- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim çantam şöyleKızlar doğum çantası hazirliginiz ne durumda neler koydunuz ben de hazır etmek istiyorum bebeğim sürpriz yaparsa panik olmayalım diyoruz
inşallah canım benim inşallah,
allah razı olsun inşallah hepimizde kucagimiza bebislerimizi alırız sağlıkla inşallah..
gri eşarp koyu mu alsam acik mi sence grinin tonları çok var
Eki Görüntüle 2077505 Eki Görüntüle 2077506
elifimin ablaları benim kızlar elifin küçük anneleri birde babanneleri var büyük anne
F ferayegul canım benim büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında
Kızlar doğum çantası hazirliginiz ne durumda neler koydunuz ben de hazır etmek istiyorum bebeğim sürpriz yaparsa panik olmayalım diyoruz
Evet canım gem ısık verıyorlar hem antibiyotik tedavisi yspılıyor. Enfeksiyon yuxunden agızdan beslenme yapamıyor kusuyormus felan.Mavi ışık için mi tutuyorlar ?
Amin canımAmin canım inşAllah tez vakitte sağlıkla
Allah razı olsun Amin canım İnşallah sanada geçmiş olsun gözün aydın İnşAllah tez vakitte sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Sagol canım benim insallahCanım benim hiç üzülme önlem için tutuyorlar dır bebeğini en kısa sürede çıkacaksınız İnşAlllah: )
Kızlar doğum çantası hazirliginiz ne durumda neler koydunuz ben de hazır etmek istiyorum bebeğim sürpriz yaparsa panik olmayalım diyoruz
canım öyle evet ama bu aralar çok yoruldumCanım kilolu olmasi iyi bi şey değil ki
Kilo eşittir sağlık diye bir şey de yok
Hatta normal doğum istiyorsan kilolu olması sıkıntı bile olabilir
Benim odum kopuyor kilolu diyecek diye normal olsun bebetom haftasıyla uyumlu olsun