2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet bizde de böyle bişey var eşime erkenden söyledim hediyesini hazırlasın diye :)

Doktorunda fenaymış yalnız :) alamayacaklar için çok incitici olurdu bu söylemi :) Doğum için altın hediye edilir ya da set yapılır burma alınır diye bir kaide yok. Eğer eşinin içinden geliyorsa yapabileceği ölçüde bir hediye verir o da doğum yapan eşine hoşluk olsun diye yoksa verilmese de olur sonuçta ikisinin de çocuğu :)

Cok cok cok katiliyorum her bir cumleye, kelimeye.

Normal bekliyorum canım inşallh ama benim hastane avrupa yakasında olduğundan mütevellit çocuk doktoruna oraya gidemem evime yakın bi doktor bakmam lazım

kizlar bende kontrolü heyecanla bekliyorumm perşembe günü kontrol belki gün verirler kizimin gelecegi tarih belli olacak inşallah..
rabbim hepimizinde sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah....

kizlar bende kontrolü heyecanla bekliyorumm perşembe günü kontrol belki gün verirler kizimin gelecegi tarih belli olacak inşallah..
rabbim hepimizinde sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah....
Csnım persembe benim de kontrolüm var haftam senden bir hafta ileri ama vermiyorlar csnım gün daha erken senin de benim gibi 39 dan önce almıyorlar genelde doğru zaman oymuş

Gorumcem oglumun isminin Rüçhan olmasini cok istiyo tanidigi profesorler varmis :)))

Csnım persembe benim de kontrolüm var haftam senden bir hafta ileri ama vermiyorlar csnım gün daha erken senin de benim gibi 39 dan önce almıyorlar genelde doğru zaman oymuş
ben gün verirler diye umutla bekliyordum
benim arti amaliyat isim var belki azicik erken gun verirler benim soltupun icinde kist var enfeksiyon dan kistlesmis o tüpü alacaklar

Beeeeennn inanilmaz istahliyim ve surekli canimm bisiler istio

Normal bekliyorum canım inşallh ama benim hastane avrupa yakasında olduğundan mütevellit çocuk doktoruna oraya gidemem evime yakın bi doktor bakmam lazım
A dogum icin ne olur ne olmaz erken cikman lazim o zaman. Insallah sancin trafik olmayan saate denk gelsin diye bir hayir dua benden sana o zaman :))

Losyon da mustelanin losyonunu mu aldin ? Dogumlarimiz bitince de konularimiz bu olur dimi ben bunu denedim bu bize iyi gelmedi diye cok heyecan verici :)
Benden degisik bi oneri gelsin o zaman. Ben de arkadas tavsiyesi uzerine sebamed bebek losyonu aldim onu kullanacagim. Bakalim insallah memnun kalirim ama bu bebek banyo malzemelerinin kokusuna bayiliyorum cikarip cikarip kokluyorum :)

ben gün verirler diye umutla bekliyordum
benim arti amaliyat isim var belki azicik erken gun verirler benim soltupun icinde kist var enfeksiyon dan kistlesmis o tüpü alacaklar
Benim sabirsizligimdan 35 te tahmini bir sezaryen tarihi aldim. 37 haftadayken de tamnolarak hastane randevusunu olusturdu doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…