• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Slm kızlar sezaryen doğumda “ağrı pompası “ diye bişey varmış ben de burada kadınlar kulübünde okudun ve ameliyat sonrası bayağı rahatlatıyormuş ağrıları bilgisi olan var mı

Ben istemiştim
Dr unuz serum hazırlattı içinde yeterli agrı kesici var ona gerek yok dediler takmadılar

chiLL chiLL gerçekten yeterli oldu mu canım gerçi sanırım biraz da bünye meselesi bazı arkadaşların çok az ağrısı oluyor bazılarında da günlerce sürüyor ben normalde adet sancısına bile dayanamıyorum o yüzden araştırmaya devam

Kızlar ben yürümekte zorlanıyorum ya. Sabah birşey yoktu kontrole gidip geldim böyle oldum
Karnımın altı çok ağırlaşmış gibi tuhaf bişey nasıl anlatcağımı da bilmiyorum kii . :D

Zaten 37nin içindesin 2 hafta sonra 39un içinde olacaksın cidden bu nişanın gelmesi bir sey ifade etmiyormus:KK70: gerci benim ne kadar tanidik varsa nisandan sonra max 2 gune dogurdu ama dogurmayanda varmus bakalım senin ki nasıl olacak
Aynen canım heyecanla bekliyorum :D

Benim baskim var ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum :D
Kızlar ben yürümekte zorlanıyorum ya. Sabah birşey yoktu kontrole gidip geldim böyle oldum
Karnımın altı çok ağırlaşmış gibi tuhaf bişey nasıl anlatcağımı da bilmiyorum kii . :KK70:

kızlar benim kizim iki haftada 500 gm almış 2 buçuk kilo olmuş minnak mucizem..
ama doğum icin sezeryan günü alamadim kardiyoloji ye gonderdiler yarin gidecegim inşallah kardiyoloji ye saat 3 buçuk dada anestezide randevum var inşallah yarin günü alacağım..

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Kız ne ara açıldı öyle :D Allah yardımcın olsun dualarımiz seninle sağlıkla gelsin ❤️

kızlar benim kizim iki haftada 500 gm almış 2 buçuk kilo olmuş minnak mucizem..
ama doğum icin sezeryan günü alamadim kardiyoloji ye gonderdiler yarin gidecegim inşallah kardiyoloji ye saat 3 buçuk dada anestezide randevum var inşallah yarin günü alacağım..
Maşallah canım sağlıkla gelsin hayirlisiyla kucaginda olsun kilo pek önemli değil

Merak ediyorum normalde baska operasyonlarda ameliyathaneye alinmadan once hafif bir sakinlestirici verirler. Sezaryende nasil oluyo canim veriyolar mi sakinlestirici yoksa hop ameliyathaneye mi?
Malum icerde bebek olunca buyuk ihtimal vermiyorlardir diye tahmin ediyorum ama
Bana vermediler canım. Ama ben götürenlere tedirginligimi hiç hissettirmedim. Belki söylesem sakinleştirici verirler.

Ben doktoruma sordum şu sakinleştirici meselesini vermiyoruz bebeğe geçiyor sen kendin sakin olacaksın dedi belki ameliyathanede isler çığrından çıkıyorsa o zaman veriyor olabilirler

Bana vermediler canım. Ama ben götürenlere tedirginligimi hiç hissettirmedim. Belki söylesem sakinleştirici verirler.
Bence verilmemesi daha iyi canim biz etkileniyorsak bebeklerimiz hayli hayli etkilenir. Ben de heyecanli olurum ama panik olmam diye umuyor ve zannediyorum. Bilmiyorum ama senin adina beni de heyecan basti artik hergun sayiyorum geriye dogru safak 15 umarim bekler o zamana kadar.
Sen simdi yarin kac hafta kac gunluk oluyorsun

İlk doğumda spinaldi
Baska bir anestezici baska bir hastanede olmuştum.
Hiç ağrı çekmemiştim
Şimdi ona güvendim spinal oldum
Bu sefer ki bambaşkaydı bir daha mı asla

Omirilikte iğnenin girdiği yerde açıklık kalmış
Kafaiçindrki su oradaki boşluktan sızma yapıyormuş
Kafamdaki su azaldığı için de baş ağrısı çekiyormuşum
Bu kadar ciddi yan etkileri olabileceğini hiç düşünmemiştim
Felçliler gbi hayat sürüyorum
Biraz kıpırdansam başım ağrıyor

Spinal anestezide anestezicinin önemi çok büyük bunu bilip araştırıp ona göre seçim yapmak gerekiyor

Hay Allh ya kötü tecrübe olmuş
Genelde epidural yada spidural isteyenler ilk
Baş aprısu oluyor mu ona bakıyorlar
Kimisinde olmuyor demek anestezi uzmanı ile alakalı bir durummuş..

Bu ağrılar sızılar ne zaman geçecekmiş doktor ne diyor..

Kan testlerimi geçen hafta verdim canım. O yüzden biraz hızlanabilir inşallah

O zaman sabah direk alırlar inşalkah

Bence verilmemesi daha iyi canim biz etkileniyorsak bebeklerimiz hayli hayli etkilenir. Ben de heyecanli olurum ama panik olmam diye umuyor ve zannediyorum. Bilmiyorum ama senin adina beni de heyecan basti artik hergun sayiyorum geriye dogru safak 15 umarim bekler o zamana kadar.
Bence de sakinlestiriciye gerek yok. İnsan kendi kendini sakinlestiriyor. Yalnız hiç unutmuyorum. İkinci kızımda ameliyathane ye gittigimde bütün vücudum zangır zangır titriyordu hem soğuktan hem de heyecandan

Ben yarın tam 38+1 oluyorum canım. 38 dolacak. Bebis için yeter inşallah

Bence de sakinlestiriciye gerek yok. İnsan kendi kendini sakinlestiriyor. Yalnız hiç unutmuyorum. İkinci kızımda ameliyathane ye gittigimde bütün vücudum zangır zangır titriyordu hem soğuktan hem de heyecandan
Hepsi ani olarak kaliyor iste. Butun heyecanlarimiz hep boyle heyecanlar olsun.

Back
X