ya indi.

Tam tuvaletteydim nişan geldi kizlar. Bakalim ne olacak. Eşim simdi Cumada ciksin hemen doktora gidecegiz insaallah. Burada okuyordum nisani gelince bazen 10 gune kadar suruyor dogum diye. Bakalim benimki nasil olacak. Cuma saati hurmetine dua bekliyorum insaallah vaktinde saglikla sihhatle kucagimiza alalim bebegimizi.

Selam kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Moralim bozuk. Bebegimin suyu surekli azaliyor. Sali gününe kadar normal doğum olursa diye bekliyoruz. Olmazsa sali sezeryan karari verilebilir. Sali gunune kadar yetermis suyu. Acaba ben biseyler yaparak normal dogumu baslatabilir miyim. Gebelik boyunca pilatese gittim. Yürüyüş yaptim offf. Çok aklim karisik duanizi esirgemeyin olur mu?

Tam tuvaletteydim nişan geldi kizlar. Bakalim ne olacak. Eşim simdi Cumada ciksin hemen doktora gidecegiz insaallah. Burada okuyordum nisani gelince bazen 10 gune kadar suruyor dogum diye. Bakalim benimki nasil olacak. Cuma saati hurmetine dua bekliyorum insaallah vaktinde saglikla sihhatle kucagimiza alalim bebegimizi.

Sağlıkla sıhhatle gelsin canim bebegin. Hepimiznki insallah

Ben varım canım ilkinde 10 gün bekledim 11. Gün doğdu
İkincisi 12 gün oldu hala sancı dışında bir şey yok

Selam kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Moralim bozuk. Bebegimin suyu surekli azaliyor. Sali gününe kadar normal doğum olursa diye bekliyoruz. Olmazsa sali sezeryan karari verilebilir. Sali gunune kadar yetermis suyu. Acaba ben biseyler yaparak normal dogumu baslatabilir miyim. Gebelik boyunca pilatese gittim. Yürüyüş yaptim offf. Çok aklim karisik duanizi esirgemeyin olur mu?
Canım günü saati belli ne yaparsan boş diye inanıyorum ama hurma ye yürüyüş yap kendini yor biraz belki faydası olur sağlıkla al kucağına inşallah ❤️

Canım ara ara yaz ya kaç gün olduğunu :)

" bizim.bi arkadasin nişanı geldi 12 gün oldu hala dogurmadi" diye anlatacağım da :)
Ebeye göre yarın doğurmam lazım çünkü geçen hafta 10 gün doğmaz ama 15 gün içinde kesin gelir demişti bakalım artık yarın sınava gidicem pazartesi doğarsa çok memnun olurum :KK70:

X