2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
U

Tesekkurler cnm ay ben dedim hocam randevu almicammi ameliyat için fln diye ondan sonra hatirladi verdi ameliyathane için randevu aldım sana da verir aslinda 37 haftadasin snde sezeryanmi kesin
Tarihin çok tatlı valla 8.1.18 olacak hayırlı olsun şimdiden sağlıkl sıhhatle inşallah :)
Altına da hala bebişlerin tarihi olmayan anneler adına ekleyeyim 'bizde isteriz doktor bey&hanım bizede tarih veriiinnnnnnnnnn anayız biz anaa' şaka espri bir yana bir nebxe de olsa ferahlama gelmiştir herhalde

Son düzenleme:
ne kadara mal oldu acaba içinde kaç adet var ben de hacı şeriften mı alsam diyorum bilemedim

Ben 19 gr olan kalın çikolatalardan aldım. 50li kutu 100 tlydi, 25 tane daha ek istedim, toplam 143 tl tuttu. Yanında küçük bir de kolonya şişesi hediyeydi. Ama 100 adet kutulu 7 gr madlen de 100 tl. Yine kolonya şişesi hediyeli.

Bu konuda ciddi anlamda dua ediyorum sana badekuti ye güç ver Allahım diye çünkü ben evde bile zorlanıyorum. Allah sabrını ve gücünü versin inşallah
Ya canimsin cok tesekkurler.......allah gucunu verdi gercekten..... bugun itibari ile 8 ocağa kadar bitirdim islerimi biraz dinlenme firsatim olacak

Canım bebiş iÇin hastaneye bebeğin yatacağı yatak için böyle süs yaptık biraz önce bitti

Selam kızlar,doğum tarihimiz belli oldu allahın izniyle saglicakla 08.01.2018 de spinal ile sezeryan yapacağım,oğlum 3.040 gr 51 cm olmuş
38+5 günlük olmuş oluyor bu arada çok heycanliyim
Benim istediğim tarih :)
Hayırlısı olsun canım

Canim bu gobek mevzuuna hic inanma ben kiximi sezeryanla dogurdum 1 yil sonra 36 bedendim sifir gobek kimse benim cocugum olduguna inanmiyordu sonra yedim yedim kilo aldim ama totodan hic gobegim ne de karnim olmadi tamamen vucut yapisi

Bir de etrafina kurdele ceviririm hatta.
Peki ikram masasi icin ne dusundun canim

Canım ikram kısmını pek düşünmedim aslında :) şerbetlik ablamdan geldi içine vişne kompostosu yapacak annem. Zaten yine ablamdan kalma süslenmiş kadehlerimiz var, bunların üst tarafı yıkanabiliyor.
Bir de ben eti puf alıp mor ve pembe tüllere sarmayı düşünüyorum onu da bir kenara güzelce dizerler. Çikolata olacak zaten :) yetmez mi ki :)

Canim bu gobek mevzuuna hic inanma ben kiximi sezeryanla dogurdum 1 yil sonra 36 bedendim sifir gobek kimse benim cocugum olduguna inanmiyordu sonra yedim yedim kilo aldim ama totodan hic gobegim ne de karnim olmadi tamamen vucut yapisi
Islerine halletmene sevindim canim o zaman artik dinlenme zamani.
Bu gobek olayi da hurafeler arasinda. Sende de oldugu gibi sezaryen olup gobegi dumduz olan cok insan gordum.

Ha yok canim masa suslemesi icin sordum ne sekilde yaptin diye.
Yoksa benim masada ikramlik olarak sadece cikolata, kolonya, bikac icecek cesidi ve karton bardak olacak yoksa.
Bence seninkisi fazla bile.
Inan bunu da esim ve ablam heveslendi diye yapiyor olucaz

Canim ben tulleri kese kese kiz cocuklarina yapilan tutu gibi bisey yaptim cok kolay oldu atmistim fotosunu

Canım son ayda ağır yük taşımak olmaz aman dikkat lütfen. Ben aldığım ürünlerin max 2.5 kiloyu geçmemesine dikkat ediyorum.
ah canım benim ayakta dolanamiyorum allahtan bebegim hareket etti agrim var kasiklarimda esim duysa bana çok kizar fise baktim da 10 kilo tasimisim bol bol dinleneyim yarinda kontrole gidiyorum

Eskiden olsa farklı düşünürdüm bende. Ama şimdi yapabildiğim kadarını yapayım istiyorum zaten çoğu şey sağolsun ablamdan hazır. Puset tülü, ferforje ağaç, kocaman bir fiyonk, süslü kadehler vs. Tabii onun bebeği de kız olduğu için renkler mor ve pembe :)
Mesela ben babyshower olayına tamamen karşıyım ama dün arkadaşlarım sürpriz düzenlemişler bana nasıl sevindim anlatamam :) yani yap kuzum kimsenin içinde kalmasın hoş bir anısı olsun bebeğinin

Ellerine saglik canim
Foto da gondermissin ne iyi etmissin bu da fikir olsun bana
Ne demek canım hemen çektim senin için attım kapı süsümüz hazır benim ayak ucu için Fiyonk sipariş etmiştim o da bu
Balonlar aldım birde çikolata lokum şekerleme ikram edecem kapı süsünü de eve çıkınca çekerim

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-27-19-36-18.png
    167,6 KB · Görüntüleme: 58
Selam kızlar,doğum tarihimiz belli oldu allahın izniyle saglicakla 08.01.2018 de spinal ile sezeryan yapacağım,oğlum 3.040 gr 51 cm olmuş
38+5 günlük olmuş oluyor bu arada çok heycanliyim
hadi guzel haberlerinide aliriz inşallah
minnak yavrunu kucagina almak nasip olsun canım benim

daha ne olsun maşallah ,
rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah gonlune gore verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…