2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım ilk hayır ben epilepsi hastasıyım normal Doğum riskli olduğu icin nöroloji doktorum sezeryan ile Doğum yapmam gerektiği söyledi kadın Doğum doktorum da onayladı
Anladım canım hayırlısıyla gelsin bebişin benim 2. Doğumum olacak ilki de spinal sezeryandı buda öyle olacak hayırlısıyla 3 ocak olarak aldık tarihimizi canım Allah ın izniyle korkma doktoruna güveniyorsan ellerine bırak seni bilgilendiriyorlar zaten zaten görmüyorsun

Canım genel olarak Doğumdan çok korkuyorum hayatımda hiç ameliyat olmadım ya birşey olursa diye korkuyorum
Canım korkunun olması elbette doğal. Ama korksak da olacak olanın o aşamada önüne geçmemiz mümkün değil. Allah bizi ve yavrularımızı korusun. Bir şey olmayacağına İnan. Tevekkül bu noktada bizi rahatlatır canım

Doktorumu çok seviyorum biraz o rahatlatıyor beni ama gene de korkuyorum ne bileyim ya tansiyonum düşerse ya birşey olursa diye allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah çok sağol

Çok sağol canım ben mi acaba sadece böyle düşünüyorum diyorum kendi kendime tabi ki rabbim ne yazdı ise o allahım korusun hepimizi insallah

Canım sen detaylı araştırmis ve en iyisini seçmişsindir ama epidural yerine spinal tercih etme sebebin neydi

Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım

Doktorumu çok seviyorum biraz o rahatlatıyor beni ama gene de korkuyorum ne bileyim ya tansiyonum düşerse ya birşey olursa diye allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah çok sağol

Ben spinal oldum tansiyonun oynarsa bayıltıyorlar zaten o an sana bile sormadan

Var tabii canım :) ama doktorun spinal dediyse senin için en iysini secmistir
Vallahi bende öyle düşünüyorum hakkımız da hayırlısı olsun insallah ama etrafımda kim varsa Doğum yapan çoğu spinal oldu sanırım daha çok onu yapıyorlar

İlaç kullanıyorum hastalığım yüzünden kategorisi d bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu icin emziremicem doğumdan hemen sonra sütüm geri çekilsin diye bir iğne yapacaklar Mıs

Anladım canım sağlıkla gelsin bebeğin hiç korkma kucağında olacağı zamanı düşün mutlu ol

Canım birde spinalde bas ağrısı çok oluyor diyorlar kahve ve su içmek gerekiyormuş doğru mu ben emziremeyeceğim icin istediğim kadar kahve içebilirim sanırım

Basta baş agrısı ilerleyen zaman da bel agrısı ihtimali var ama biraz da anestezicinizin kalitesine baglı

Ben hiç kahve içmedim normalde de cok su içerim o zaman da bol su içtim ne bel ne bas agrısı cektim

Neden şimdiden emzirmem diyorsun ki belki emzirirsin özel bir durumun mu var canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…