Canım son ayda ağır yük taşımak olmaz aman dikkat lütfen. Ben aldığım ürünlerin max 2.5 kiloyu geçmemesine dikkat ediyorum.kizlar karnim cikacak gibi asagiya markete gittim yukum agir oldu canım cikti kasiklarim agriyor yatiyorum yemek iside var dinleneyim birazcik otura kalka yaparim birseyler
Sağol canım amin insallah kış hamileliğinin de sıkıntısı bu sanırım öksürüğüm yeni geçmişti şimdi birde bu denerim canım dediğin şeyi de belki iyi gelirzcaba burun deliklerinin oraya viksmi sürsen
geçmiş olsun rabbim senide bebeğini de korusun
bi bebegimizi kucagimiza alsaydik sağlıkla
Canım mavi bir tül alıp lastikle gerdirin mis gibi fırfırlı puset örtüsü olsun :)Kizlar benim hevesim yoktu hastane odasi suslemesine biliyosunuz.
Ablam ve esim bombos olsun istememisler, gonulleri olsun madem dedim. Ablam bir kapi susu almis cok ta tatli bisey.
Odada ki ikram icin kullanilacak fiskos masasina kenarlari firfirli bir fiskos masasi ortusu serecegim.
Bebegin yatacagi besige susleme nasil yapilir duz tul kurdeleyle baglansa olur mu ya da nasil alternatifler olabilir bana genel oda suslemesiyle ilgili fikir verebilir misiniz en basit olabileceklerden?
ne kadara mal oldu acaba içinde kaç adet var ben de hacı şeriften mı alsam diyorum bilemedimKızlar bizim de çikolatamız geldi, ben çikolata atölyesinden sipariş verdim Lila rengi istediğim için başka bir yerden bulamadım. Çok beğendim, çikolatası da lezzetli, uzun süre dayanır dediler çift paket yapılmış, kolonya şişesini hediye gönderdiler . Yeşeren kalemi de by. nazlıyılmaza yaptırdık. Benim içime sindi, sizce nasıl?
Bizim çikolatalarda geldi hacı şeriften beğendiniz mı bende kendın yap çıkolatadan spariş etsem mi dıyorum ama emın olamadım
Ayyyy bana da tarih Verse de bende rahatlasam gözün aydın canım sağ Salim alırsın insallah kucağına bebeğiniSelam kızlar,doğum tarihimiz belli oldu allahın izniyle saglicakla08.01.2018 de spinal ile sezeryan yapacağım,oğlum 3.040 gr 51 cm olmuş
38+5 günlük olmuş oluyor bu arada çok heycanliyim
Ayyyy bana da tarih Verse de bende rahatlasam gözün aydın canım sağ Salim alırsın insallah kucağına bebeğini
Hadi bakalım sağlıkla gelsin yavrucak :)Selam kızlar,doğum tarihimiz belli oldu allahın izniyle saglicakla08.01.2018 de spinal ile sezeryan yapacağım,oğlum 3.040 gr 51 cm olmuş
Sen çok yaşa emi kuzum benim. Bak sevmeye düşünceye mesafeler engel değil ne olmuş sanki hıııhLambayla halı benden olsun diyecem de sen nerde ben neredeneyse düşünmem yeterli teyzesiyim sonuçta
Tarihin çok tatlı valla 8.1.18 olacak hayırlı olsun şimdiden sağlıkl sıhhatle inşallah :)U
Tesekkurler cnm ay ben dedim hocam randevu almicammi ameliyat için fln diye ondan sonra hatirladi verdiameliyathane için randevu aldım sana da verir aslinda 37 haftadasin snde sezeryanmi kesin
ne kadara mal oldu acaba içinde kaç adet var ben de hacı şeriften mı alsam diyorum bilemedim
Ya canimsin cok tesekkurler.......allah gucunu verdi gercekten..... bugun itibari ile 8 ocağa kadar bitirdim islerimi biraz dinlenme firsatim olacakBu konuda ciddi anlamda dua ediyorum sana badekuti ye güç ver Allahım diye çünkü ben evde bile zorlanıyorum. Allah sabrını ve gücünü versin inşallah
Bir de etrafina kurdele ceviririm hatta.Canım mavi bir tül alıp lastikle gerdirin mis gibi fırfırlı puset örtüsü olsun :)
Canım bebiş iÇin hastaneye bebeğin yatacağı yatak için böyle süs yaptık biraz önce bittiKizlar benim hevesim yoktu hastane odasi suslemesine biliyosunuz.
Ablam ve esim bombos olsun istememisler, gonulleri olsun madem dedim. Ablam bir kapi susu almis cok ta tatli bisey.
Odada ki ikram icin kullanilacak fiskos masasina kenarlari firfirli bir fiskos masasi ortusu serecegim.
Bebegin yatacagi besige susleme nasil yapilir duz tul kurdeleyle baglansa olur mu ya da nasil alternatifler olabilir bana genel oda suslemesiyle ilgili fikir verebilir misiniz en basit olabileceklerden?
Benim istediğim tarih :)Selam kızlar,doğum tarihimiz belli oldu allahın izniyle saglicakla08.01.2018 de spinal ile sezeryan yapacağım,oğlum 3.040 gr 51 cm olmuş
Canim bu gobek mevzuuna hic inanma ben kiximi sezeryanla dogurdum 1 yil sonra 36 bedendim sifir gobek kimse benim cocugum olduguna inanmiyordu sonra yedim yedim kilo aldim ama totodan hic gobegim ne de karnim olmadi tamamen vucut yapisiCanim insanlar keyfinden sezeryan yaptiriyo - ki bunlardan biride ben olabilirim zaman yaklastikca :)) - hic canini skma iki doğum seklide hak yani Rabbim kime neyi nasip ederse birinde acıyı onceden cekiyosun birinde sonradan ikisinde de Allah saglikla versin yeterki bebegini kucagina aliyosun ikisinde de anne oluyosun bizim toplumda bi dusunce sekli bu sezeryanla doğum yaptında ay sen simdi anami oldun gibisinden cahilce bi saka sekli :)) hiiic canini sikma uzulme ne guzelki imkanlarimiz var artik bunlari onceden tespit edebiliyoruz bebeklerimiz için en iyisi neyse onu secebiliyoruz benim sahsen sezeryan icin tek uzulcegim sey gobek kaliyo diyolar o :)))
Ellerine saglik canimCanım bebiş iÇin hastaneye bebeğin yatacağı yatak için böyle süs yaptık biraz önce bitti
Eki Görüntüle 2085376
Bir de etrafina kurdele ceviririm hatta.
Peki ikram masasi icin ne dusundun canim
Islerine halletmene sevindim canim o zaman artik dinlenme zamani.Canim bu gobek mevzuuna hic inanma ben kiximi sezeryanla dogurdum 1 yil sonra 36 bedendim sifir gobek kimse benim cocugum olduguna inanmiyordu sonra yedim yedim kilo aldim ama totodan hic gobegim ne de karnim olmadi tamamen vucut yapisi