Epey İştah açılıyor malım gelen gidende oluyor
Tatlıyı az yersen geçer. Mideye baskı yaptığından yanıyor şuanda çünkü.
Son destek verecek kişiyim seseryan konusunda
Allah yardımcın olsun bende fazlasıyla korkanlardanım
bizim İstememisle olmaz mutlaka ama haftaya da geçsin öyle bekleriz
38 bitsin diyorum böyle iyi
Amin canım hepsinin insallah sağ Salim alalım kucak larımı za37 beklesin doğumu normal olsun erken Doğum diye geçmesin(inşallah)
hepsinden önce sağlığı yerinde olsun
Epey İştah açılıyor malım gelen gidende oluyor
Tatlıyı az yersen geçer. Mideye baskı yaptığından yanıyor şuanda çünkü.
Son destek verecek kişiyim seseryan konusunda
Allah yardımcın olsun bende fazlasıyla korkanlardanım
Ben de 37nin bitmesini hedefliyorum ama dediğin gibi bizim istememizle olmuyo, evrene bu şekilde mesaj gönderelim belki olur diye pozitif yaklaşmayı deniyorum ben
İştahım açılmasııınnn... hamilelikte kilo almadım doğumdan sonra da almak hiç istemiyorum.. tatlı konusunu aklımda bulundurcam canım..
Ben birde çok fena hasta oldum kuzular kanım dada enfeksiyon çıktı antibiyotik başladı doktor öksürmrkten uyuyamıyorum sırtım göğsüm müthiş ağrıyor
Ben birde çok fena hasta oldum kuzular kanım dada enfeksiyon çıktı antibiyotik başladı doktor öksürmrkten uyuyamıyorum sırtım göğsüm müthiş ağrıyor
Bide çevrede herkes tatlı ye süt yapar diyebilir..
süt değilse gğzel kilo yapıyor.
Ben galiba ilk hazirlayanlardanim canim. Bebek cantam ok. Kendi cantama bigun oncesinden koyacagim ufak tefek seyler var artik makyaj, kozmetik vs. Sen listeni hazirla gerisi sadece cantaya yerlestiriyorsun o kadar. Listeye karar vermek bende daha uzun surdu
Canim ben catlaklari ilk yakaladigimda hemen lieraca abandim ama artik inanmiyorum gecirdigine. Bir kere o catlak olusumu basladiysa varolanlari gecirmiyorsun da ancak yenilerinin olusumunu engelliyorsun gibi sanki.
Beni su ara en tatmin eden ve uzun sureli nemlendiren urun halis zeytinyagi oldu
Amin canım insallah sana da çok geçmiş olsun böbrekte genişleme mi varGeçmiş olsun canım, ben de böbrek ağrılarından uyuyamıyorum, oturarak uyumayı öğrendim hamilelikte, Allah hepimize kolaylık versin..
Çevremi fazla dinlemicem.. en güzel süt yapan şey su.. hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım bıaralar acayip sabırsızlanıyorum..
Amin canım insallah sana da çok geçmiş olsun böbrekte genişleme mi var
Hazal :)Bebeklerinizin ismini ne koyucaksiniz
Benim komşunun küçük kızının adı Rana sürekli Rana Ranaaa diye çağırıyor küçücük kıza Rana ismi kocakarı ismi gibi geliyor isim mi yokmuş diye düşünmüştüm Ben öykü ve Melisa ismi arasındaydım Melisa koyacağım Senin listeden Öykü yü seçiyorum :)Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?
Listem;
Hazel
Burçak
Erva
Erna
Elis
Nisa
Mina
Rana
Nehir
Ayşegül
Buse
Ayşim
Alçin
Nira
Sena
Sumru
Öykü
Beril
Sema
Afra
Rengin
Pekmezin içine karabiber karıştır sık sık ye ılık su bal limon karışımını için bende çok ağır grip geçirdim öksürmekten karnım acıyordu bu karışımlar sayesinde ilaç kullanmadan atlattım kısa sürede tavsiye ederimBen birde çok fena hasta oldum kuzular kanım dada enfeksiyon çıktı antibiyotik başladı doktor öksürmrkten uyuyamıyorum sırtım göğsüm müthiş ağrıyor