Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mustela vücut losyonu aldım canım tavsiye üzerineKizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Arkadaşlar özel bir soru olucak ama doğum yaklaşıyor ve ağda konusunda çok sıkıntı çekiyorum kuaföre gidip 35 36 hafta gibi ağda yapsam sıkıntı olurmuki giden varmı hamilelikten önce sürekli giderdim hamile kalınca bıraktım şimdi gideyim diyorum
Bence psikolojiktir.cunku bende isme çok takmistim her gece yıllarca doguramadigim bebek goruyordum.isim bulamadığım icin bebek dogmuyordu.En sonunda eşime istedigin isim olsun sen koy dedim ve ona karar kıldık kafamız rahatladıKızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm
Canım ablam rüyasında gördüğü ismi kulağına okuttu ama resmen koymadı çünkü bebeğin adı zaten belliydi bozmak istemedi.Kızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm
Bende öyle düşünüyorum ama emin olamadım canımCanım ablam rüyasında gördüğü ismi kulağına okuttu ama resmen koymadı çünkü bebeğin adı zaten belliydi bozmak istemedi.
Biz eşimin rüyasında gördüğü ismi koyuyoruz çünkü içimize inanılmaz sindi zaten aklımızda isim yoktu, bebeğim kendi adını koymuş oldu.
Bence şart değil yani.
Canım eşimde gördüğüm rüyanın psikolojik olabileceğini söylüyor çok takıldım isim konusunda belki de o yüzden gördüm böyle bir rüyaBence psikolojiktir.cunku bende isme çok takmistim her gece yıllarca doguramadigim bebek goruyordum.isim bulamadığım icin bebek dogmuyordu.En sonunda eşime istedigin isim olsun sen koy dedim ve ona karar kıldık kafamız rahatladı
Seninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.Canım eşimde gördüğüm rüyanın psikolojik olabileceğini söylüyor çok takıldım isim konusunda belki de o yüzden gördüm böyle bir rüya
Vallahi csnım bende bilmiyorum yanı dün csnım çok şıkkındı belki onun da etkisi vardırSeninki yine iyiymiş ben ne koyacagım derken Rüçhan gördüm ismini rüyamda ki hiç tanıdıım böyle isimde biri yok hatta uyandıgımda rüçhan hakkı diye bir sey vardır devletler arası anlaşmalar vb de iktisatta okumustum aklıma o geldi ne alaka demiştim. Sonra eşim dedi ki böyle bir isim var ve ben hiç bilmiyordum.
Doğumu yapmış arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle inşallah güle güle büyütürler.sezeryan günleri belli olanlari da Allah kurtarsın.benim 36 haftada bebegim geceleri çok terlemeye başladım sizde böyle bişey oldu mu iki üç kez üzerimi değiştiriyorum sanki menapozlu gibiyim
fark etmeden ön hazırlık yapmışım
ama senin doktorda iyiymiş
senin üstünden almış bütün yükü
Ben de oyle bir ruya gorsem kafam karisirdi galiba.Kızlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var biz hala bebeğe isim bulamadık dün gece bir rüya gördüm allah hayırlara çıkarsın bebeğimi görüyorum ama büyümüş 4-5 yasların la bana benim ismini Mehmet Emin koyun diyor rüyada görülen ismi koymak gerekiyor mu çok kafam karıştı bu arada düşündüğüm isimlerin içinde bu isim yoktu yani acaba psikolojik olarak mı gördüm
Csnım bıraktı çünkü ben böyle zaman zaman garip rüyalar görürüm ve çıkar mesela birini ölmüs görürüm ölür gibi o yüzden kafam çok karışık gerçekten deBen de oyle bir ruya gorsem kafam karisirdi galiba.
Ama ruyayi ne sekilde gordugun de onemli. Eger sende uhrevi bir etki biraktiysa nufus kagidina yazdirmasan bile kulagina okutabilirsin.
Biz de ruyada gormesek bile bazi tesaduflerden bebegimizin ismini kendi sectigini dusunuyoruz.
Doktor olman gerektiğini söylüyor ise mecburen olmalısın penisilin alerjili doğar bebeğin sadece tek yan etkisi bu olur görümcem de hamile iken ağır bir enfeksiyon geçirmişti oda oldu mecburenMerhaba sevgili anneler ben agustos annelerindenim 8 hafta 6 gunluk hamileyim.. bademciklerimde enfeksiyon sebebiyle penisilin igne verdi kulak burun bogaz uzmani 6 tane gunde 2 tane vurulacak..kadin dogum doktoruna danış dedi.doktoruma sordum ama detayli gorusemedim.bu aksam igneye baslayacagim mecburen.aranizda basina gelen var mi boyle bir durum.lutfen beni aydinlatir misiniz sizler tecrubelisiniz ben cok endiseleniyorum..simdiden tesekkurler
Ama isim de icine sinmedi anladigim kadariyla o yuzden de kafalar karisik zor karar.Csnım bıraktı çünkü ben böyle zaman zaman garip rüyalar görürüm ve çıkar mesela birini ölmüs görürüm ölür gibi o yüzden kafam çok karışık gerçekten de
benim arkadasim bebe yagi vermisti losyon bende almadim alacagim eczanecimiz hangini onerirse alirim doktorumuz gubi herzaman tavsiyede bulunuyor bana dogum oncesi gel dedi göğüs ucu icin de vereyim dedi sezeryan gunu belli olsun bende alacagim inşallahKizlaarr ben losyon falan almadim nasil nemlendirecem minnak kizi simdi zeytinyagi sursem o emecekde giydirecem derken kis ayida alsammiki bisi siz ne kullandiniz yani kullanacaksiniz
Bir 3 ocak da benden olsun :) ve bi an once gelsin 3 ocakkkk