Çok ağrı hissettim yeri midenin oralar ama midem ağrımıyordu. Sanırım bebeğin duruşu ile ilgiliydi. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Csnım yalancı sancı Kaşıklara vuruyor 29. Haftadan beri yaşadığım icin biliyorum mideye vurmaz Doğum sancısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ağrı hissettim yeri midenin oralar ama midem ağrımıyordu. Sanırım bebeğin duruşu ile ilgiliydi. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Csnım yalancı sancı Kaşıklara vuruyor 29. Haftadan beri yaşadığım icin biliyorum mideye vurmaz Doğum sancısı
Aynen canım rica ederim ne demek bir doğursaydık hayırlısı ile rahat bir Nefes alsaydıkİnşallah canım, hayırlısıyla doğumu atlatsaydık sağlıkla, başka bişey istemiyorum şu an, pozitif olmaya çalışıyorum, çok teşekkürler
Son haftalar olunca insan tedirgin oluyor canım biraz, birden doğum olsa tedavi olmadan sıkıntı olur mu diye, ağrısı sıkıntısı da cabası zaten, aynen sürekli tekrarlayıp durması çok sıkıcı ama hayırlısı dicez artık, çok teşekkürler
Canım hayırlısı olsun insallah hakkında normal doğumu sen istiyorsun sanırım 3800 gayet iyi bir kilo canım yani normalin üstünde gibi sankiİyi geceler kızlar. Bugün hastanede kontrolüm vardı. Bebeğim şuanda 3800 kilo. Bana göre fazla geldi ama doktor normal dedi.
Buarada hergün insülin iğnesi vurulduğum için 3 Ocağa kadar bebeğim gelmezse 3 Ocakta hastaneye yatışım yapılcak ve suni sancı verilcek. Doktorum suni sancıdan sonra bebeğin gelmesi 1 günde sürebilir 1 hafta da dedi. Yani nekadar hastanede kalırım Allah bilir. Herşeyin hayırlısı. Bayada heyecan ve stres yaptım.
Canım hayırlısı olsun insallah hakkında normal doğumu sen istiyorsun sanırım 3800 gayet iyi bir kilo canım yani normalin üstünde gibi sanki
Eve sünnetçi çağır o yapsın eski usul canım
Bizim dr genel yaptırmayın dedi lokal daha iyiymiş lokal yaptık bir hafta sürmedi iyileşmesi
Canım hayırlı olsun bnmde en son 4 üne kadar beklerim dedi dr um. Banada 4 üne kadar olmazsa suni sancı dedi. Ama suni sancı ile açılmazsa ya da vs gibi hiç bir sey konusmadık.İyi geceler kızlar. Bugün hastanede kontrolüm vardı. Bebeğim şuanda 3800 kilo. Bana göre fazla geldi ama doktor normal dedi.
Buarada hergün insülin iğnesi vurulduğum için 3 Ocağa kadar bebeğim gelmezse 3 Ocakta hastaneye yatışım yapılcak ve suni sancı verilcek. Doktorum suni sancıdan sonra bebeğin gelmesi 1 günde sürebilir 1 hafta da dedi. Yani nekadar hastanede kalırım Allah bilir. Herşeyin hayırlısı. Bayada heyecan ve stres yaptım.
Puseti eğimli dümdüz yatmıyo ilk aylarda uygun olmaz sanıyorumPusetine yada ana kucağına canım bir süre zaten dönemedikleri icin sıkıntı Yok ben Babynest de yaptırdım onlarla idare eder bir süre
Adı ne oluyor bunun hoşuma gittiBen de sormuştum ama kimse cevap vermedi:) Ben sana cevap vereyim. Arkadaşım bana bundan verecek. Dönene kadar kullanılabiliyor.
Canim bu gobek mevzuuna hic inanma ben kiximi sezeryanla dogurdum 1 yil sonra 36 bedendim sifir gobek kimse benim cocugum olduguna inanmiyordu sonra yedim yedim kilo aldim ama totodan hic gobegim ne de karnim olmadi tamamen vucut yapisi
Ben bi gecmis msjlarina bakim canim . Gorsel olarak tam aklimda kalmadi ama hatirliyorum oyle bisey
E abladan kalinca zaten biseyler hazir oldugu icin insan daha da heveslenir onlar gozunun onunde oldukca. Ben de iste kendimi zorlamadan bakim en basitinden ne yapabilirsem artik kalan kisitli zamanda.
Arkadaslarin ne dusuncelilermis ne hos surpriz olmustur. Ben bugun yine bi arkadasima sinir oldum. Ya ben bu bakis acimla baktikca gercekten etrafimda arkadasim kalmayacak galiba. Normalde 3 gunde bir arayip cocugun okulda soyle oldu benim isyerinde boyle oldu diye herseyi en ince detayiyla anlatan arkadasima 3 hafta once ya su aralar son gunlerim diye fazla sikintiliyim daha sik goruselim dedim telde.
3 haftadir aramadi :)
Bugun aramis dogurmadin di mi dedi yok dedim son gunler halsiz geciyo vs ki sesim de cok halsiz geliyodu zaten. Benim hakkimda boyle bir konusma gecti ve cocugunun okulunda ki yilbasi hazirliklarindan girip diger sinifta yapilan hazirliklardan cikti noel agaclari cocuk kiyafetleri vs vs, velilerden ve cocuklarindan bahsetti.
Dinledim dinledim dinledim aaa baktim cidden susmuyo saka gibi hahah
Kusurabakma simdi basim agriyo sonra konusuruz deyip kapadim (zaten sesimin halinden belliydi hani bisey dinleyemeyecegim aslinda)
Yok bu sekil arkadaslik istemiyorum ben ya kac senelik olursa olsun, insanlarin sikinti bile olmayan seylerinin detaylarindan banane inan ben kendi sorunlarimdan kendimden bile sikiliyorum zaman zaman. Insanlarda ki bu bencillik beni soke ediyor hamilelikte de yemin ederim zirve yapti bakip bakip sasiriyorum
Tamam canim cok tesekkur ederim. Hos ablam kapi susunu almis cok ta sirin bisey hosuma gitti.
Balonlari nasil kullanacaksin obekleyip ipe baglama seklinde mi canim.
Bi de artik internetten siparis veremem topu topu 6 gunum kaldi cunku ama bu buyuk fiyonklardan nerede bulabilirim
Canım biz seninle ayniyiz sayılır. Daha vakit var 40. haftaya 11 gün var 41 beklerse doktor bir 7 gün daha var yani daha günün çok var seninde benimde :)İnsallah kalmaz ya cunku gun yaklastikca sezeryana dogru kayiyorum :) cok kilo aldim zaten spora gitmeyi dusunuyorum doğumdan sonra becerebilirsem ama o yuregide goremiyorum kendimde :))
yok canım benim aldığım pusette eğimli bende senin gibi düşündüm kullanmayacaktım ama geçen dr. giderken koydum cok rahat etti bebeğim hiç rahatsız olmadı. Zaten genel anlamda bebeğimin bacakları hep kıvrık duruyor sanırım bu yüzden rahatsız olmadı.Puseti eğimli dümdüz yatmıyo ilk aylarda uygun olmaz sanıyorum
cnm reflu yatağı aldım heryer taşınabilir salonda onda uyutabilirim kolayca birde sallanır beşiği var o da salonda ama en pratik o yatak bence :)Salonda bebeği nereye koyacağız koltuktan düşebilir nerde duracak bu tatlı minişler kafamda deli sorular
Canım aslında hiçbirşeyi takmadım sadece doktorum geçen hafta yoktu ve yerine başka doktor bakmıştı doğum tarihi için normal şartlar için 6 ocak falan demişti, kendi doktorum geldi 24-25-26 uzar 40 haftayı doldurmaya bakalım dedi. Çok şükür bir sıkıntımız yok yoksa :)Canım sen neyi kafana taktın tam anlamadım Doğum herşey yolundaysa 40.haftanın içinde oluyor 6 ocak erken olurdu beklemen daha iyi değil mi
Bebisin nasıl canım yumuk yumuk gözlerini acamıyordur daha koynuna aldığında neler hissediyorsunyok canım benim aldığım pusette eğimli bende senin gibi düşündüm kullanmayacaktım ama geçen dr. giderken koydum cok rahat etti bebeğim hiç rahatsız olmadı. Zaten genel anlamda bebeğimin bacakları hep kıvrık duruyor sanırım bu yüzden rahatsız olmadı.
Kızlar sezeryanda 2 gün mu hastanede kalınıyor
Ona göre doğum çantamıza eklemeler yapmam gerekecek galiba
Hindistan cevizi yağı düşünüyorum ben.. şimdi de göbeğime kullanıyorum..memnunumKizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Hastanede ki kapı süsünüzle evdeki kapı süsünüz aynı mı kızlar ben evdekini götüreyim diyorum ama içime sinmiyor gittiğim hastane çok temiz görünüyor yinede hijyen açısından nasıl olur bilemedim yıkanabilir de değil 2.yi alsam sonra ne yapıcam siz nasıl yapıcaksınız