- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
Ben de vucudumun yarisi odem gibi hissediyorum zaten kocayak yeti gibi oldum eller ayaklar yuz her taragim acaip sisti ve eklemlerde agri yapiyor.Çekildik canım şiş yüzümle
Amiiiin hepimizin sağlıklı zeki ve uslu çocukları olsun inşallah
Ayy valla canımHakkındır :)
Neden sezeryan a döndüAyy valla canım
O çatı ağrısı ile var ya sırf doğumum kolay olsun diye yürüyüşe çıkıyordum
Ama bitti artık eziyete son :)
Bugün çikolata yiyorum
Eşime ohh yiyeceğim işte canıma desin diyorum :)
Yok canim onun ne gibi bir zarari olabilir ki. Telin yaydigi manyetizmadan bahsediyorsan evde ki tum kablosuzlari cikarman lazim ki hadi cikardin diyelim kimbilir evimize yakin kac baz istasyonu vardirCanlar ban bazen hassas bölgeyi temizlerken net görebilmek için telefon ışığı tutuyorum bu durum ışık zararlımı bir kaç kezdir deniyorum
Artık o zararlı bu zararlı kafayı yiycek insan herşeyi sorgular olduk.
2 gece kaliniyor 3. gun taburcu oluyorsun canimKızlar sezeryanda 2 gün mu hastanede kalınıyor
Ona göre doğum çantamıza eklemeler yapmam gerekecek galiba
Canım bugün çatı muyanesi oldumNeden sezeryan a döndü
Bebek ters yada çatı darlığı gibi bişey mi var
Geçmiş olsun canım gidip gelince haberdar et bizi. Bebeklerimiz en büyük motive kaynağımız
Hayırlısı olsun canımCanım bugün çatı muyanesi oldum
2 ebe baktı ikisi de çatın çok dar dediler malesef
Csnım proteinin biraz fazla çıkmış yüzünde ellerinde ayakların da şişlik falan varmıCanım hastaneden geldim şimdi, idrar tahlili tekrarlandı, kültüre de bakılacak, şimdilik başka bişey yapmadılar ama dünkü tahlilde protein/kreatinin değeri 274 çıkmış, normali 0-107 arası, 300ü geçmemesi lazımmış. Böbrek fonksiyonlarıyla ilgili sanırım, dua edin bir sorun çıkarmasın bana. Sancım çok olursa hemen acile gidicem, eve geri geldim şimdilik...
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah çok korkuyordun kurtuldun bak darısı bizim başımıza olsunSlm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...
suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.
Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
Csnım yalancı sancı Kaşıklara vuruyor 29. Haftadan beri yaşadığım icin biliyorum mideye vurmaz Doğum sancısıMerhaba arkadaşlar. Bugün öğle vakti midemin bulunduğu bölgede bir anda ağrı oldu. Yattım biraz geçti sonra yine başladı. Bende duşa girdim ve geçti. Yalancı sancı dedikleri bu mu? Kasıklarımda ağrı hissetmedim ama belimde ağrımadı sadece göğüs ve göbek arasında kalan yerde vardı ağrı.
Csnım proteinin biraz fazla çıkmış yüzünde ellerinde ayakların da şişlik falan varmı
Canım sen neyi kafana taktın tam anlamadım Doğum herşey yolundaysa 40.haftanın içinde oluyor 6 ocak erken olurdu beklemen daha iyi değil miGünaydın melek anneler :)
Dün kontrolüm vardı ocak 6 derken 24-25-26 ya kadar uzayabilir dedi doktorum suyu gayet iyi gözüküyor kilosu gelişimide iyi istesek şu anda da alırız sorun yok ama bebeğin sarılık olur ne gerek var sonuna kadar bekleyeceğiz dedi. Ben gebeliğimden önce 32 beden giyiniyordum doktorum da ölçülerine göre seni normal doğuma almak zor olacak kemik yapın dar ama pelvis kemiğinin 3 farklı açıdan oranı var viraz daha vakit geçsin hepsini kontrol edip öyle karar veririz , yok çok ısrarcı olursan ben yine seni normal doğurturum ama 4-5 cm açılman olduktan sonra ben yapamam dersende bu sefer ben seni kesmem ama morfinle ama çeke çeke doğurturum seni dedi :) yine de kesip biçme yanlısı olmadığımı tekrar ediyorum diye de ekledi. Suni sancı taraftarı da olmadığı için 40 gerekirse 41 e kadar kendi sancımı bekleyeceğimizi söyledi. Bende koyun gibi kendimi yine bekleme moduna aldım.. Kilom sabitlendi kaldı 49 a sanki, ama bebeğin kilosu yerinde gözüküyor. Eve geldiğimde neden tarih atıyor deyip kafama taktım, annemle ananem sağolsunlar içimi ferahlattı.. Ne fark eder bebek 36 da olsa 37 de olsa 40 da olsa sancın geldiğinde aman doğuramaxsın demeyecek kimse önemli olan normal bir şekilde olması riskli haftaları geçtin bu saatten sonrası Allahın takdiri deyip içimi yumuşattılar.. :) benım gibi böyle bekleyem arkadaşlara belki bu mantelite yardımcı olur
Canım iyi yaptın gitmekle en azından sonuca göre hareket edilir. Dualarımız seninle sorun çıkmayacak inşallah. Güzelce uyumaya çalış, düşünme olumsuz bişey yok çok şükürCanım hastaneden geldim şimdi, idrar tahlili tekrarlandı, kültüre de bakılacak, şimdilik başka bişey yapmadılar ama dünkü tahlilde protein/kreatinin değeri 274 çıkmış, normali 0-107 arası, 300ü geçmemesi lazımmış. Böbrek fonksiyonlarıyla ilgili sanırım, dua edin bir sorun çıkarmasın bana. Sancım çok olursa hemen acile gidicem, eve geri geldim şimdilik...
Olabilir canım Eger şişliğin yoksa korkma geçer insallah merak etme icin rahat olsun bu enfeksiyon geçmeyecek demek ki bizde kronik ben artık öyle olduğunu düşünüyorumYok canım hamilelik boyunca en ufak ödemim olmadı, tansiyonum hep düşük, anlamadım ben de. Aslında protein değerim 4 ama kreatinin çok fazla düştüğü için oranlaması çok yüksek çıktı sanırım.
Pusetine yada ana kucağına canım bir süre zaten dönemedikleri icin sıkıntı Yok ben Babynest de yaptırdım onlarla idare eder bir süreSalonda bebeği nereye koyacağız koltuktan düşebilir nerde duracak bu tatlı minişler kafamda deli sorular
Ben de sormuştum ama kimse cevap vermedi:) Ben sana cevap vereyim. Arkadaşım bana bundan verecek. Dönene kadar kullanılabiliyor.Salonda bebeği nereye koyacağız koltuktan düşebilir nerde duracak bu tatlı minişler kafamda deli sorular
Canım iyi yaptın gitmekle en azından sonuca göre hareket edilir. Dualarımız seninle sorun çıkmayacak inşallah. Güzelce uyumaya çalış, düşünme olumsuz bişey yok çok şükür
Olabilir canım Eger şişliğin yoksa korkma geçer insallah merak etme icin rahat olsun bu enfeksiyon geçmeyecek demek ki bizde kronik ben artık öyle olduğunu düşünüyorum