2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Got’u dün bitirdim ilk izleyişimdi harikaymış :)
Breaking bad i tavsiye ettiler ona başlamayı planlıyorum. Onun dışında taç yapacağım bebeğe terlik yapmam gerekiyor kendime bir de :) akşamüstü muhteşem yüzyıl oluyor daha önce izlememiştim ona bakıyorum. Başka da bir şey yapmıyorum canım :)
bende basliyim bari dediğin diziye :) aslında bir kaç tane daha bebek hediyesi takviyesi yapsam iyi olur ama sanki zamanım daraldi evi dağıtmak istemiyorum :) bu haftasonu salonun seklini degistirecegim kısmetse tablolar koltuklar ünite fln şuan ki en hareketli olayımız bu onu da ben yapmayacağım tabi ama yine yorulan ben olurum kesin :)

Ben bütün gün geziyorum diyebilirim hatta beni gören herkes sokakta doğuracağımı falan söyluyor annem sürekli artık sokağa tek çıkmamam konusunda uyarıyor
en doğrusunu yapıyorsun vücudun rutine bindiyse hele harika . Ben masa basi işi yapıyorum 32. haftaya kadar hep oturdum is çıkışıda yürüyüş yapmadım. vücut alışmadı şimdi max yarim saat yürüyüş yapabiliyorum o da 1 gün yapıp bir gün yapmıyorum.

en doğrusunu yapıyorsun vücudun rutine bindiyse hele harika . Ben masa basi işi yapıyorum 32. haftaya kadar hep oturdum is çıkışıda yürüyüş yapmadım. vücut alışmadı şimdi max yarim saat yürüyüş yapabiliyorum o da 1 gün yapıp bir gün yapmıyorum.
Hava çok yağışlı olmadığı hergün dışarıdayım canım kendimi de çok yormadan oturduğum muhit Deniz kenarı çok iyi geliyor doğumdan sonra zaten bir süre eve kapanacağız o yüzden gezdiğim kar diyorum bende

bende basliyim bari dediğin diziye :) aslında bir kaç tane daha bebek hediyesi takviyesi yapsam iyi olur ama sanki zamanım daraldi evi dağıtmak istemiyorum :) bu haftasonu salonun seklini degistirecegim kısmetse tablolar koltuklar ünite fln şuan ki en hareketli olayımız bu onu da ben yapmayacağım tabi ama yine yorulan ben olurum kesin :)
Aa evet arada da hediyelik yapıyorum :)

Slm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...

suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Slm kizlar..hastane odasindan yaxiyorum bebegim 25 inde sezeryanla dogdu..3700 gr 52 cm . Agrilarim var zor ameliyat olmak keske panigimi yenip normal dogurabilseydim ama ne yaparsam yapiyim heycanimi yenemedim...ameliyathaneye zor soktular beni ...bebegimi almayin bisi olur diye manyakça ağladim..neyseee bütün bunlar benim 9 senedir yaşadıklarımdan kaynaklı sizi korkutmasın tabi...

suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz emhandullah.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Dualariniz icin tsk.ederim hepinize rabbim hepimizin bebişini bagışlasin insalahh

Cok sevindim adina !!! Darisi bize :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı:

suan yanimda uyuyor mucizem ..kabul olan duam... iyiz elhamdulillah.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Masaallah, mubarek olsun. Cennet kokulunuzu doya doya koklayin. Saglik, sihhat, afiyet, huzur ve muhabbetle buyutun bebeginizi insaallah anali babali. Allahim hep guzel gunler gostersin. Hayirli evlat olsun. Size de cok gecmis olsun, bir an evvel toparlarsiniz insaallah.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün kuzunu ❤️

hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..
geçmiş olsun rabbim senide bebeginide korusun ailenle mutlu musmutlu olun inşallah..

Evet canim birgunde bogazim kulagim mahvolmustu bu yasima kadar bu kadar agir hastalik yasamadim diyebilirim doktorum zaten sadece penisilin grubu ilaclari kullanabilirsin demisti
Aynen bnmde öyle bogazim..yataklara dusurdu bende hic boyle hasta olmamıştım.birde penisilin ne aci veren bi igne oyy..Rabbim hpimizin yardimcisi olsun.Rabbim sana dogum kolaylığı çocuğuna saglik versin oyle iyi geldi ki cevabin..cok rahatlattin beni.

X