Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimizin canım.evet insanın son günlerde ruh hali çok değişken oluyor olağan şeyler bile bi anda yükseltiyo sonradan sakinledimcanım benim hamilelik stresindesin hemde haklisin ani dogum olsada gelirler 5 saat neki canınniz sağolsun bebeğin kucağına nasip olsun inşallah
Kızlar bgun bende nst ye girdim 100 de sancı çıktıgı oldu ama bn bir sey hissetmiyorum sonra azaldı ama arada çıktı normal mi hissetmemem?
birazdan doktor randevum var kızlar az önce evden çıkarken asansör zeminden aşağıda durmuş ayağım takıldı küt düştüm dizimin üstüne :/ dizimde acıdı ama karnımda ani sıkışınca acıdı hafif ağrı girdi. keşke biraz daha dikkat etseydim. Hayırlısıyla doğursaydık valla
Canim duphalac i hamileligimin basinda kullandim. Kabizlik problemim vardi. Ama kabizlik problemim yok su an o yuzden bu problemi yasamayi beklemiyodum zatenDuphalac diye Bi şurup sindirimi kolaylaştırdığı için acının artmasını engelliyor. Genel cerrah önermiş doktorum da onaylamıştı bu şekilde kullandım ve cidden çok memnun kaldım keşke en başından kullansaydım boşuna onca Ağrı'yı çekmezdim
Peramm canim nst ye bagliykrn oksurduysen o degerleri gorebiliyorsun oksuruk aninda. Benim gecen nst de cok oksurdum ve o oksuruk anlarinda hep 95 leri gordum
Evet bebek hareketleri artinca da artiyormus ama benim bebek nst de pek bi cekingen o yuzden hic rastgelmedim.Ben de nst fotosu gorseydim bebek kalp atislari hizasındaki sancı ya bakacaktim
Bebek tekme atınca sancı otomatik yüksek çıkıyor :)
1- @Hayrosgiller -15.11.2017-
2- TurkuazM -02.12.2017-
3- @deryali08 -06.12.2017-
4- @yanne -07.12.2017-
5- @pamukprenses60 -08.12.2017
6- @nev_ra -11.12.2017-
7- @chiLL-13.12.2017-
@MeLoDi canım benim çok teşekkür ederiz çok güzel olmuş muhteşem harika olmuş ellerine sağlık inşallah bizim bebislerimizi de eklemek nasip olsun
canım sen nezaman dogum yaptın kac haftalık bebiş kac kilo niye kuvezde azmı soru sordum acaba@pirayegibi ben doğuma gittiğim sabah idrar kaçırmıştım gerçi aşırı su fazlalığıydı sebebi ama yine idrar kaçırma normal bir durum
D dortyapraklipapatya geçmiş olsun canım kucagına alıp koklayabildiğin gunlerde gelecek merak etme
Bende bekliyorum ..
en başta sağlıkli olsun daa isin birde bu kismi var birde benimkiler gazlı bebekti geceboyu gezdirirdim yapmadigimiz kalmazdi sabah k.v. deme verir ben yatardim ama çok güzel heran yaninda olup ona bakmak .. benim esim allah razı olsun çok tardimci oluyordu k.v. demin hakkini odiyememBiz tarihimiz gibi ikinci olmusuz 12.12 de doguran olmadi sanirim ben cok ustemistim ama kismet bahtlari guzel olsun ellerinize saglik
Bebek bakmak cok zormus unutmusum kizlar uykusuz geceler bitiriyor beni.
8 aralıkda dogdu minik ufaklıgım benimhadi geçmiş olsun... gözünüz aydın .. rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. inşallah miiss kokulunu evine götürürsün annesi ... tam olarak ayın kacinda dogdu canım benim
canım benim hep plesanta öndeydi sonradan olma varmı bilmiyorum ama ben hep biliyordum plesantanın önde oldugunuKızlar bu plesantanın önde olma durumu kaçıncı hafta tespit ediliyor birde Sonra dan olma ihtimali varmı öncesin de normal olup
yesa hiç öksürmedim ama hareket anında olmus olabilir belki yalnız eklemeye çalıstım ekleyemedim gerçi dr her sey normal dedi. Bn nst cektirdim dr a gönderdim msjla çünkü uzak gitmek istemedim ptesi gel dedi çatı muayenesi yapacak. Ya bugün bi arkadasım dogumun çatı ile alakası yok dediPeramm canim nst ye bagliykrn oksurduysen o degerleri gorebiliyorsun oksuruk aninda. Benim gecen nst de cok oksurdum ve o oksuruk anlarinda hep 95 leri gordum
maşallah sübhanallah allahim korusun ..8 aralıkda dogdu minik ufaklıgım benim
Kontrolden geldim şimdi malesef bebeğimin suyu geçen haftaya göre yüzde 50 azalmış yrn hemen obstetrik ultrasond görmemi ve radyologta onaylarsa bebeği çarşamba veya perşembe alınması gerektiğini söyledi. Kafası da tam başaşağı değil olsun daha döner demişti ki suyun azaldığı ortaya çıktı. Once normal doğumu deneyeceğiz bir ilaç vereceklermiş vajinadan sanırım o doğumu başlatıyormus ama kafası doğum kanalına girer mı orası bilmiyorum. Biraz buruldum ancak iyi ki cihazlar varda bir risk olmadan teşhis edilebiliyor çok şükür diyorum. Meğer suyun azalması riskli birşeymiş kordona baskı yapıp oksijen gitmeyebiliyormus veya bebek kakasini yutabiliyormuş gibi gibi. Böyle işte Bebeğime biraz daha yaklaşmış gibi hissediyorum bir yandan da :)
L Lilyumm_ N nazanca1 çok teşekkür ediyorum
tam 37yim canım bugün inşallah güzel olur herşey sagolasin :)canım hayırlısı olsun sen de güzel güzel yazmışssın
inşallah çok güzel olur zaten 37 miydin sen yanlış hatırlamıyorsam her şey güzel olacak merak etme:)