2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

İştahım açılmasııınnn... hamilelikte kilo almadım doğumdan sonra da almak hiç istemiyorum.. tatlı konusunu aklımda bulundurcam canım..

Ben birde çok fena hasta oldum kuzular kanım dada enfeksiyon çıktı antibiyotik başladı doktor öksürmrkten uyuyamıyorum sırtım göğsüm müthiş ağrıyor

Ben birde çok fena hasta oldum kuzular kanım dada enfeksiyon çıktı antibiyotik başladı doktor öksürmrkten uyuyamıyorum sırtım göğsüm müthiş ağrıyor

Of ya ilk doğumumda tam böyleydim burnum tıkalı nefes alamıyorum Doğumun her anında nolur azıcık uuuyum diye ağladım.

hemen iyileş sokra da kendini karantinaya al hasta öksüren gripli kimseyle görülme gerekirse

Şimdi de yine burnum tıkalı Hatta kulağımda duymuyor ama hasta değilim hamileliğim böyle garip geçiyprm

Geçmiş olsun canım, ben de böbrek ağrılarından uyuyamıyorum, oturarak uyumayı öğrendim hamilelikte, Allah hepimize kolaylık versin..

En güzeli zeytinyagı ama ben surekli suremıyorum anca duş öncesi

Amin canım insallah sana da çok geçmiş olsun böbrekte genişleme mi var

Sağol canım, sol böbreğimde 2 taş, sağ böbreğimde genişleme var, taşlar büyüdü bir de, doktorum doğumu beklesin de genişleme doğumdan sonra normale dönebilir diyor ama taşları lohusalıktan sonra kıracaklar, o yüzden hep erken doğum riskim vardı, kadın doğuma gittikçe ürolojiye de gidiyorum, genişleme en son 15 mm di, 30a çıkarsa stent takacaklar ben de ondan korkuyorum

Son düzenleme:
Benim komşunun küçük kızının adı Rana sürekli Rana Ranaaa diye çağırıyor küçücük kıza Rana ismi kocakarı ismi gibi geliyor isim mi yokmuş diye düşünmüştüm Ben öykü ve Melisa ismi arasındaydım Melisa koyacağım Senin listeden Öykü yü seçiyorum :)

Pekmezin içine karabiber karıştır sık sık ye ılık su bal limon karışımını için bende çok ağır grip geçirdim öksürmekten karnım acıyordu bu karışımlar sayesinde ilaç kullanmadan atlattım kısa sürede tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…