2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Valla canım sanırım benim taç alacak zamanım kalmadı dün belime ağrı girdi hala gecmedi son 1 saattir de göbeğimin altuna ve vajinama ağrı girdi. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. yattığımda da aynı. erken çağırmak böyle enerji vermek istemiyorum ama sanırım benim sancılarım başladı ufak ufak doğuma gidicem gibi geliyor 1 2 güne :KK17:
Oy kuzum dinlen bakalım güzelce geçer inşallah. Gerçi geceden beri ağrım var diyorsun hayırlısıyla vaktinde olsun inşallah.

Oy kuzum dinlen bakalım güzelce geçer inşallah. Gerçi geceden beri ağrım var diyorsun hayırlısıyla vaktinde olsun inşallah.
Amin canım. hic telaş yapmadım aksine ben şimdiye doktora giderdim ama dusumu aldım yatıyorum. gebelik okulumda daha bitmemişti bak 1 dersim kalmıştı. su gelir gelmez doktora gitmek gerekiyor muydu sancıların sıklaşmasıni mı bekleyecektik aklıma bu takıldı arayıp ebeyi sorasım var :KK70:

Amin canım. hic telaş yapmadım aksine ben şimdiye doktora giderdim ama dusumu aldım yatıyorum. gebelik okulumda daha bitmemişti bak 1 dersim kalmıştı. su gelir gelmez doktora gitmek gerekiyor muydu sancıların sıklaşmasıni mı bekleyecektik aklıma bu takıldı arayıp ebeyi sorasım var :KK70:

Belki dersini tamamlamana izin verir senin minik :KK66:

Su gelince doğru hastane canım enfeksiyon riski var

Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bende nisan annesi adayıyım 16. Haftada erkek denilip 20. Haftada kız denilen oldu mu cinsiyette ve bu sonradan yine değişti mi 2 oğlum var bu 3. Bebeğim çok merak ediyorum değişir mi diye eşim çok heyecanlı bende bu şekilde oldu 16. Da erkek 20 de 2 ayrı doktor kız dedi

Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bende nisan annesi adayıyım 16. Haftada erkek denilip 20. Haftada kız denilen oldu mu cinsiyette ve bu sonradan yine değişti mi 2 oğlum var bu 3. Bebeğim çok merak ediyorum değişir mi diye eşim çok heyecanlı bende bu şekilde oldu 16. Da erkek 20 de 2 ayrı doktor kız dedi
Canım ayrıntılı ultrasond girdin mi genelde orda netleşiyor

Canım su gelince hemen gitmek gerek diue biliyorum çünkü bazen sancı sıklasmayabiliyor kaçıncı haftanfasın hala var mı sancı

Bu doğum kanalı ne biçim şeymiş ya iki gündür alt bölgem dehşet şekilde ağrıyor bebiş kafasını bir çeviriyor bir bastırıyor :/
ya

Yarın 36 bitiyor 37 ye giriyorum inşallah evet var ama sancı değil sabit ağrı şeklinde hareket ettiğimde zorlanıyor artıyor
Canım yormuşsun kendini bol bol dinlen
Geçmiş olsun canım belki bebek doğum kanalına ilerliyordur

Canım benimki dediğim gibi ani gelişti. Dün havayı güzel bulunca makine de olunca çıktık :)
Ataşehir Nezahat Gökyiğit Botanik Parkında çektik canım. Ben ilk defa gittim ama şahane yapmış adamlar. Haftaiçi hava güzel görünüyor orayı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)
İlk defa gideceksen navigasyona göre gitmeyin canım yanlış kapıya yönlendiriyor çünkü oradan giriş yok. Ataşehir merkezdeki kapısından alıyorlar, giriş ücreti yok.
Teşekkür ederim canım saolasın

Ben varım canim 13.haftada erkek dedi doktorum güya pipiyide gördük kiz olsaydı adı hazırdı erkek deyince günlerce isim düşündük aytunç ismine karar verdik eşim onca zaman aytuncum oglum diye sevdi 19.hafta da patttt kızzzzz ki eşimin gönlündeki aslan kiz bebekti tabi çok sevindi ve 8-9 ağrı doktora ayrı ayrı sorduk kızzzz bebeğimiz ve hala kiz adimizda Elif herşeyimiz pembis süslü fırfırlı oda süslerimiz hediyeliklerimiz son anda sürpriz yaparsa yandık:))))

Tacına bayildimmmm. doğum sonrası taç fln takıcak misin lohusa tacı ben istemedim ama ilerde pisman olur muyum kio_O
Ben bunu aldım canım resim çekilirken güzel olur diye düşündüm

Eklentiler

• 83163EA9-EDF5-402F-9867-E71D8183621F.jpeg
    83163EA9-EDF5-402F-9867-E71D8183621F.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 92
X