fark etmeden ön hazırlık yapmışım
ama senin doktorda iyiymiş
senin üstünden almış bütün yükü
Ben de oyle bir ruya gorsem kafam karisirdi galiba.Kızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm
Csnım bıraktı çünkü ben böyle zaman zaman garip rüyalar görürüm ve çıkar mesela birini ölmüs görürüm ölür gibi o yüzden kafam çok karışık gerçekten deBen de oyle bir ruya gorsem kafam karisirdi galiba.
Ama ruyayi ne sekilde gordugun de onemli. Eger sende uhrevi bir etki biraktiysa nufus kagidina yazdirmasan bile kulagina okutabilirsin.
Biz de ruyada gormesek bile bazi tesaduflerden bebegimizin ismini kendi sectigini dusunuyoruz.
Doktor olman gerektiğini söylüyor ise mecburen olmalısın penisilin alerjili doğar bebeğin sadece tek yan etkisi bu olur görümcem de hamile iken ağır bir enfeksiyon geçirmişti oda oldu mecburenMerhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum ama detayli gorusemedim.bu aksam igneye baslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cok endiseleniyorum..simdiden tesekkurler
Ama isim de icine sinmedi anladigim kadariyla o yuzden de kafalar karisik zor karar.Csnım bıraktı çünkü ben böyle zaman zaman garip rüyalar görürüm ve çıkar mesela birini ölmüs görürüm ölür gibi o yüzden kafam çok karışık gerçekten de
benim arkadasim bebe yagi vermisti losyon bende almadim alacagim eczanecimiz hangini onerirse alirim doktorumuz gubi herzaman tavsiyede bulunuyor bana dogum oncesi gel dedi göğüs ucu icin de vereyim dedi sezeryan gunu belli olsun bende alacagim inşallahKizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Bir 3 ocak da benden olsun :) ve bi an once gelsin 3 ocakkkk
Bu arada kizlar aserme dedigin sey simdiye kalmaz normalde ama ben bildiginiz aseriyorum bugun hahah.
38. haftamin son gunlerinde bildiginiz deli gibi canim biseyler cekiyor ve yedikten sonra derin bir oh cekiyorum :))
Var mi benim gibi olan aranizda bilmiyorum
Oo super 4 ledik. Baya bi isigi goren geliyor gunu olacak gibi duruyor 3 ocakBir 3 ocak da benden olsun :) ve bi an once gelsin 3 ocakkkk
Ben alacagim kiloyu aldim bu ay almadim hatta verdim canim.Off ben de abarttım bu aralar yemek olayını son 1 aya kadar kiloya dikkat ettim bebeği besleyecek şeyler yedim ama şimdi ipin ucu kaçtı 1 ayda 4 kilo almışım şok oldum sürekli tatlı yiyesim var tutuyorum kendimi
Synen csnım çok kararsız kaldım bakalım ne olwcskAma isim de icine sinmedi anladigim kadariyla o yuzden de kafalar karisik zor karar.
Eger isim secimi henuz yapmadiysaniz aslinda Mehmet Emin kulaga hos geliyor kotu bir isim degil
Amin csnım insallah sağlıkla gelsinler insallah ilk önceliğim bu
Bebek penisilin alerjili mi simdi?? Hic demedi birsey doktordaDoktor olman gerektiğini söylüyor ise mecburen olmalısın penisilin alerjili doğar bebeğin sadece tek yan etkisi bu olur görümcem de hamile iken ağır bir enfeksiyon geçirmişti oda oldu mecburen
Biz normal.diye bekliyoruz canim bi kontrolum daha var bebisin kilosu iyi gidiyo doguramama durumunda sezeryana gecmek istiyoruz diye konustuk en son ama bakalim bu sefer ne diyecekMüstela vücut losyonu aldı canım ben:)
Senin sezeryan tarih belli mi bu arada
Amin canim cumlemizinkini. Ay sorma bende yan yatiyoruz ya bazen one egim veriyorum eziliyomu diye dusunmuyor degilimAllah kabul etsin canim. Tek düşündügüm cok dönmekten bebişlere bisey olmasin
Benimde oyle tlf nu degistirdik kolye aldi.sirf ben istiyorum diye isimli kapi susu cikolata hediyelik yaptirdi. Istedigim yerde dogumumu yaptiriyo baska bisey isteyemiyecem gibi bende ama bi cicek hos olurdu yani bir orkide hos olurdu yapay cicekleri sevmiyorum degisik koca koca oluyoBenim eşim bana dpgum hediyesini Doğum yapmadan almış ıphone 8 çok sevindim Çünkü çok isiyordum daha da birşey istemem
Bende alayim barim nemlendiririm kuzumuMustela vücut losyonu aldım canım tavsiye üzerine
Canim valla icine sinmeli ben ruyamda gordugum ismi koyuyorum hatta haberini almadan gordum belki karnima dustugu zamandi onu kestiremiyorum ama bana mujdesini verdi ve adini soyleyerek kabul etti bende baska hic bir isme isinamadim dusunuyorum arada zor bir isimmi acaba baska baksammi diye ama bakasim bile gelmiyo esim annesinin adini soylemisti ikinci adi olsun diye oylede yapip bu buyuyu bozmak istemiyorum bu durum benim canimi epey sıkmisti esimide uzmek istemiyordum zira o benim her istegimi yapar sabah oldu tlf caldi esimin kuzeni aradi ruya gormus oda ben gidiyormusum kizim agliyormus oda abi yapma uzme falan demis dedim var bunda bi isaret sonra hic bakmadim zatenKızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm
Ayy onu bende istiyorum en ideali aslinda ama pimpirik kocam bisi olursa diyo alttarafi ordan hastaneye geceriz nolcekse tonla jilet aldim gecen banyoda elimde ayna cebellestim beceremedim sinirlerim bozuldu oldugu kadar dedim gidene kadar ole sık sık yapmaya calissam esimde gitmeden ben sana yardim ederim dedi ama hadi vaktimiz olmazsa bide ya jilettede hemen geliyo dogum sonrasida ne kadar muayene oluyoki onuda bilmiom cikmis olur ayip olurmukiCanım daha dun gittim 37 haftamdayim kuaforum hep geliolar bisey olmuyor dedi mantıken dusununcede ne olabilir ki ddm.ama blmiorum sezeryanim bnde
Evet csnım onun ki öyle doğduBebek penisilin alerjili mi simdi?? Hic demedi birsey doktorda
Peki igne yapildiginda ne kadarlik hamileydi?baska bir sikintisi yok dimi çocuğunEvet csnım onun ki öyle doğdu
Kızlar bugun 36+1 im birşey sorucsm ben 37 haftanın içersinde mi oluyorum Suan yoksa 36 mı kafamda deli sorular :)))))