2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bugun 36+1 im birşey sorucsm ben 37 haftanın içersinde mi oluyorum Suan yoksa 36 mı kafamda deli sorular :)))))
36yi doldurmussun 37den gun aliyorsun. Kac haftaliksin sorusuna 36 haftalik ya da 37nin icindeyim dersen ikisi de dogru ama 37 haftaligim dersen yanlis olur cunku 37nin dolmasina daha 6 gunun var.

Aynen öyle olmasa

32 haftalık raporu gider 31 arti 6 da alırdım ama vermiyorlar

Ya da 37 haftalık calisamaz raporunu gider 36.arti bilmem ne de alırdım ama onu da vermiyorlar :)
Ah bu is yerleri beni hamile kaldığımı öğrendikleri zaman işten atıkları icin bütün hamileliğimi evde geçirmek zorunda kaldım artık Doğumdan sonra insallah

Evet bizde de böyle bişey var eşime erkenden söyledim hediyesini hazırlasın diye :)

Doktorunda fenaymış yalnız :) alamayacaklar için çok incitici olurdu bu söylemi :) Doğum için altın hediye edilir ya da set yapılır burma alınır diye bir kaide yok. Eğer eşinin içinden geliyorsa yapabileceği ölçüde bir hediye verir o da doğum yapan eşine hoşluk olsun diye yoksa verilmese de olur sonuçta ikisinin de çocuğu :)

Cok cok cok katiliyorum her bir cumleye, kelimeye.

Normal bekliyorum canım inşallh ama benim hastane avrupa yakasında olduğundan mütevellit çocuk doktoruna oraya gidemem evime yakın bi doktor bakmam lazım

kizlar bende kontrolü heyecanla bekliyorumm perşembe günü kontrol belki gün verirler kizimin gelecegi tarih belli olacak inşallah..
rabbim hepimizinde sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah....

kizlar bende kontrolü heyecanla bekliyorumm perşembe günü kontrol belki gün verirler kizimin gelecegi tarih belli olacak inşallah..
rabbim hepimizinde sağlıkla kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah....
Csnım persembe benim de kontrolüm var haftam senden bir hafta ileri ama vermiyorlar csnım gün daha erken senin de benim gibi 39 dan önce almıyorlar genelde doğru zaman oymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…